ειναι μια μεταμοσχευσ? —μαλλιων σωστ? —για εσασ

Ειναι Μια Μεταμοσχευση Μαλλιων Σωστη Για Εσας; Dr Serkan Aygın Clinic 2020-08-04 06:42:35

Λαμβάνοντας υπόψη τη μεταμόσχευση μαλλιών FUE; Μεταμόσχευση γενειάδας; Ίσως προσπαθείτε διαφορετικές λύσεις εδώ και χρόνια, ή ίσως μόλις ξεκινήσατε δράση.
Η συσσώρευση ή η ουσιαστική απώλεια τρίχας μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε αυτοσυγκεντρωμένοι ή ακόμα και καταθλιπτικοί.

Είτε η ηλικία, η γενετική, το άγχος ή η ασθένεια είναι η αιτία, πεθυμήσατε τα μαλλιά που είχατε κάποτε. Θέλετε τα μαλλιά σας πίσω.

Δεν είσαι μόνος

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ ΣΩΣΤΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ;

Περίπου το 50% των γυναικών επηρεάζονται από την τριχόπτωση, ενώ περίπου το 80% των ανδρών θα επηρεαστεί από την ηλικία των 80 ετών.
Υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που επηρεάζονται, αλλά τόσες πολλές αποτυχημένες λύσεις στην αγορά.

Από τη θεραπεία με λέιζερ και τη μεταμόσχευση σε PRP και άλλες επιλογές, η εξεύρεση αποτελεσματικής θεραπείας μπορεί να είναι εξαντλητική και συντριπτική.
Το να γνωρίζεις τι πρέπει να κάνεις ή ποιον να επικοινωνείς είναι απλά ένα αποθαρρυντικό έργο.

Τι κάνει έναν ειδικό ποιοτικής μεταμόσχευσης μαλλιών;

Όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την τριχόπτωση, μπορεί να αισθανθείτε ηττημένοι . Πού γυρίζεις; Υπάρχει λύση σε αυτή την τριχόπτωση; Η αναζήτηση μιας επιτυχημένης λύσης μπορεί να είναι συντριπτική.

Οι έμποροι συμπληρωμάτων θα προωθήσουν και θα διαφημίσουν οτιδήποτε για να πάρουν τα χρήματά σας, ενώ τα έντιμα αποτελέσματα τίθενται στον πίσω καυστήρα. Χρειάζεστε κάτι που λειτουργεί, αλλά γνωρίζοντας ότι η απώλεια μαλλιών και η αραίωση μπορούν να προχωρήσουν γρήγορα σε πιο σοβαρά και μη αναστρέψιμα στάδια, η άμεση δράση είναι ζωτικής σημασίας.

Η επίσκεψη σε έναν ειδικό μεταμόσχευσης μαλλιών είναι το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσετε.
Πρέπει πάντα να ψάχνετε για έναν ειδικό που είναι έμπειρος και καλά προσαρμοσμένος στις νέες τεχνολογίες της βιομηχανίας.
Θέλετε έναν ειδικό που καταλαβαίνει πραγματικά τον αγώνα σας και πραγματικά νοιάζεται για τα αποτελέσματά σας.
Ένας σημαντικός αριθμός ικανοποιημένων ασθενών είναι πάντα ένας σημαντικός παράγοντας που πρέπει να αναζητήσουμε σε έναν ειδικό για μεταμόσχευση μαλλιών.

Γνωρίστε τις επιλογές σας

Είναι ευεργετικό να γνωρίζετε τις διάφορες διαθέσιμες διαδικασίες, έτσι ώστε να μπορείτε να ζητήσετε τις σωστές ερωτήσεις όταν συμβουλευτείτε έναν ειδικό για την απώλεια μαλλιών.

Μεταξύ των πιο σημαντικών διαδικασιών είναι:

 • Μεταμόσχευση FUE (Εξαγωγή θυλακικών μονάδων)

  • Αυτή είναι η διαδικασία χρήσης μοσχευμάτων τριχοθυλακίων από άλλα τριχωτά μέρη του σώματος και η μεταφορά τους σε μέρη όπου επιθυμείται μεγαλύτερη ανάπτυξη μαλλιών
  • Διαδικασίες μεταμόσχευσης γενειάδας
  • Μεταμοσχεύσεις με μουστάκι η του πλευρικού τοιχώματος στο πρόσωπο
  • Μεταμοσχεύσεις φρυδιών
 • PRP (Πλούσια σε αιμοπετάλια πλάσμα) Θεραπείες

  • Πρόκειται για μια νοσοκομειακή διαδικασία όπου οι θύλακες των τριχών μπορούν να αναζωογονηθούν και να επανακτήσει την υγεία αφαιρώντας ένα μικρό μέρος του αίματος, φιλτράροντας και χωρίζοντάς το στην επιθυμητή χημεία και την επιστρέφοντάς την πίσω στο σώμα.
 • Μεσοθεραπεία μαλλιών

  • Μερικές φορές η απώλεια μαλλιών οφείλεται σε ορμονικές ανισορροπίες. η μεσοθεραπεία περιλαμβάνει την εφαρμογή μιας λύσης που έχει σχεδιαστεί για να εξισορροπήσει την ορμόνη DHT, η οποία θα προάγει την ανάπτυξη των τριχών.

Σε ποιο στάδιο της τριχόπτωσης πέφτετε;

Χρησιμοποιώντας την κλίμακα Norwood, θα καταρρίψουμε τις διάφορες επιλογές για εσάς.
Μπορείτε να «διαγνώσετε» τον εαυτό σας και να αξιολογήσετε την κατάλληλη θεραπεία για εσάς και τις ανάγκες σας.
Φυσικά, μπορείτε πάντα να πάρετε μια πιο περίτεχνη και εξατομικευμένη θεραπεία προγραμματίζοντας μια διαβούλευση επίσης.

Ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω εικόνα και καθορίστε ποια εικόνα αντιπροσωπεύει καλύτερα τα μαλλιά σας.

Χρησιμοποιώντας την κλίμακα Norwood, θα καταρρίψουμε τις διάφορες επιλογές για εσάς.

Τύπος 1 - Ελάχιστη απώλεια μαλλιών

Τύπος 1 - Ελάχιστη απώλεια μαλλιών

Η απώλεια τρίχας τύπου 1 εμφανίζει συνήθως ελάχιστα υποχωρητική γραμμή τρίχας.
Η γραμμή των μαλλιών βρίσκεται πιο πίσω από ό, τι κάποτε.
Αυτό συχνά συνοδεύει τη γήρανση και μπορεί γρήγορα να προχωρήσει σε απώλεια Τύπου 2.

Δεδομένου ότι πρόκειται για το αρχικό στάδιο της τριχόπτωσης, είναι η καλύτερη ευκαιρία να σταματήσουμε την εξέλιξή της προτού εξελιχθεί σε μεγαλύτερο πρόβλημα.
Συνήθως, μια μεταμόσχευση μαλλιών ή μια εντατική διαδικασία είναι περιττή, αλλά μερικοί άνθρωποι μπορούν να επιλέξουν να συμβουλευτούν έναν εμπειρογνώμονα για τη μεταμόσχευση μαλλιών για να ξεκινήσουν με διαδικασίες για τη θεραπεία των υποχωρούντων προβλημάτων των μαλλιών που βιώνουν.

Τύπος 2 - Μείωση της γραμμής με μικρές λοξές λοξές γωνίες

sac dokulme sekileri-02

Τα άτομα με απώλεια μαλλιών τύπου 2 συχνά έχουν υποχωρητική γραμμή μαλλιών συνοδευόμενη από ύφεση των γωνιών των μαλλιών με συμμετρικό σχήμα
Αν και η απώλεια τρίχας δεν είναι ακόμη σημαντική, το στάδιο αυτό συχνά υποτιμάται.

Επειδή ο τύπος 1 έχει ξεπεραστεί, η απώλεια τρίχας τύπου 2 είναι μια έντονη ένδειξη της πρόωρης απώλειας - μερικοί άνθρωποι δεν υπερβαίνουν ποτέ τον Τύπο 1, επειδή συχνά μπερδεύεται για μια μη προοδευτική μορφή τριχόπτωσης.

Τύπος 3 - ελαφρά έως μέτρια τριχόπτωση

Τύπος 3 - ελαφρά έως μέτρια τριχόπτωση

Type 3 hair loss is best described as slightly moderate hair loss. In this stage, the thinning hair is primarily towards the front of the crown while at the temples a deep, symmetrical recession is observed.This stage sits on the brink of significant, unmanageable hair loss.

Η συμβουλή ενός ειδικού για την τριχόπτωση συνιστάται ιδιαίτερα σε αυτό το στάδιο για την αποφυγή περαιτέρω προβλημάτων.
Αν και οι μεταμοσχεύσεις μαλλιών είναι μια πιθανότητα, είναι κοινές σε αυτό το στάδιο του κύκλου απώλειας τρίχας, η μεταμόσχευση μαλλιών μπορεί να ολοκληρωθεί στις περιοχές φαλάκρας. Συνήθως, μπορείτε να αποφύγετε τυχόν περαιτέρω εξέλιξη της απώλειας τρίχας και ακόμη και να ξανακάνετε το μεγαλύτερο μέρος των μαλλιών σας με φάρμακα μεσοθεραπείας.

Μην πείτε ότι είναι λιγότερο συνηθισμένο. Είναι κοινό σε αυτό το στάδιο.

Τύπος 4 - Μέτρια απώλεια μαλλιών

Τύπος 4 - Μέτρια απώλεια μαλλιών

Όσοι έχουν απώλεια τρίχας τύπου 4 έχουν ουσιαστικά μέτρια ποσότητα τριχόπτωσης.

Αυτό το στάδιο μπορεί να είναι δύσκολο να ανακτηθεί αλλά πρέπει να σταματήσει το συντομότερο δυνατό. Τα στάδια πέραν του Τύπου 4 είναι όλο και πιο δύσκολα να επιστρέψουν, καθώς η ανάκτηση όλων των μαλλιών με θεραπεία γίνεται όλο και λιγότερο πιθανή καθώς η τριχόπτωση προχωράει.

Για να μπορέσετε να επιτύχετε τη βέλτιστη αναγέννηση των μαλλιών, συνιστάται η άμεση εξειδικευμένη συμβουλή. Από τη μεταμόσχευση μεσοθεραπείας σε FUE ή την PRP θεραπεία, υπάρχουν πολλές λύσεις για να επιλέξετε από αυτό το στάδιο. Ωστόσο, οι μεταμοσχεύσεις μαλλιών είναι πολύ πιο συχνές και αναγκαίες από αυτό το στάδιο προς τα εμπρός.

Τύπος 5 - Βαρύ τριχόπτωση

Τύπος 5 - Βαρύ τριχόπτωση

Τα άτομα με απώλεια μαλλιών τύπου 5 έχουν χάσει αρκετά μεγάλα ποσά μαλλιών. Σε αυτό το στάδιο, είναι συχνά πιο δύσκολο να ξανακερδίσουμε όλες τις απώλειες, επομένως, οι μεταμοσχεύσεις μαλλιών και οι θεραπείες PRP είναι συνήθως οι πιο ελπιδοφόρες λύσεις με τα πιο αξιοσημείωτα αποτελέσματα.

Tip 6- İleri Dereceli Saç Dökülmesi

Τύπος 6 - Ουσιαστικά μεγάλη απώλεια μαλλιών

Με την απώλεια μαλλιών Τύπου 6, χάθηκε μια ασυσκεύαστα μεγάλη ποσότητα μαλλιών. το άτομο είναι συχνά σχεδόν φαλακρό. Από το μπροστινό μέρος της στεφάνης μέχρι το πίσω μέρος του κεφαλιού, υπάρχουν μεγάλες περιοχές φαλάκρα ή αραίωση.
Αν και είναι ένα πιο δύσκολο στάδιο θεραπείας, η συμβουλή ενός ειδικού μπορεί να εξασφαλίσει τα μέγιστα αποτελέσματα. Σε αυτό το στάδιο, οι διαδικασίες μεταμόσχευσης μαλλιών της FUE μπορούν να επαναδημιουργήσουν σημαντικές ποσότητες μαλλιών και να σταματήσουν την απώλεια μαλλιών.

Τύπος 7 - Πλήρης απώλεια τρίχας

sac dokulme sekileri-07

Τύπος 7 απώλεια μαλλιών συνήθως μοιάζει με ένα πλήρες κεφάλι της τριχόπτωσης. Από το μπροστινό μέρος της στεφάνης προς την πίσω μεριά, σχεδόν όλα τα μαλλιά λείπουν.
Αυτό είναι το πιο δύσκολο στάδιο από το οποίο να επιστρέψτε από.
Παρόλο που μπορεί να αισθανθείτε ηττημένη, έχετε ακόμα ελπίδα με μεταμοσχεύσεις μαλλιών FUE ή θεραπείες PRP.

Τελικές λέξεις

Υπάρχουν αρκετές επιτυχημένες θεραπείες για μια ποικιλία από τις ανάγκες σας για τριχόπτωση. Είτε σκέφτεστε μια μεταμόσχευση γενειάδας, επιδιώκοντας την αναγέννηση φρυδιών, επιθυμώντας μια πλήρη κεφαλή μαλλιών, ή αναζητώντας λύσεις σε οποιεσδήποτε άλλες ανάγκες τριχόπτωσης, υπάρχουν επιλογές για όλα αυτά.

Με τη χρήση των τελευταίων τεχνολογιών και της περίφημης εμπειρίας, ο Dr. Serkan Aygın μπορεί να βελτιστοποιήσει τα αποτελέσματά σας και να φέρει πίσω τα περισσότερα μαλλιά, ακόμη και με ακραία απώλεια μαλλιών. Με χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα σας δώσει και τα καλύτερα αποτελέσματα για εσάς.

Φωτογραφίες Πριν και Μετά

Μπορείτε αμέσως να δείτε τις φωτογραφίες πριν και μετά αμέσως μόλις συμπληρώσετε τη φόρμα. Θα λάβετε ένα αυτόματο μήνυμα μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας.