Τι είναι η μεταμόσχευση μαλλιών της FUE που εκτελείται με λεπίδες ζαφειριού; Τι είναι η μεταμόσχευση μαλλιών της FUE που εκτελείται με λεπίδες ζαφειριού;

gr 2020-03-31 13:50:00 2020-08-06 11:00:38 Μεταμόσχευση μαλλιών Sapphire (ζαφείρι) FUE |

Μεταμόσχευση μαλλιών Sapphire (ζαφείρι) FUE |

Η αύξηση των τεχνολογικών εξελίξεων που πραγματοποιούνται κάθε μέρα, έχει ανοίξει το δρόμο για την ανάπτυξη νέων, καινοτόμων τεχνικών μεταμόσχευσης μαλλιών καθώς και θεραπείες απώλειας τρίχας.Η μεταμόσχευση μαλλιών που έχει προχωρήσει και εξελιχθεί δραματικά με την πάροδο των χρόνων, μετατρέποντάς την σε μια καθιερωμένη και ελάχιστα επεμβατική χειρουργική επέμβαση, έχει πάρει την τελική της μορφή σε συμφωνία με την αποτελεσματικότερη χρήση των νέων ιατρικών συσκευών.Η μέθοδος FUE, η οποία θεωρείται μία από τις πιο σύγχρονες και συχνά χρησιμοποιούμενες τεχνικές μεταμόσχευσης μαλλιών, εξασφαλίζοντας φυσικά αποτελέσματα, έχει φέρει την επιτυχία της ένα βήμα παραπέρα μέσω της χρήσης ειδικών συσκευών με λεπίδες ζαφειριού.

Μια πλήρης μέθοδος ανακούφισης του πόνου στη μεταμόσχευση μαλλιών

Μεταμόσχευση μαλλιών Sapphire (ζαφείρι) FUE

Χάρη στη χρήση της καταστολής που χορηγείται υπό την άμεση επίβλεψη του αναισθησιολόγου μας, δεν θα αισθανθείτε πλέον πόνο κατά τη χορήγηση τοπικής αναισθησίας πριν από τη διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών. Ως εκ τούτου, θα έχετε μια πιο άνετη και χωρίς πόνο εμπειρία μεταμόσχευσης μαλλιών. Ακόμα κι αν οι μεταμοσχεύσεις μαλλιών θεωρούνται γενικά ως ανώδυνη διαδικασία, αυτή η νέα μέθοδος θα βοηθήσει τους ασθενείς μας που πάσχουν από βελoνoφοβία, να αισθάνονται άνετα, επιτρέποντάς τους να χαλαρώσουν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Λόγω αυτού, το επίπεδο του πόνου που ήταν σήμερα στο ελάχιστο έχει εξαλειφθεί πλήρως.

Τι είναι η καταστολή;

Η καταστολή είναι η δράση της δημιουργίας μιας κατάστασης ηρεμίας ή ύπνου υπό ελεγχόμενη κατασταλτική χορήγηση φαρμάκου, παρακολουθώντας το βάθος της καταστολής με τους τύπους φαρμάκων που χρησιμοποιούνται και την ποσότητα που δίνεται ειδικά προσαρμοσμένη στις ανάγκες κάθε ασθενούς.

Πρέπει να λάβω καταστολή;

Η καταστολή είναι αποτελεσματική και ασφαλής ακόμη και σε μικρά παιδιά και όπως προαναφέρθηκε, εξασφαλίζει στον ασθενή μια διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών χωρίς πόνο. Αλλά και πάλι, συνεχίζουμε να προσφέρουμε διαδικασίες μεταμόσχευσης μαλλιών χωρίς καταστολή για ασθενείς που δεν προτιμούν να χορηγηθεί καταστολή.

Η διαφορά μεταξύ του Sapphire (ζαφείρι) FUE και του Classic (κλασσικό) FUE όσον αφορά το άνοιγμα των μικρο-καναλιών

safir uc ile fue uc farkı

The difference between Sapphire FUE and Classic FUE regarding the opening of micro-channels

Το FUE, το οποίο διεξάγεται με τη χρήση λεπίδων κατασκευασμένων από πολύτιμο λίθο που ονομάζεται ζαφείρι, ορίζεται ως η χρήση ειδικών ζαφείρι λεπίδων αντί των χαλύβδινων λεπίδων κατά τη διάρκεια της διαδικασίας δημιουργίας τομών εντός της θέσης υποδοχής.
Το FUE που εκτελείται με ζαφείρι δεν είναι τεχνική, είναι μια καινοτομία που εφαρμόζει μια νέα διαδικασία μέσα στη μέθοδο FUE.
Οι λεπίδες έχουν σχεδιαστεί για να ελαχιστοποιούν το σχηματισμό κτυπήματος και να επιταχύνουν τη διαδικασία ανάκτησης με το άνοιγμα μικρότερων μικροδορυφών εντός της θέσης υποδοχής για μεταμόσχευση.
Στην FUE (εκχύλιση της θυλακοειδούς μονάδας) που διεξάγεται με λεπίδες ζαφείρι, μετά την χορήγηση της τοπικής αναισθησίας στον ασθενή, οι θυλάκοι τριχών εξάγονται ένα προς ένα από την περιοχή του δότη με τη χρήση ενός μικροκινητήρα με μικροσκοπικούς διατρητήρες με διάμετρο 0,6-0, 7 - 0,8 mm.
Με τη μέθοδο FUE, τα εξαγόμενα θυλάκια τρίχας πρέπει να μεταμοσχευθούν στις τομές που έχουν δημιουργηθεί.
Αυτά τα κανάλια έχουν μια σημαντική επίδραση στην πυκνότητα, τη γωνία και την κατεύθυνση της ανάπτυξης των τριχών, που είναι οι καθοριστικοί παράγοντες για την επίτευξη φυσικής εμφάνισης.
Για το λόγο αυτό, το άνοιγμα των καναλιών θεωρείται η πιο σημαντική διαδικασία για μια επιτυχημένη επέμβαση.
Ο καλύτερος δυνατός τρόπος για να ανοίξετε μικροκάναλα μπορεί τώρα να επιτευχθεί με τη χρήση των λεπίδων ζαφείρι.
Τα θυλάκια τρίχας θα μεταμοσχευθούν σε αυτά τα κανάλια.Οι μικρές τομές, οι οποίες βρίσκονται στο ίδιο μήκος των θυλάκων της τρίχας, δημιουργούνται χρησιμοποιώντας κοφτερές, λείες και ανθεκτικές λεπίδες από ζαφείρι που ποικίλουν σε μεγέθη 1,0 -1,3 - 1,5 mm. Ως αποτέλεσμα, μπορούν να ανοίξουν περισσότερα κανάλια, επιτρέποντας τη μεταμόσχευση των θυλάκων των τριχών πιο κοντά μεταξύ τους.

safir FUE

Ορισμένα κέντρα μεταμόσχευσης μαλλιών ισχυρίζονται ότι μπορούν να μεταμοσχεύσουν 65-70 ωοθυλακικές μονάδες ανά τετραγωνικό εκατοστό, στα οποία θα παρέχουν στον ασθενή φυσικά και πυκνά μαλλιά.
Ούτε οι λεπίδες σαπφείρου ούτε οι λεπίδες από χάλυβα, μπορούν να καταστήσουν δυνατή την επίτευξη τέτοιας υψηλής πυκνότητας μοσχεύματος.
Επειδή, προκειμένου να δημιουργηθεί μια φυσιολογική εμφάνιση, τα θυλάκια τρίχας πρέπει να μεταμοσχευθούν λαμβάνοντας υπόψη την ακριβή γωνία και την κατεύθυνση της ανάπτυξης των τριχών.
Εάν μεταμοσχευθούν 65-70 ωοθυλακικές μονάδες ανά τετραγωνικό εκατοστό, θα ήταν αδύνατο να επιτευχθεί ένα φυσικό αποτέλεσμα, διότι θα δημιουργούσε τομές με ευθυγράμμιση με την κατάλληλη κατεύθυνση ανάπτυξης των θυλάκων της τρίχας από τέτοια πυκνότητα.
Η φυσική γωνία της ανάπτυξης μαλλιών είναι 40-45 μοίρες.Εάν οι θύλακες τρίχας μεταμοσχευθούν κάθετα στο τριχωτό της κεφαλής, με το κόστος της απόκτησης της πυκνότητας, αυτό θα δημιουργήσει μια πλούσια εμφάνιση με αφύσικα αποτελέσματα.

Τα πλεονεκτήματα του FUE που εκτελούνται με λεπίδες από ζαφείρι σε σύγκριση με τις λεπίδες χάλυβα:

  • Λόγω των ιδιοτήτων του, όπως η λεία επιφάνεια με αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, σκληρότητα, ευκρίνεια και ανθεκτικότητα, όταν χρησιμοποιούνται λεπίδες από ζαφείρι για τη διαδικασία ανοίγματος μικροκαναλιών, οι δονήσεις θα μειωθούν,έτσι,ο κίνδυνος επιπλοκών όπως τραύμα και βλάβη ιστού του τριχωτού θα είναι επίσης μειωμένος. Έτσι, ο κίνδυνος επιπλοκών όπως τραύμα και βλάβη των ιστών του τριχωτού θα μειωθεί επίσης.
  • Σε σύγκριση με τις χαλύβδινες λεπίδες. Το FUE που εκτελείται με σαπφείρια επιτρέπει την πιο πυκνή μεταμόσχευση, γεγονός που καθιστά δυνατή για τα άτομα με προχωρημένη απώλεια μαλλιών να υποβληθούν σε διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών.
  • Η χρήση ζαφειρικών λεπίδων επιτρέπει την επίτευξη μεγαλύτερης πυκνότητας, δημιουργώντας έτσι πιο φυσική εμφάνιση.
  • Σε σύγκριση με τα χαλύβδινα πτερύγια, οι λεπίδες ζαφείρι επιτρέπουν την έγχυση μικρότερης τάσης - ένα ειδικό υγρό για την ανύψωση του δέρματος από τα οστά - προτού πραγματοποιήσετε τομές. Ως αποτέλεσμα, η κατακράτηση υγρών που εμφανίζεται μετά τη χειρουργική επέμβαση θα μειωθεί έτσι, καθιστώντας την μετεγχειρητική φάση πιο άνετη για τους ασθενείς.
  • Καθώς οι τομές που δημιουργούνται για τη διαδικασία μεταμόσχευσης θα είναι μικρότερες, η ανάκτηση των ιστών θα είναι ταχύτερη σε σύγκριση με τη χρήση χαλύβδινων λεπίδων, αλλά κυρίως το δεμένο δέρμα θα έχει μια λεία επιφάνεια.
  • Ως αποτέλεσμα του ανοίγματος των καναλιών στο ίδιο μήκος των θυλάκων των τριχών, δεν είναι δυνατόν τα θυλάκια να αποκολληθούν και η γωνία τους να μεταβληθεί μετά τη διαδικασία μεταμόσχευσης.

Όταν μια μέθοδος είναι γνωστή και γενικά αποδεκτή, η επόμενη φάση που οι άνθρωποι τείνουν να περιμένουν από τη μέθοδο, είναι να παραδώσει την «τελειότητα που καθοδηγείται από την ποιότητα».
Με τον καιρό οι μεταμοσχεύσεις μαλλιών ακολούθησαν παρόμοια πορεία και προχώρησαν σε βελτιωμένη κατάσταση, υποβάλλοντας την αναγκαία μεταμόρφωση για να επιτύχουν τελικά την «τέλεια εμφάνιση».
FUE, μια μέθοδος μεταμόσχευσης μαλλιών που χρησιμοποιείται από το 2004, έχει γίνει η πιο γενικά αποδεκτή τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών παγκοσμίως.
Τώρα είναι καιρός να εστιάσουμε στην ικανοποίηση των προσδοκιών των ασθενών και να δώσουμε προτεραιότητα στις ανάγκες τους σε σχέση με την ποιότητα και την τελειότητα. Αυτή η προσδοκία όσον αφορά την έκβαση μιας μεταμόσχευσης μαλλιών σχετικά με την ποιότητα και την τελειότητα, έχει εκπληρωθεί με την εκτέλεση της τεχνικής FUE χρησιμοποιώντας λεπίδες από ζαφείρι.Η τεχνική FUE με λεπίδες από ζαφείρι, η οποία διεξάγεται στην κλινική Dr. Serkan Aygin, προσφέρει φυσικά, επιτυχημένα και αισθητικά ευχάριστα αποτελέσματα. Εάν επιθυμείτε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το FUE με ζαφείρι ή να ζητήσετε συμβουλή, μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε μαζί μας.


Φωτογραφίες Πριν και Μετά

Μπορείτε αμέσως να δείτε τις φωτογραφίες πριν και μετά αμέσως μόλις συμπληρώσετε τη φόρμα. Θα λάβετε ένα αυτόματο μήνυμα μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας.