μεταμοσχευση μαλλιων μεταμοσχευση μαλλιων

gr 2019-07-26 08:25:00 2020-08-06 11:03:59 Μεταμόσχευση μαλλιών
Παρακολουθήστε βίντεο για να δείτε τη διαδικασία βήμα προς βήμα

Μεταμόσχευση μαλλιών

Η μεταμόσχευση μαλλιών μπορεί να οριστεί ως «μόνιμη λύση για την τριχόπτωση».
Μια επέμβαση μεταμόσχευσης μαλλιών μπορεί να εκφραστεί ως μια μικροχειρουργική διαδικασία που εκτελείται σε νοσοκομειακό χειρουργικό περιβάλλον.
Η έννοια της «μικροχειρουργικής επέμβασης» υποδηλώνει ότι: μια διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών θα διεξαχθεί με ελάχιστη χειρουργική επέμβαση σε αντίθεση με την παραδοσιακή χειρουργική επέμβαση.

Μια επέμβαση μεταμόσχευσης μαλλιών, είναι μια αποτελεσματική και μόνιμη λύση για τα άτομα που βιώνουν «φαλάκρα αρσενικού τύπου», η οποία επίσης αναφέρεται ως ανδρογενετική αλωπεκία.
Εκτός από αυτά, τα άτομα που έχουν ουλές ή έχουν χάσει τα μαλλιά λόγω των διαφόρων ειδών ασθενειών των μαλλιών μπορούν επίσης να υποβληθούν σε μια χειρουργική επέμβαση μεταμόσχευσης μαλλιών.

Επέμβαση μεταμόσχευσης μαλλιών FUE

Οι μεταμοσχεύσεις μαλλιών γίνονταν από πολύ παλιά, αλλά μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 1990 η μεταμόσχευση μαλλιών άρχισε να διαμορφώνεται με τεχνικές που ασκούνται σήμερα παγκοσμίως.
Μεταμοσχεύσεις μαλλιών που πραγματοποιήθηκαν με την τεχνική FUT κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1990, αντικαταστάθηκαν από τη μέθοδο FUE που αναπτύχθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 2000 και εισήχθη το 2005.
Παρόλο που η τεχνική συνεχίζει να αναπτύσσεται με κάποια περαιτέρω βελτίωση, οι βασικές αρχές της FUE παραμένουν οι ίδιες.
Σήμερα, η τεχνική εξακολουθεί να θεωρείται ως το χρυσό πρότυπο της χειρουργικής επέμβασης μεταμόσχευσης μαλλιών.

Η πιο προηγμένη τεχνική στη μεταμόσχευση μαλλιών είναι η τεχνική FUE.

Σήμερα, οι άνθρωποι που βιώνουν τριχόπτωση μπορούν να εφοδιάζονται με φυσικά μαλλιά με την τελευταία σύγχρονη τεχνική FUE, το χρυσό πρότυπο αποκατάστασης μαλλιών.

Η κύρια διαφορά στη χρήση της τεχνικής FUE για τη μεταμόσχευση μαλλιών είναι ότι δεν αφήνει σημάδια και ο χρόνος ανάπαυσης είναι μικρότερος.
Η επιτυχία των επεμβάσεων έχει επίσης αυξηθεί ως συνέπεια της εξέλιξης των ιατρικών συσκευών που χρησιμοποιούνται στην τεχνική FUE.
Η τεχνική FUE μπορεί να εκτελεστεί με μια ποικιλία διαφορετικών οργάνων. Ως συνέπεια αυτού, η τεχνική είναι γνωστή με μερικά διαφορετικά ονόματα, όπως:

 • Classic FUE (μέσω μικροκινητήρων)
 • Ρομποτική FUE
 • Τεχνική DHI (FUE που εκτελείται με εμφυτεύματα Choi)
 • Sapphire FUE (που εκτελείται με λεπίδες ζαφειριού)

 

που παρουσιάζουν τα στάδια του ζαφείριου

Μια πλήρης μέθοδος ανακούφισης του πόνου στη μεταμόσχευση μαλλιών

Μια πλήρης μέθοδος ανακούφισης του πόνου στη μεταμόσχευση μαλλιών

Χάρη στη χρήση της καταστολής που χορηγείται υπό την άμεση επίβλεψη του αναισθησιολόγου μας, δεν θα αισθανθείτε πλέον πόνο κατά τη χορήγηση τοπικής αναισθησίας πριν από τη διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών. Ως εκ τούτου, θα έχετε μια πιο άνετη και χωρίς πόνο εμπειρία μεταμόσχευσης μαλλιών. Ακόμα κι αν οι μεταμοσχεύσεις μαλλιών θεωρούνται γενικά ως ανώδυνη διαδικασία, αυτή η νέα μέθοδος θα βοηθήσει τους ασθενείς μας που πάσχουν από βελoνoφοβία, να αισθάνονται άνετα, επιτρέποντάς τους να χαλαρώσουν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Λόγω αυτού, το επίπεδο του πόνου που ήταν σήμερα στο ελάχιστο έχει εξαλειφθεί πλήρως.

Τι είναι η καταστολή;

Η καταστολή είναι η δράση της δημιουργίας μιας κατάστασης ηρεμίας ή ύπνου υπό ελεγχόμενη κατασταλτική χορήγηση φαρμάκου, παρακολουθώντας το βάθος της καταστολής με τους τύπους φαρμάκων που χρησιμοποιούνται και την ποσότητα που δίνεται ειδικά προσαρμοσμένη στις ανάγκες κάθε ασθενούς.

Πρέπει να λάβω καταστολή;

Η καταστολή είναι αποτελεσματική και ασφαλής ακόμη και σε μικρά παιδιά και όπως προαναφέρθηκε, εξασφαλίζει στον ασθενή μια διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών χωρίς πόνο. Αλλά και πάλι, συνεχίζουμε να προσφέρουμε διαδικασίες μεταμόσχευσης μαλλιών χωρίς καταστολή για ασθενείς που δεν προτιμούν να χορηγηθεί καταστολή.

Διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών

Κάθε τεχνική που χρησιμοποιείται στη μεταμόσχευση μαλλιών μοιράζεται βασικές αρχές.Αυτές οι αρχές είναι:

 1. Συγκομιδή τριχοθυλακίων
 2. Δημιουργία τομών
 3. Μεταφύτευση  τριχοθυλακίων

Συγκομιδή τριχοθυλακίων

Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό του FUE το οποίο επιτρέπει στα τριχοθυλάκια να συλλέγονται με ένα εξαιρετικά υψηλό ποσοστό αισθητικής επιτυχίας.
Με τη μέθοδο FUE οι θύλακες συλλέγονται μία προς μία με κυλινδρικές βελόνες.
Με αυτόν τον τρόπο τα θυλάκια μπορούν να συλλεχθούν με ελάχιστη παραμόρφωση.

Ανάλογα με το μήκος κάθε θυλακοειδούς μονάδας, είναι σημαντικό να χρησιμοποιηθούν βελόνες με διάμετρο 0,7 mm έως 0,9 mm ή αν τα μοσχεύματα της θυλακοειδούς μονάδας περιέχουν 3-4-5 τρίχες, βελόνες με διάμετρο 1,0 mm πρέπει να είναι μεταχειρισμένες.
Η ευκρίνεια των βελόνων, καθώς και το ότι είναι μόνο για μία χρήση, είναι τα στοιχεία που έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην επιτυχία της επέμβασης.
Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας είναι να εξάγουμε θυλάκια τρίχας με ακριβή ακρίβεια, ώστε να αποφευχθεί τυχόν βλάβη των ωοθυλακίων.
Για παράδειγμα; αν το άτομο που κάνει μεταμόσχευση μαλλιών έχει πολύ σγουρά μαλλιά, χρησιμοποιώντας μια κυρτή γροθιά που ονομάζεται u-μόσχευμα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εξαγωγής των ωοθυλακίων, ο κίνδυνος βλάβης των ωοθυλακίων μπορεί να εξαλειφθεί.
Όλα αυτά τα στοιχεία είναι βελτιώσεις που έχουν προγραμματιστεί από τον γιατρό πριν από την επέμβαση, οι οποίες προσαρμόζονται ειδικά για την κατάσταση κάθε ασθενούς.

Προετοιμασία της τοποθεσίας του παραλήπτη

Κατά τη διάρκεια του σταδίου ανοίγματος του καναλιού, το κλασικό FUE χρησιμοποίησε σχισμές από μέταλλο (ατσάλι).
Σήμερα χρησιμοποιούνται οι πολύ λεπτότερες και ομαλότερες ζαφείριες λεπίδες.
Η χρήση λεπίδων σαπφείρου καθιστά πολύ πιο εύκολο τον προσδιορισμό της σωστής γωνίας και της κατεύθυνσης της μεταμόσχευσης.

Ενώ κάνετε σχισμές στην περιοχή του παραλήπτη, είναι πολύ σημαντικό να ακολουθήσετε την κατεύθυνση και τον άγγελο των υφιστάμενων μαλλιών σε αυτή την περιοχή.

Με τη χρήση λεπίδων ζαφείρι η διαδικασία επούλωσης είναι πολύ μικρότερη.

Για κάθε ασθενή, σύμφωνα με το πάχος των θυλάκων της τρίχας, θα χρειαστούν μόνο μερικές άκρες των λεπίδων.
Για άλλη μια φορά, οι λεπίδες πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο σε έναν ασθενή κατά τη διάρκεια μίας μόνο διαδικασίας.

Μεταμοσχεύσεις τριχοθυλακίων

Μεταμοσχεύσεις τριχοθυλακίων

Το τελικό στάδιο, το οποίο είναι η μεταμόσχευση των τριχοθυλακίων, είναι η διαδικασία της μεταμόσχευσης των ωοθυλακίων,ένα κάθε φορά υπό γωνία 40-45 μοίρες, μέσα στις τομές που έχουν δημιουργηθεί σε κατευθύνσεις που καθιστούν δυνατή την ακριβή τοποθέτηση.
Και οι τρεις φάσεις έχουν συγκεκριμένες τεχνικές ιδιότητες και η πιο σημαντική τεχνική σε όλα τα στάδια είναι ασφαλώς η εμπειρία.

Η FUE είναι μια τεχνική μεταμόσχευσης τρίχας που δεν αφήνει κανένα σημάδι ή δεν απαιτεί ράμματα.

Βασικά στοιχεία μεταμόσχευσης μαλλιών

 • Τα άτομα ηλικίας 20 έως 60 ετών μπορούν να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση μεταμόσχευσης μαλλιών.
 • Ο ασθενής που θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση μεταμόσχευσης μαλλιών χρειάζεται μόνο 3 ημέρες για προεγχειρητική προετοιμασία και για ανάκτηση.
 • Αν και η διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης ποικίλει ανάλογα με τον αριθμό των μοσχευμάτων που θα μεταμοσχευθούν, διαρκεί συνήθως περίπου 6 έως 8 ώρες.
 • Για την αντιμετώπιση πιθανών επιπλοκών, η επέμβαση πρέπει να διεξάγεται σε ένα πλήρως εξοπλισμένο νοσοκομείο.
 • Μια διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών γίνεται με γιατρό και τουλάχιστον με 3 ιατρικούς τεχνικούς.
 • Μπορεί να χρειαστούν περίπου 6 έως 18 μήνες για να δείτε το τελικό αποτέλεσμα της ανάπτυξης των τριχών. Ξεκινώντας από την επόμενη ημέρα από την επέμβαση, ο ασθενής μπορεί να περιμένει να δει τριχοφυΐα μέχρι τον 18ο μήνα.

7 στάδια μιας διαδικασίας μεταμόσχευσης μαλλιών

1. Διαβούλευση: Αυτό είναι το στάδιο όπου ο γιατρός αναπτύσσει το σχέδιο επέμβασης του ασθενούς και δημιουργεί το σχεδιασμό των μαλλιών.

2. Προετοιμασία: Καλύπτει τα στάδια αποστείρωσης και καταστολής στην περιοχή λειτουργίας του ασθενούς την ημέρα της διαδικασίας.

3. Εκχύλιση: Η διαδικασία της εκχύλισης μοσχευμάτων μαλλιών από την περιοχή δότη του ασθενούς.

4. Δημιουργία τοποθεσίας παραλήπτη: Αυτή είναι η διαδικασία δημιουργίας τοποθεσιών παραλήπτη, ακολουθώντας την κατεύθυνση των υφιστάμενων τριχών τρίχας.

5. Μεταμόσχευση: Αυτή είναι η διαδικασία τοποθέτησης των μοσχευμάτων στις θέσεις των υποδοχέων υπό ορθή γωνία προς την κατεύθυνση των μαλλιών.

6. Μετεγχειρητικές διαδικασίες: Αυτό το στάδιο ενσωματώνει τις διαδικασίες επικάλυψης τραυμάτων για τη μεταμοσχευμένη περιοχή και την PRP θεραπεία για να επιταχύνει τη διαδικασία επούλωσης του σημείου επέμβασης.

7. Μετεγχειρητική φροντίδα και πλύση μαλλιών: Αυτή είναι η διαδικασία πλύσης που πρέπει να διεξαχθεί για 15 ημέρες. Τόσο ο δότης όσο και η μεταμοσχευμένη περιοχή θα είναι ευαίσθητα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οπότε είναι σημαντικό να πραγματοποιηθεί η διαδικασία πλύσης με πρόσθετη προσοχή.

Μεταμόσχευση μαλλιών με Λέιζερ Θεραπεία Μαλλιών

Μεταμόσχευση μαλλιών με Λέιζερ Θεραπεία Μαλλιών

Η μεταμόσχευση μαλλιών με Λέιζερ Θεραπεία Μαλλιών, είναι η εφαρμογή χαμηλής θεραπείας με λέιζερ, γνωστή και ως κρύο λέιζερ με μεταμόσχευση μαλλιών.
Ο κύριος στόχος της εφαρμογής χαμηλού επιπέδου θεραπείας με λέιζερ μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών είναι η επιτάχυνση του χρόνου επούλωσης, η μείωση των παρενεργειών όπως ερυθρότητα, οίδημα καθώς και ο πόνος στην περιοχή της επέμβασης και η προώθηση της ταχύτερης τριχοφυΐας.
Στα άτομα που έχουν υποβληθεί σε μεταμόσχευση μαλλιών, η θεραπεία με λέιζερ συμβάλλει στη μείωση του χρόνου αποκατάστασης και παρέχει επίσης καλό έλεγχο του πόνου, το οποίο συνδέεται με την καλύτερη επούλωση πληγών.
Δεδομένου ότι αυτή η εφαρμογή λέιζερ η οποία εκτελείται μετά από μια διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών επιτρέπει τη διείσδυση χωρίς θερμότητα, δεν έχει καμία παρενέργεια όπως μια αίσθηση καψίματος.

Για τη θεραπεία των καταστάσεων τριχόπτωσης, χρησιμοποιούμε διαφορετική συσκευή λέιζερ χαμηλής στάθμης.
Όταν εφαρμόζεται στο τριχωτό της κεφαλής δύο φορές την εβδομάδα για 20 λεπτά , κυρίως η πρόοδος της απώλειας τρίχας σταματά και με μακροχρόνια χρήση διαπιστώνεται ότι έχει προωθητικό αποτέλεσμα στην ανάπτυξη των τριχών.
"Αφού επιτευχθεί κάποιο επίπεδο βελτίωσης, είναι δυνατόν να διατηρηθούν οι βελτιώσεις που επιτυγχάνονται μειώνοντας σε μία συνεδρία που πραγματοποιείται σε μια εβδομάδα.

Στην κλινική Dr. Serkan Aygin εφαρμόζουμε θεραπεία χαμηλού επιπέδου λέιζερ.
Η θεραπεία μαλλιών με λέιζερ είναι κλινικά αποδεδειγμένη, αποτελεσματική θεραπεία για άνδρες και γυναίκες που έχουν ήπια έως μέτρια κληρονομική τριχόπτωση.
Η θεραπεία μαλλιών με λέιζερ αυξάνει την παραγωγή τριφωσφορικής αδενοσίνης (ATP), η οποία προκαλεί την απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου.
Αυτό με τη σειρά του οδηγεί σε αυξημένη ανάπτυξη μαλλιών.
Επιπρόσθετα, παρατηρήθηκε επίσης ότι η θεραπεία με λέιζερ ήταν ικανή να μειώσει την DHT του ιστού του τριχωτού της κεφαλής, η οποία μπορεί να βοηθήσει στην επιβράδυνση ή ακόμα και να σταματήσει την απώλεια μαλλιών και να βελτιώσει την ανάπτυξη των τριχών.

Η θεραπεία με λέιζερ που χρησιμοποιεί ιατρικά λέιζερ αποδίδει φως λέιζερ χαμηλού επιπέδου στο τριχωτό της κεφαλής. Η θεραπεία με λέιζερ διεγείρει τα θυλάκια της τρίχας απλά αυξάνοντας τη ροή του αίματος τόσο στους θύλακες των τριχών όσο και στο τριχωτό της κεφαλής.
Μέσω αυτής της θεραπείας μπορείτε να αντιστρέψετε την αραίωση των μαλλιών και να τονώσετε τον φυσικό κύκλο ανάπτυξης των μαλλιών.
Το αποτέλεσμα είναι ο αυξημένος όγκος μαλλιών και η βελτιωμένη υγεία των μαλλιών.

Η θεραπεία μαλλιών με λέιζερ είναι μια θεραπεία που έχει εγκριθεί από την FDA.

Η συσκευή χαμηλής θεραπείας λέιζερ που χρησιμοποιούμε στην κλινική μας αποτελείται από 5 μονάδες, με κάθε ενέργεια μετάδοσης από 364 πηγές.

Η εφαρμογή μας που διαθέτει 6 διαφορετικές θεραπευτικές συχνότητες, μπορεί να προσαρμοστεί ειδικά στις ατομικές ανάγκες των ασθενών μας.
 

Πλεονεκτήματα της τεχνικής FUE

 • Η μεταμόσχευση μαλλιών μπορεί να οδηγήσει σε πιο φυσική εμφάνιση και πυκνότερη εμφάνιση.
 • Είναι μια μόνιμη λύση για τη θεραπεία της μέτριας έως σοβαρής απώλειας τρίχας.
 • Είναι μια άνετη τεχνική που έχει σχεδιαστεί για να εξασφαλίζει στους ασθενείς ελάχιστη ενόχληση, χωρίς να αφήνει εξωτερικές ουλές μετά τη διαδικασία.
 • Η τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών FUE προσφέρει στους ασθενείς ταχύτερους χρόνους ανάκαμψης. Μπορούν άνετα να επιστρέψουν στην καθημερινή τους ρουτίνα και είναι σε θέση να ταξιδέψουν μία ημέρα μετά τη διαδικασία.
 • Με το σωστό σχέδιο επέμβασης, δεν θα προκληθεί καμία ζημιά στην περιοχή δότη και καμία αλλαγή στην εμφάνιση ακόμα και μετά από πολλαπλές επεμβάσεις.
 • Το 98% των μεταμοσχευμένων μοσχευμάτων θα αυξηθεί ως κανονικά μαλλιά.

Μεταμόσχευση μαλλιών στην κλινική του Dr. Serkan Aygın

Η Κλινική Dr.Serkan Aygın είναι μια γνωστή κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών στην Τουρκία που εκτελεί διαδικασίες μεταμόσχευσης μαλλιών και προσφέρει θεραπείες απώλειας μαλλιών για ασθενείς από όλο τον κόσμο.

Για 22 χρόνια, ο Δρ. Serkan Aygın και το προσωπικό του έχουν κάνει μόνο διαδικασίες μεταμόσχευσης μαλλιών και προσφέρουν θεραπείες απώλειας μαλλιών.
Τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του γιατρού καθώς και της κλινικής βασίζονται στο υψηλό επίπεδο εξειδίκευσης και εμπειρίας στον τομέα της αποκατάστασης μαλλιών, που παρακολουθεί διεθνή συνέδρια τόσο ως λέκτορας όσο και ως συμμετέχων και πραγματοποιεί διαδικασίες μεταμόσχευσης μαλλιών για άτομα που προέρχονται από περισσότερες από 50 διαφορετικές χώρες.

Ποια είναι τα βασικά σημεία της επιτυχίας με το FUE;

Πιστεύουμε ότι οι σημαντικότεροι παράγοντες επιτυχίας είναι:

Εμπειρία

24 χρόνια εμπειρίας από την εκτέλεση διαδικασιών μεταμόσχευσης μαλλιών για χιλιάδες ασθενείς, μας έδωσε εκτενή γνώση για την κατανόηση των αναγκών των ασθενών μας.

Η εμπειρία μας βοηθά να εντοπίζουμε σωστά τους ασθενείς και να διασφαλίζουμε ότι είναι κρατημένοι για τη σωστή διαδικασία και να βρουν την καλύτερη πρακτική του FUE.

Επάγγελμα

Οι μεταμοσχεύσεις μαλλιών πρέπει να πραγματοποιούνται μόνο από εξειδικευμένους γιατρούς.
Οι άνθρωποι μπορεί να έχουν διαφορετικές καταστάσεις υγείας και συνθήκες τριχόπτωσης. Ένας εξειδικευμένος γιατρός μπορεί να εξετάσει και να κάνει τη σωστή διάγνωση.
Ως δερματολόγος, ο Δρ. Serkan Aygın μπορεί να καθορίσει την καταλληλότητα του ασθενούς για την επέμβαση, λαμβάνοντας υπόψη τις διαφορετικές συνθήκες απώλειας μαλλιών τους και να τους παράσχει όλες τις λεπτομερείς οδηγίες για το τι πρέπει να γίνει ή να αποφευχθεί πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την επέμβαση.
Ένας ειδικός θα φροντίσει για την υγεία των ασθενών τους, όχι μόνο το τελικό αποτέλεσμα της διαδικασίας μεταμόσχευσης μαλλιών τους.

Καλαισθησία

Για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα φυσικής εμφάνισης μεταμόσχευσης μαλλιών, ο σχεδιασμός των μαλλιών πρέπει να είναι φυσικός και συμβατός με το σχήμα και την εμφάνιση του ασθενούς.
Αυτό απαιτεί εμπειρία και αισθητική κατανόηση.

Κατανόηση του ασθενούς

Το σημείο έναρξης μιας ενέργειας είναι η ιατρική εξέταση.
Σε αυτό το στάδιο, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε τον ασθενή για να διεξαγάγουμε μια ανάλυση αναγκών και να αναπτύξουμε ένα καλό πρόγραμμα επέμβασης.
Στη κλινική του Dr. Serkan Aygın ενεργούμε πάντα σύμφωνα με αυτές τις αρχές.

Πρόσθετες πηγές που αυξάνουν την επιτυχία μιας μεταμόσχευσης μαλλιών

Για τα άτομα που βιώνουν τριχόπτωση, μια μεταμόσχευση μαλλιών μπορεί επίσης να χρειάζεται άλλες πηγές.
Για παράδειγμα, αν τα μαλλιά του δότη, που λαμβάνουν χώρα στο πίσω μέρος του κεφαλιού, δεν επαρκούν για να καλύψουν όλες τις περιοχές φαλάκρας, η πιθανότητα επιτυχούς μεταμόσχευσης μαλλιών είναι απίθανη.
Για το λόγο αυτό, για να μπορέσετε να εκτελέσετε μια πιο επιτυχημένη διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και μοσχεύματα από διάφορα μέρη του σώματος του ασθενούς.

Γενειάδα στη Μεταμόσχευση Μαλλιών

Γενειάδα στη Μεταμόσχευση Μαλλιών

Η μεταμόσχευση μαλλιών με μοσχεύματα γενειάδας εκτελείται γενικά σε περιπτώσεις όπου ο ασθενής έχει ανεπαρκή εφοδιασμό δότη τριχωτού της κεφαλής και όταν τα φαλακρά έμπλαστρα είναι πολύ φαρδιά για κάλυψη.
Τα μοσχεύματα γενειάδας παραμένουν στη φάση ανάπτυξης (anagen) για μεγάλες χρονικές περιόδους και μετά το πίσω μέρος του τριχωτού της κεφαλής, είναι μια εξαιρετική εναλλακτική πηγή δότη για μεταμόσχευση μαλλιών.
Τα μοσχεύματα γενειάδας είναι γνωστό ότι είναι παχύτερα από τα μοσχεύματα στο πίσω μέρος του κεφαλιού.
Για το λόγο αυτό, για να προσφέρετε καλύτερο όγκο στην μεταμοσχευμένη περιοχή, τα μοσχεύματα μαλλιών που εξάγονται από τη γενειάδα μεταμοσχεύονται στην κορυφή και στην περιοχή της στεφάνης, αλλά μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή για την αποκατάσταση των μπροστινών μαλλιών.

Μεταμόσχευση μαλλιών σώματος

Μεταμόσχευση μαλλιών σώματος

Για τους άνδρες που σχεδιάζουν να υποβληθούν σε μεταμόσχευση μαλλιών, οι τρίχες του σώματος θεωρούνται ως μια τρίτη πηγή παραληπτών μοσχευμάτων.
Εάν τα μοσχεύματα εξάγονται από το πίσω μέρος του κεφαλιού, τότε η περιοχή γενειάδας δεν επαρκεί για κάλυψη, μεταξύ άλλων επιλογών, οι τρίχες του στήθους μπορούν να θεωρηθούν ως μια καλή εναλλακτική πηγή τριχοθυλακίων κατά τη μεταμόσχευση μαλλιών.
Υπάρχουν 2 βασικοί λόγοι για τους οποίους οι τρίχες του σώματος θεωρούνται ως η τρίτη πρόσθετη πηγή δότη στη μεταμόσχευση μαλλιών.
Ο πρώτος λόγος είναι: τα μοσχεύματα τρίχας σώματος, ιδιαίτερα οι τρίχες του στήθους, έχουν παρόμοια δομή με τα μοσχεύματα γενειάδας, είναι παχιά και περιέχουν μία ή δύο τρίχες. Όσον αφορά το δεύτερο λόγο, καθώς η φάση αναιμίας των τριχών του σώματος είναι πολύ μικρότερη, τα μαλλιά του σώματος αυξάνονται βραχύτερα.
Με αυτό εννοείται ότι τα μοσχεύματα τρίχας που λαμβάνονται από το στήθος δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην αποκατάσταση των μαλλιών μπροστά.

Οι ασθενείς έχουν επιτύχει φυσικά, επιτυχημένα και σαρωτικά αποτελέσματα με τη «Μεταμόσχευση μαλλιών» που πραγματοποιήθηκε στην κλινική του Dr. Serkan Aygın. Εάν σκέφτεστε να κάνετε μεταμόσχευση μαλλιών ή θέλετε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μεταμόσχευση μαλλιών, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.


Φωτογραφίες Πριν και Μετά

Μπορείτε αμέσως να δείτε τις φωτογραφίες πριν και μετά αμέσως μόλις συμπληρώσετε τη φόρμα. Θα λάβετε ένα αυτόματο μήνυμα μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας.