Η μέθοδος εμφύτευσης DHI & ο εμφυτευτής στυλό Choi Η μέθοδος εμφύτευσης DHI & ο εμφυτευτής στυλό Choi

gr 2019-07-26 02:25:00 2020-08-06 11:01:11 Μεταμόσχευση μαλλιών DHI
Παρακολουθήστε βίντεο για να δείτε τη διαδικασία βήμα προς βήμα

Μεταμόσχευση μαλλιών DHI

Μερικοί το ορίζουν ως τη νεότερη μέθοδο στη μεταμόσχευση τρίχας, μερικοί λένε ότι δεν υπάρχει «αναγνωρισμένη» τεχνική που ονομάζεται DHI, άλλοι ισχυρίζονται ότι είναι απλώς ένα τέχνασμα μάρκετινγκ, ενώ ένα κλάσμα εξηγεί τη μέθοδο ως FUE με εμφυτεύματα.

Η συζήτηση συνεχίζεται, όπου οι δύο μέθοδοι διαφέρουν μεταξύ τους. «με τον τρόπο με τον οποίο μεταμοσχεύουν τα μοσχεύματα».

Ωστόσο, ο στόχος μας για αυτή τη μελέτη είναι να παραμείνουμε αντικειμενικοί και να έχουμε μια σύντομη και σαφή κατανόηση σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η διαδικασία.

Σε αντίθεση με τη μέθοδο FUE, κατά τη διάρκεια της μεθόδου εμφύτευσης DHI, πραγματοποιείται ταυτόχρονη δημιουργία θέσης υποδοχής και εμφύτευση μοσχεύματος, δηλαδή η εκχύλιση και η εμφύτευση συνδυάζονται ως μέρος διαδικασίας ενός ή δύο σταδίων. ενσωματώνοντας τα εξαγόμενα θυλάκια τρίχας απευθείας στις περιοχές των ασθενών χωρίς να χρειάζεται να δημιουργηθούν τομές καναλιών.
Ο εμφυτευτής / Choi Pen έχει πολύ λεπτό κυλινδρικό σχήμα και αιχμηρή άκρη.
Αυτή η κυλινδρική βελόνα Choi είναι διαμορφωμένη σαν κανάλι και επιτρέπει στις τρίχες να τοποθετηθούν στον πείρο ενώ ο πείρος κινείται πάνω τους.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η διαδικασία DHI αναφέρεται επίσης ως μέθοδος Choi.

Μια πλήρης μέθοδος ανακούφισης του πόνου στη μεταμόσχευση μαλλιών

Μεταμόσχευση μαλλιών DHI

Χάρη στη χρήση της καταστολής που χορηγείται υπό την άμεση επίβλεψη του αναισθησιολόγου μας, δεν θα αισθανθείτε πλέον πόνο κατά τη χορήγηση τοπικής αναισθησίας πριν από τη διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών. Ως εκ τούτου, θα έχετε μια πιο άνετη και χωρίς πόνο εμπειρία μεταμόσχευσης μαλλιών. Ακόμα κι αν οι μεταμοσχεύσεις μαλλιών θεωρούνται γενικά ως ανώδυνη διαδικασία, αυτή η νέα μέθοδος θα βοηθήσει τους ασθενείς μας που πάσχουν από βελoνoφοβία, να αισθάνονται άνετα, επιτρέποντάς τους να χαλαρώσουν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Λόγω αυτού, το επίπεδο του πόνου που ήταν σήμερα στο ελάχιστο έχει εξαλειφθεί πλήρως.

Τι είναι η καταστολή;

Η καταστολή είναι η δράση της δημιουργίας μιας κατάστασης ηρεμίας ή ύπνου υπό ελεγχόμενη κατασταλτική χορήγηση φαρμάκου, παρακολουθώντας το βάθος της καταστολής με τους τύπους φαρμάκων που χρησιμοποιούνται και την ποσότητα που δίνεται ειδικά προσαρμοσμένη στις ανάγκες κάθε ασθενούς.

Πρέπει να λάβω καταστολή;

Η καταστολή είναι αποτελεσματική και ασφαλής ακόμη και σε μικρά παιδιά και όπως προαναφέρθηκε, εξασφαλίζει στον ασθενή μια διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών χωρίς πόνο. Αλλά και πάλι, συνεχίζουμε να προσφέρουμε διαδικασίες μεταμόσχευσης μαλλιών χωρίς καταστολή για ασθενείς που δεν προτιμούν να χορηγηθεί καταστολή.

Η διαδικασία της μεθόδου DHI

Η διαδικασία της μεθόδου DHI

 1. Κατά τη διάρκεια διαδικασίας μεταμόσχευσης μαλλιών που λειτουργεί με το εμφυτευτή Choi, ο εξειδικευμένος ιατρός / χειρουργός ή οι τεχνικοί μεταδίδουν τα συγκομιδόμενα μοσχεύματα στο στυλό εμφυτεύσεως.Το μόσχευμα εισάγεται απαλά μέσα στην κοίλη βελόνα, η οποία είναι τοποθετημένη στο άκρο του μαρκαδόρου εμφύτευσης, και πρέπει να επιστραφεί στον ειδικό ιατρό.
 2. Στη συνέχεια, η βελόνα εισάγεται με ακρίβεια 40-45 μοίρες στο τριχωτό της κεφαλής από το χειρουργό, καθώς γίνεται η θέση τομής και στη συνέχεια το μόσχευμα εμφυτεύεται πιέζοντας προς τα κάτω το έμβολο.
 3. "Κατά τη διάρκεια μιας διαδικασίας, συνήθως χρησιμοποιείται μια ποσότητα που ποικίλει από 2-6 Choi εμφυτεύματα και περίπου 15-16 βελόνες, ενώ η συσκευή έρχεται σε μια ποικιλία μεγεθών βελόνας για να ταιριάζει στα μοσχεύματα των ωοθυλακίων.

Η μέθοδος Choi έχει φυσικά τα πλεονεκτήματά της καθώς και τα μειονεκτήματά της έναντι της τεχνικής FUE.

Πλεονεκτήματα της τεχνικής της DHI

 • Μειωμένος χρόνος μοσχευμάτων που παραμένουν εκτός του σώματος, εξασφαλίζοντας έτσι ισχυρή και υγιή τοποθέτηση των μοσχευμάτων.
 • Επαρκείς ρυθμοί επιβίωσης των θυλάκων των τριχών
 • Μειωμένη αιμορραγία κατά τη δημιουργία της περιοχής παραλήπτη.По-малко травмиране, което като резултат засяга минимално кръвоснабдяването на имплантираната зона
 • По-бързо възстановяване по време на следоперативната фаза, пациентите по-бързо се връщат към нормален начин на живот
 • Не се налага трансплантираната зона да се обръсва, тъй като това е метод, позволяващ процедурата да се извърши и в това състояние

Недостатъци на DHI метода

 • Лекарят и персоналът трябва да преминат през дълъг период на обучение, за да се специализират в използването на тази техника
 • Това обикновено е по-скъпа процедура в сравнение с други методи за трансплантация на коса
 • Този метод изисква по-голямо внимание и точност по време на процедурата

Τα στάδια της μεταμόσχευσης μαλλιών DHI

Αφού αναφερθούμε στα σημαντικότερα σημεία αυτής της ειδικής τεχνικής, θα κάνουμε μια τελευταία παρατήρηση σχετικά με αυτό το θέμα μέσω μιας ερώτησης.

Όλοι οι υποψήφιοι είναι κατάλληλοι για να υποβληθούν σε αυτή τη χειρουργική επέμβαση μεταμόσχευσης μαλλιών χρησιμοποιώντας τη συσκευή τύπου στυλό εμφυτεύματος Choi ;

Με τη δημιουργία αυτής της μεθόδου από ειδικούς στο Εθνικό Πανεπιστήμιο της Kyungpook στην Κορέα, καθώς ο στυλός εμφυτεύματος Choi θεωρείται γενικά ως η «αρχική» συσκευή εμφύτευσης, οι ειδικοί που δραστηριοποιούνται στο χώρο άρχισαν να διεξάγουν έρευνες ώστε να κατανοήσουν σε βάθος αυτή τη νέα τεχνική.Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των μελετών τους, είχαν εντοπίσει ότι δεν ήταν όλοι ιδανικοί υποψήφιοι για τη χρήση του στυλό εμφυτεύματος Choi κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης μεταμόσχευσης μαλλιών.

Παρατηρήθηκε ότι η αρχική έκδοση του στυλό εμφυτεύματος Choi έδωσε καλύτερα αποτελέσματα σε ασιατικούς ασθενείς με τριχόπτωση σε σύγκριση με άλλες εθνότητες. Οι εμπειρογνώμονες που μελέτησαν αυτό το φαινόμενο κατέληξαν στο ακόλουθο συμπέρασμα: Η τρίχα των ασιατικών ανθρώπων γενικά διακρίνεται από παχιά ίσια μαλλιά και τα σγουρά χαρακτηριστικά και η λεπτότερη διάμετρος άλλων φυλών καθιστά δύσκολη τη σωστή φόρτωση στο εμφυτεύσιμο και την τοποθέτηση στο τριχωτό της κεφαλής , καθώς τα κύρια μεγέθη των βελόνων που χρησιμοποιήθηκαν στα αρχικά στάδια κυμαίνονταν μεταξύ 0,8-0,9 mm.
Ως αποτέλεσμα, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ακατάλληλη κάμψη στο θυλάκιο, εσφαλμένη τοποθέτηση μοσχεύματος και υπερβολικό τραύμα για τα θυλάκια. T"Επομένως, δεν είναι όλοι οι ασθενείς ιδανικοί υποψήφιοι για τη χρήση του στυλό εμφυτεύματος Choi κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης μεταμόσχευσης μαλλιών.Σε αντίθεση με τα προτεινόμενα ευρήματα, μερικοί γιατροί διαφώνησαν με αυτή τη δήλωση, δείχνοντας ότι με αυξημένη εκπαίδευση και εμπειρία με το στυλό εμφυτεύματος Choi , θα ήταν δυνατή η αποτελεσματική τοποθέτηση μοσχεύματος σε οποιοδήποτε τύπο μαλλιών.

Με τις επιστημονικές και τεχνικές εξελίξεις, οι διαδικασίες αποκατάστασης μαλλιών βελτιώθηκαν κατά την τελευταία δεκαετία, φτάνοντας σε σημείο όπου είναι πλέον δυνατή η διεξαγωγή μεταμόσχευσης μαλλιών χρησιμοποιώντας το στυλό εμφυτεύματος Choi σε οποιοδήποτε είδος μαλλιών, δημιουργώντας μια νέα εποχή που παράγει συνεπή, αποτελεσματικά, προβλέψιμα, ασφαλή αλλά κυρίως φυσικά αποτελέσματα.

 

Στην κλινική Dr. Serkan Aygin πραγματοποιούμε την τεχνική DHI μεταμόσχευσης μαλλιών, η οποία παρέχει φυσικά, επιτυχημένα και αισθητικά ευχάριστα αποτελέσματα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μέθοδο DHI, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο + 90-555-100-4040


Φωτογραφίες Πριν και Μετά

Μπορείτε αμέσως να δείτε τις φωτογραφίες πριν και μετά αμέσως μόλις συμπληρώσετε τη φόρμα. Θα λάβετε ένα αυτόματο μήνυμα μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας.