7 τρόποι μια μεταμόσχευση μαλλιών μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας

Η μεταμόσχευση μαλλιών μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας Dr Serkan Aygın Clinic 2020-08-04 06:06:33

Η τριχόπτωση επηρεάζει χιλιάδες ανθρώπους, τόσο άνδρες όσο και γυναίκες. Ενώ η κληρονομική τριχόπτωση είναι η πιο συνηθισμένη αιτία, μπορεί επίσης να συμβεί και από άλλους παράγοντες, όπως ορμόνες, ανεπάρκειες θρεπτικών ουσιών ή στρες.
Δεν επηρεάζονται μόνο τα μαλλιά στην κορυφή του κεφαλιού σας, αλλά και τα φρύδια, η γενειάδα και το μουστάκι.
Οι μεταμοσχεύσεις μαλλιών έχουν αλλάξει σημαντικά τις τελευταίες δεκαετίες, εξελισσόμενες από μια διαδικασία που σας άφησε με μια αφύσικη εμφάνιση όπου ο καθένας μπορεί να πει ότι το έχετε κάνει σε μια εξαιρετικά εξευγενισμένη διαδικασία που είναι ελάχιστα επεμβατική και ουσιαστικά ανώδυνη.

Η εκχύλιση των θυλακικών μονάδων (FUE) χρησιμοποιεί ένα μικρό εργαλείο διάτρησης που λαμβάνει μεμονωμένες τρίχες από τη θέση του δότη, γεγονός που επιτρέπει λεπτομέρεια και άψογη αποτελέσματα που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σας..

Το να φαίνεσαι καλύτερα

Με τη μεταμόσχευση μαλλιών μπορείτε να φαίνεστε καλύτερα και να έχετε πιο ενεργό ρόλο στην κοινωνική ζωή.

Όταν χάσετε τα μαλλιά σας, η εμφάνισή σας επηρεάζεται.
Δεν επηρεάζει μόνο τον τρόπο που βλέπετε τον εαυτό σας, μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο και οι άλλοι σας βλέπουν.
Η τριχόπτωση μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε μεγαλύτερη από ό, τι πραγματικά είστε.
Τα βαμβακερά μαλλιά, τόσο στο κεφάλι σας όσο και στο πρόσωπό σας, μπορούν να σας κάνουν να φαίνονται αδιάφορα και ίσως απλά να μην αισθάνεστε πολύ καλά για τον εαυτό σας.
Η μεταμόσχευση μαλλιών μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την εμφάνισή σας ..
Θα σας αρέσει η αντανάκλαση που σε κοιτάζει κάθε μέρα στον καθρέφτη.
Μια μεταμόσχευση μπορεί επίσης να σας κάνει να φαίνεστε πιο νεανικό και να σας κάνει να νιώθετε πολύ ελκυστικότερος

Αισθανθείτε πιο σίγουροι

Με τη μεταμόσχευση τρίχας μπορείτε να αυξήσετε την αυτοπεποίθηση σας.

Όταν δεν αισθάνεστε ελκυστική, η αυτοπεποίθηση σας μπορεί να υποφέρει.
Αρχίζετε να αποφεύγετε να βγείτε έξω με φίλους και να συναντήσετε νέους ανθρώπους.

Μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας αγνοώντας τα πράγματα που αγαπάτε κάποτε, ακόμα και αν τα μαλλιά σας δεν παίζουν κανένα ρόλο στις δραστηριότητες αυτές.
Η απόδοση της δουλειάς σας μπορεί να υποφέρει, καθώς η βύθιση της αυτοπεποίθηση σας,σας εμποδίζει να εκφράσετε τις ιδέες σας.
Όταν φαίνεστε καλά, αισθάνεστε καλά, όπως λέει η παροιμία.
Και μια μεταμόσχευση μαλλιών βελτιώνει την εμφάνισή σας και μπορεί να σας δώσει πίσω την αυτοπεποίθηση σας.
Μπορεί ακόμα να το ενισχύσει σε επίπεδα που ποτέ δεν θεωρήσατε πιθανά.

Έχοντας μια φυσική εμφάνιση

3 ασθενείς που είχαν μεταμοσχεύσει φυσιολογικά μαλλιά.

Οι τελευταίες διαδικασίες μεταμόσχευσης μαλλιών έχουν βελτιωθεί σημαντικά από τη δεκαετία του '70 και τη δεκαετία του '80, όταν η διαδικασία ήταν γνωστή ως "βύσματα".
Οι ξεπερασμένες μεταμοσχεύσεις μαλλιών άφησαν ασθενείς με αφύσικες κεφαλές τρίχας.
Η FUE συγκρατεί μεμονωμένες τρίχες και επιτρέπει ακραία ακρίβεια, καθιστώντας όχι μόνο ένα ομαλό κεφάλι μαλλιών, αλλά και μια φυσική, φτερωτή γραμμή μαλλιών.
Κανείς δεν θα μπορεί ποτέ να σας πει ότι είχατε μεταμόσχευση μαλλιών. θα παρατηρήσουν μόνο τα όμορφα χαρακτηριστικά σας.

Διαρκής αποτελέσματα

Η κλινική του Dr. Serkan Aygın για τα αποτελέσματα μόνιμης μεταμόσχευσης μαλλιών.

Μια μεταμόσχευση μαλλιών αποφέρει μόνιμα αποτελέσματα.
Οι θύλακες των τριχών που χρησιμοποιούνται από τη "θέση δότη" λέγεται ότι είναι ανθεκτικοί στη γενετική, πράγμα που σημαίνει ότι, ακόμα και στην περίπτωση της αρσενικής φαλάκρας ή άλλων γενετικών διαταραχών, τα μαλλιά σε αυτή την περιοχή δεν θα πέσουν.
Όταν τα ωοθυλάκια μετακινούνται στη νέα τους θέση, διατηρούν την αντοχή τους σε απώλεια.
Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε ένα πλήρες κεφάλι μαλλιών (ή γενειάδα, μουστάκι ή φρύδια) για το υπόλοιπο της ζωής σας.

Κάνοντας το στυλ στα μαλλιά σας

Μετά τη μεταμόσχευση, μπορείτε να στυλίστε τα μαλλιά σας με τον τρόπο που θέλετε.

Όταν έχετε λεπτά μαλλιά ή δεν έχετε καθόλου μαλλιά, οι επιλογές για το στυλ σας είναι αρκετά περιορισμένες.
Και για τις γυναίκες και για τους άνδρες, έχοντας μια πλήρη κεφαλή μαλλιών σημαίνει ότι έχετε επιλογές όταν πρόκειται για στυλ.
Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες.
Μπορείτε να μεγαλώσετε τα μαλλιά σας μακριά, να τα κόψετε, να τα πιάσετε ή να τα αφήσετε χαλαρά.
Είτε πηγαίνετε έξω για τρέξιμο , Πηγαίνοντας στην δουλειά ή βγαίνοντας έξω για μια επίσημη νύχτα στην πόλη, θα είστε σε θέση να κάνετε το στυλ στα  μαλλιά σας αναλόγως και πραγματικά να κάνει μια εντύπωση.

Βελτιώστε την Παρουσία Κοινωνικών ΜΜΕ σας

Μετά τη μεταμόσχευση, η αυτοπεποίθηση σας θα αυξηθεί με βάση τη νέα σας εμφάνιση. Θα νιώσετε την ανάγκη να κοινωνικοποιήσετε περισσότερο. Αυτό θα αντικατοπτρίζει και την ψηφιακή σας ζωή. Αξιοποιήστε στο έπακρο τις συμπαθείς.

Αυτές τις μέρες, όλα γίνονται σε απευθείας σύνδεση - κοινωνικές πλατφόρμες για να συνδεθείτε με τους φίλους και την οικογένειά σας, διαδικτυακό ραντεβού και ακόμη και το πορτφολιο  σας για την εργασία ή την ιστοσελίδα της εταιρείας.
Σε οποιαδήποτε από αυτές τις πλατφόρμες, έχετε πιθανότατα μια φωτογραφία του εαυτού σας. Έχοντας λεπτές τρίχες ή χωρίς τρίχα, μπορεί να επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την εντύπωση του ατόμου που κοιτάζει το προφίλ σας, είτε πρόκειται για πιθανή ημερομηνία, εργοδότη ή πελάτη.

Ακόμα και οι φίλοι σας μπορεί να έχουν αρνητική εντύπωση της φωτογραφίας σας. Μετά από μια μεταμόσχευση μαλλιών, η εμφάνισή σας βελτιώνεται σημαντικά και θα έχει πολύ πιο θετική επίδραση στην παρουσία των κοινωνικών μέσων σας.

Προχωρήστε στην Εργασία

Οι διαφορές μεταξύ ενός προσώπου με μεταμόσχευση μαλλιών και ενός χωρίς.

Φαίνοντας μεγάλος σε ηλικία μπορεί να επηρεάσει την ικανότητά σας να προχωρήσετε στην εργασία ή την ικανότητά σας να προσληφθείτε για μια νέα θέση.
Η εμφάνιση σε ηλικία μπορεί να δώσει την εντύπωση ότι δεν αξίζει την επένδυση, επειδή δεν θα είστε εδώ και πολύ καιρό.
Οι εργοδότες και οι συνεργάτες σας μπορεί να σας θεωρούν ως άσχετους, τις ιδέες σας ξεπερασμένες. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, μια μεταμόσχευση μαλλιών μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε νεότεροι και να σας κάνει πιο σίγουρους.

Αυτά τα χαρακτηριστικά μπορούν να σας βοηθήσουν να παρατηρήσετε στην εργασία ή να ξεχωρίσετε σε μια συνέντευξη, βοηθώντας σας να προσγειωθείτε στη θέση.

Μια μεταμόσχευση μαλλιών μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας προς το καλύτερο. Επικοινωνήστε με την κλινική Doctor Serkan AYGIN σήμερα για περισσότερες πληροφορίες ή για να προγραμματίσετε τη διαβούλευση σας.

Φωτογραφίες Πριν και Μετά

Μπορείτε αμέσως να δείτε τις φωτογραφίες πριν και μετά αμέσως μόλις συμπληρώσετε τη φόρμα. Θα λάβετε ένα αυτόματο μήνυμα μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας.