Αποφυγή μεταμόσχευσης μαλλιών: Πώς να βρείτε το σωστό χειρουργό

Πώς να αποφύγετε τη μεταμόσχευση μαλλιών Dr Serkan Aygın Clinic 2020-08-04 06:39:09

Η μεταμόσχευση μαλλιών FUE μπορεί να είναι μια διαδικασία που αλλάζει τη ζωή σας.
Μια πλήρης κεφαλή με μαλλιά φέρνει πίσω τη νεότητα και την εμπιστοσύνη.
Δυστυχώς, υπάρχουν επίσης πολλές ιστορίες φρίκης και καταστροφικές εικόνες όταν πρόκειται για αποτυχημένες αποκαταστάσεις.
Τα καλά νέα είναι ότι οι μεταμοσχεύσεις μαλλιών που έχουν ενοχληθεί μπορούν εύκολα να αποφευχθούν.

Οι λόγοι πίσω από μια κακοφτιαγμένη μεταμοσχεύσει μαλλιών

Οι λόγοι πίσω από μια κακοφτιαγμένη μεταμοσχεύσει μαλλιών

Ένας αριθμός παραγόντων μπορεί να οδηγήσει σε μη ικανοποιητικά αποτελέσματα, τα οποία κυμαίνονται από την αφύσικη εμφάνιση και τη φτωχή μακροζωία έως τους σοβαρούς ιατρικούς κινδύνους και την ταπεινωτική βλάβη του δέρματος. Σχεδόν πάντα, μπορούν να αποδοθούν στην απειρία του γιατρού.

Και η πιο ανησυχητική συνειδητοποίηση είναι ότι ορισμένες εταιρείες εξοπλισμού FUE (Extraction Unit Follicle Unit) εμπορεύονται τις συσκευές τους σε πλαστικούς χειρουργούς, δερματολόγους, ιατρείο και αισθητικές κλινικές, οι οποίοι είναι απίθανο να έχουν τη σχετική εκπαίδευση ή πιστοποιητικά - πόσο μάλλον την απαραίτητη εμπειρία.


Επομένως, ας ρίξουμε μια ματιά στους βασικούς παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν προχωρήσετε σε μια διαδικασία.

Επιλογή ενός έμπειρου χειρουργού

Επιλογή ενός έμπειρου χειρουργού

Παρά την αποκατάσταση μαλλιών που είναι μια ελάχιστα επεμβατική χειρουργική επέμβαση, εξακολουθεί να είναι ιατρική διαδικασία που απαιτεί χειρουργική εμπειρία.
Οι ασθενείς χρειάζονται ιατρική παρακολούθηση και διαγνωστικές γνώσεις εμπειρογνωμόνων για να εξασφαλίσουν την ασφάλειά τους
Συχνά, πραγματοποιούνται χιλιάδες εντάσεις στο δέρμα σε βάθος και οι απαραίτητες γνώσεις και δοσολογία αναισθησίας είναι ζωτικής σημασίας.

Καθώς το φυσικό σας σχέδιο πτύχωσης συνεχίζεται τα χρόνια μετά την επέμβαση, μπορεί να χρειαστείτε περισσότερες από μία μεταμοσχεύσεις στη ζωή σας.
Με σωστό προγραμματισμό και σχεδιασμό, ένας εξειδικευμένος χειρουργός μπορεί να σας προσφέρει δύο ή τρεις επιτυχείς μεταμοσχεύσεις μαλλιών.
Οι πιο έμπειροι χειρουργοί αποκατάστασης θα είναι εκείνοι που εργάζονται αποκλειστικά με μεταμόσχευση μαλλιών.
Να είστε βέβαιος να αποφύγετε τις ερασιτεχνικές κλινικές που διαβάζουν σε πολλές διαδικασίες.
Όπως λέει και η παροιμία: ένα jack-of-all-trades, master of none! Με κάτι τόσο σημαντικό και προσωπικό όσο η εμφάνισή σας, θέλετε να βρείτε τους έμπειρους .

Καλλιτεχνικό ταλέντο

Καλλιτεχνικό ταλέντο

Μια μοναδική πτυχή της χειρουργικής αποκατάστασης μαλλιών είναι η σημασία του καλλιτεχνικού ματιού του χειρουργού.
Κατά τη διάρκεια μιας διαβούλευσης, θα αξιολογήσουν τον τύπο τρίχας και το μοτίβο ανάπτυξης, προβλέποντας την πιο φυσική γραμμή και γραμμή ροής.
Μόλις εντοπίσετε σωστά την τοποθεσία, τον προσανατολισμό και τη γωνία των ριζών σας, τα μαλλιά σας τοποθετούνται μία προς μία με χειρουργική επιδεξιότητα και ακρίβεια ώστε να δίνουν μια δυναμική, φυσική και έντονη εμφάνιση.
Για να βρείτε έναν πραγματικά ταλαντούχο γιατρό, περιηγηθείτε στις φωτογραφίες πριν και μετά από τις προηγούμενες διαδικασίες τους.

Τι πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την αναζήτηση μιας αξιόπιστης κλινικής;

Τι πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την αναζήτηση μιας αξιόπιστης κλινικής;

Προσέξτε για τις κόκκινες σημαίες, ξεκινώντας από την αναζήτηση στο διαδίκτυο και στη διαβούλευση σας.
Κάνετε επαρκή έρευνα στην κλινική και διαβάστε τις αναθεωρήσεις προηγούμενων πελατών (κατά προτίμηση σε ανεξάρτητους ιστότοπους)
Προσέξτε από ψευδείς ισχυρισμούς και διαφήμιση, όπως ο πολλαπλασιασμός των μαλλιών / κλωνοποίηση
Συμβουλευτείτε τον ίδιο τον χειρουργό; Σε όλες τις άλλες ιατρικές χειρουργικές επεμβάσεις, ο γιατρός θα επικοινωνήσει μαζί σας προσωπικά.
Δεν πρέπει να διαφέρει από τη μεταμόσχευση FUE.

 

  • Μήπως ειδικεύονται αποκλειστικά στην αποκατάσταση μαλλιών, ή ασχολούνται με άλλες διαδικασίες;
  • Αξιολογείτε τις ιατρικές καταστάσεις που προκαλούν φαλάκρα;
  • Είστε κατάλληλος υποψήφιος για την αποκατάσταση μαλλιών;

Δυστυχώς, δεν είναι όλοι οι ασθενείς σε θέση να επωφεληθούν από τις διαδικασίες FUE ή FUT (Μεταμόσχευση ωοθυλακίων).
Μερικές ιατρικές παθήσεις είναι η κύρια αιτία της φαλάκρας, και τα μεταμοσχευμένα μαλλιά θα επηρεαστούν με τον ίδιο τρόπο όπως τα προηγούμενα μαλλιά σας.
Τέτοιες καταστάσεις περιλαμβάνουν διαταραχές του τριχωτού της κεφαλής ή φλεγμονή στη θέση δότη.
Επίσης, μια επιτυχής έκβαση απαιτεί κατάλληλη πυκνότητα μαλλιών στην περιοχή δότη.
Εκείνοι με μεγάλες φαλακρές περιοχές ή μαλλιά δότη χαμηλής πυκνότητας είναι απίθανο να επιτύχουν τα αποτελέσματα που περιμένουν.
Εάν δεν θα επωφεληθείτε πλήρως από το FUE ή το FUT, άλλες μέθοδοι θεραπείας μαλλιών μπορούν να δώσουν αποτελέσματα, όπως οι αποκλειστές ορμονών DHT (Rogaine κ.λπ.) και η θεραπεία με πλασματική πλούσια σε αιμοπετάλια (PRP).

Ψώνια για μια συμφωνία

Το κόστος είναι σίγουρα ένας παράγοντας στην επιλογή σας, αλλά όπως έχετε δει μπορεί να είναι καταστροφικό να πάτε για μια φθηνή επιλογή.
Μια μεταμόσχευση μαλλιών είναι κάτι που θα φορέσετε καθημερινά για το υπόλοιπο της ζωής σας.
Οι καλύτεροι χειρουργοί είναι ιδιαίτερα περιζήτητοι και οι πελάτες τους αισθάνονται άνετα για την ασφάλεια και τα αισθητικά αποτελέσματα της επιλογής τους.
Έχουν πει, είναι επίσης σημαντικό να μην επηρεάζεται από μια υψηλή τιμή. η άλλη έρευνα που συζητήσαμε είναι ο πραγματικός δείκτης ποιότητας.
Λόγω του κόστους υγειονομικής περίθαλψης, ορισμένες χώρες τείνουν να χρεώνουν περισσότερο για τις αποκαταστάσεις μαλλιών.

Ψώνια για μια συμφωνία

Όπως αναφέρθηκε, η τιμή δεν αντικατοπτρίζει αναγκαστικά την ποιότητα και μπορείτε να επωφεληθείτε από το χαμηλότερο μέσο κόστος υγειονομικής περίθαλψης σε χώρες όπως η Τουρκία, ενώ παράλληλα θα έχετε άνεση στην εμπειρία του χειρουργού.

Συμπέρασμα

Αποφυγή μιας κακοφτιαγμένης μεταμόσχευσης μαλλιών - Μεταμόσχευση μαλλιών με επιτυχία

Τα μαλλιά μας αποτελούν βασικό στοιχείο της εμφάνισής μας και της εικόνας του σώματός μας.
Αντανακλά τον χαρακτήρα μας και καθορίζει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι ανταποκρίνονται σε εμάς και αντιστρόφως πώς αλληλεπιδράμε με τους άλλους, λόγω του αντίκτυπου που έχει στην αυτοπεποίθησή μας.
Μια επιτυχημένη μεταμόσχευση μαλλιών μπορεί να έχει μια φανταστική επίδραση στη νοοτροπία μας στη ζωή.
Ωστόσο, το αντίθετο μπορεί να ειπωθεί για μια κακή διαδικασία εμφύτευσης τρίχας.

Ασφαλώς, τα θύματα μπορούν να υποκύψουν στο στρες, να πέσουν στην κατάθλιψη και να γίνουν απομονωμένα.
Οι φυσικές ανεπιθύμητες ενέργειες περιλαμβάνουν ουλές, κύστεις, σπυράκια και κνησμό.
Τώρα ξέρετε τι να προσέξετε για να αποφύγετε έναν τέτοιο εφιάλτη για τον εαυτό σας.

Εφ 'όσον κάνετε την έρευνά σας και επενδύετε στον εαυτό σας, μπορείτε να έχετε ειρήνη στο μυαλό σε έναν αξιόπιστο εμπειρογνώμονα για να μεταμορφώσετε την εμφάνιση σας.

Φωτογραφίες Πριν και Μετά

Μπορείτε αμέσως να δείτε τις φωτογραφίες πριν και μετά αμέσως μόλις συμπληρώσετε τη φόρμα. Θα λάβετε ένα αυτόματο μήνυμα μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας.