Βασικά στοιχεία της μεταμόσχευσης μαλλιών της FUE | Τι είναι το FUE?

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τη μεταμόσχευση μαλλιών FUE Dr Serkan Aygın Clinic 2020-08-04 06:57:55

Εάν αντιμετωπίζετε απώλεια μαλλιών, μπορείτε να αρχίσετε με την έρευνα βασικών πληροφοριών σχετικά με τη μεταμόσχευση μαλλιών ή τις θεραπείες απώλειας τρίχας.
Σε αυτό το άρθρο μπορείτε να βρείτε την απάντηση της πιο συχνής ερώτησης.

Τι είναι η μέθοδος μεταμόσχευσης μαλλιών της FUE;

Βασικά στοιχεία της μεταμόσχευσης μαλλιών της FUE

Το FUE (εκχύλιση των ωοθυλακικών μονάδων) είναι μια μέθοδος μεταμόσχευσης τρίχας. Το τμήμα της εκχύλισης ξεκινά με την αφαίρεση των θυλακικών μονάδων, που περιέχουν το καθένα 2-3 θυλάκια τρίχας, από ένα μέρος του δότη του κεφαλιού, συνήθως από την περιοχή του αυχένα μεταξύ των δύο αυτιών.
Στη συνέχεια, αυτές οι ωοθυλακικές μονάδες τοποθετούνται προσεκτικά στις πληγείσες περιοχές με διαρροή. Είναι πολύ σημαντικό να λαμβάνεται υπόψη η φυσική γωνία των μαλλιών κατά την εμφύτευση των μοσχευμάτων των μαλλιών.
Συνήθως, όσοι πάσχουν από αρσενική φαλάκρα είναι κατάλληλοι υποψήφιοι για τη μέθοδο μεταμόσχευσης μαλλιών της FUE.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, τα θυλάκια τρίχας αφαιρούνται με τοπική αναισθησία. Για την αφαίρεση των μοσχευμάτων μαλλιών χρησιμοποιείται ένας μικροκινητήρας με διάμετρο 0,6 mm ή 0,8 mm και από αυτά τα μοσχεύματα τρίχας μεταμοσχεύονται στις φαλακρές περιοχές.

Μια διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών μπορεί να πραγματοποιηθεί σε σύντομη περίοδο ή σε μεγαλύτερη συνεδρία. Η διάρκεια της διαδικασίας μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον αριθμό των μοσχευμάτων που απαιτούνται. Οι λειτουργίες συνήθως διαρκούν μεταξύ 4 και 6 ωρών.

Ένας άλλος λόγος για τον οποίο προτιμάται ιδιαίτερα η μέθοδος FUE είναι επειδή δεν αφήνει σημάδια σε σύγκριση με τις άλλες μεθόδους. Στη μεταμόσχευση μαλλιών της FUE, δεν εμφανίζεται ουλοκλήρωση από την στιγμή που ανοίχθηκαν τα μικρο-κανάλια και εμφυτεύονται μοσχεύματα σε αυτά. Μετά από τη χειρουργική επέμβαση μπορεί να υπάρχει ήπιος πόνος και οι άνθρωποι μπορούν να επιστρέψουν στην κανονική τους ζωή μετά τον καθαρισμό την επόμενη ημέρα της επέμβασης. Χρειάζονται περίπου 15 ημέρες για να περάσει η ερυθρότητα και οι κρούστες να πέσουν έξω.
Τα αποτελέσματα της διαδικασίας μεταμόσχευσης μαλλιών της FUE είναι μόνιμα. Τα πρώτα μεταμοσχευμένα μαλλιά μπορεί να πέσουν μετά από μερικές εβδομάδες. αυτό ονομάζεται περίοδος «τριχόπτωσης». Αλλά μέσα σε 12 μήνες αυτά τα μαλλιά αντικαθίστανται από δυνατές, υγιείς και αναπτυσσόμενες νέες τρίχες.

Τελικές λέξεις:

Ελπίζουμε ότι αυτό το σύντομο άρθρο σχετικά με το FUE ήταν χρήσιμο.

Σημειώστε ότι μπορείτε να μας συμβουλευτείτε και να επωφεληθείτε από την τεράστια εμπειρία του Dr. Serkan Aygın για να μάθετε εάν η μεταμόσχευση μαλλιών είναι μια λύση για την περίπτωσή σας. Εάν είστε καλός υποψήφιος για τη επέμβαση, θα μάθετε το βέλτιστο σχέδιο της επέμβασης που θα χρειαστείτε και θα ενημερωθείτε για τη μεταμόσχευση μαλλιών στην Τουρκία στην κλινική Dr. Serkan Aygın.

 

Φωτογραφίες Πριν και Μετά

Μπορείτε αμέσως να δείτε τις φωτογραφίες πριν και μετά αμέσως μόλις συμπληρώσετε τη φόρμα. Θα λάβετε ένα αυτόματο μήνυμα μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας.