Η κατάσταση της ανδρογενετικής αλωπεκίας στους άνδρες

ανδρογενετικής αλωπεκίας | Αιτίες της τριχόπτωσης ανδρικού μοτίβου Dr Serkan Aygın Clinic 2020-08-04 07:36:16

Ανδρογενετική αλωπεκία, είναι ο ιατρικός όρος για μια κατάσταση τριχόπτωσης, που χαρακτηρίζεται από την προοδευτική διασπορά της τριχόπτωσης που εμφανίζεται σε ένα ιδιαίτερα αναπαραγώγιμο μοτίβο.
Αυτή η κατάσταση είναι επίσης γνωστή ως «φαλάκρα αρσενικού τύπου».
Εάν θέλετε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα αίτια της Ανδρογενετικής Αλλοποίησης (AGA) και για το πώς εμφανίζεται, το άρθρο μας μπορεί να προσελκύσει την προσοχή σας.

Τι προκαλεί την ανδρογενετική αλωπεκία;

Τι προκαλεί την ανδρογενετική αλωπεκία;

Η ανδρογενετική αλωπεκία είναι κυρίως γενετική και προκαλείται από τη διυδροτεστοστερόνη. ένα παράγωγο της ανδρικής ορμόνης τεστοστερόνης που δεσμεύεται με τις θέσεις των υποδοχέων των ωοθυλακίων και τις συνέπειες της θυρεοειδούς μικρογράφησης.
Η απώλεια μαλλιών εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τα γονίδια μας και παίζει μεγάλο ρόλο στην απόφαση όταν θα αρχίσετε να αντιμετωπίζετε την απώλεια μαλλιών, πώς θα προχωρήσει στο μέλλον και το βαθμό απώλειας.

Τα τριχοθυλάκια που είναι ευαίσθητα στη διυδροτεστοστερόνη πρέπει να εκτίθενται στην ορμόνη για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Η διυδροτεστοστερόνη αυξάνεται δραματικά καθώς εξελίσσεται η εφηβεία, γι 'αυτό πολλοί άνδρες μπορούν να παρατηρήσουν την κατάσταση της τριχόπτωσης τους μέχρι την ηλικία των 18 ετών.
Ο κύκλος αναπτύξεως ή η φάση ενός αδένα ορισμένων ωοθυλακίων εντός του εξογκώματος που έχουν εκτεθεί σε διυδροτεστοστερόνη για ένα χρονικό διάστημα, θα αρχίσουν να συντομεύονται, οδηγώντας έτσι σε ασθενέστερες και βραχύτερες τρίχες.
Επιπλέον, τα θυλάκια τρίχας υφίστανται μικρογράφηση και προκαλούν την εμφάνιση λεπτότερων τριχών. Η φάση αναγέννησης της τριχοφυΐας μειώνεται προοδευτικά και τείνει να επιδεινώνεται με κάθε κύκλο ανάπτυξης.
Σε αυτή την κατάσταση, η τριχόπτωση παρατηρείται γενικά στην κορυφή του τριχωτού της κεφαλής και τα μαλλιά στις πλευρές καθώς και στο πίσω μέρος του κεφαλιού παραμένουν υγιή.

Πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί η AGA;

Υπάρχουν διάφορες διαθέσιμες επιλογές για τη θεραπεία της κατάστασης της τριχόπτωσης της ανδρογενετικής αλωπεκίας. Με βάση τον βαθμό της απώλειας τρίχας, η μεταμόσχευση μαλλιών ή άλλες θεραπείες απώλειας τρίχας μπορούν να διεξαχθούν. Προκειμένου να προσδιορίσετε την καλύτερη θεραπεία για την απώλεια μαλλιών και τη διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών για εσάς, είναι σημαντικό να συμβουλευτείτε ειδικό γιατρό για επαγγελματική αξιολόγηση.

Εάν αντιμετωπίζετε επίσης απώλεια τρίχας και θέλετε ο Δρ. Serkan Aygın να αξιολογήσει την κατάστασή σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να προγραμματίσετε ένα ραντεβού ιατρικής εξέτασης ή να μας στείλετε τις φωτογραφίες σας, ώστε να σας παρέχουμε συστάσεις που θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε την κατάστασή σας.

Φωτογραφίες Πριν και Μετά

Μπορείτε αμέσως να δείτε τις φωτογραφίες πριν και μετά αμέσως μόλις συμπληρώσετε τη φόρμα. Θα λάβετε ένα αυτόματο μήνυμα μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας.