Μεταμόσχευση γενειάδας Μεταμόσχευση γενειάδας

gr 2019-07-26 02:25:00 2020-08-06 11:01:36 Μεταμόσχευση γενειάδας
Μεταμόσχευση μαλλιών

Μεταμόσχευση γενειάδας

Η μεταμόσχευση γενειάδας και μουστακιού είναι μια διαδικασία που εκτελείται σε άνδρες που είτε αντιμετωπίζουν απώλεια τρίχας στην γενειάδα και το μουστάκι τους είτε δεν μπορούν να μεγαλώσουν γενειάδα.

Ακριβώς όπως τα μαλλιά, μια γενειάδα και μουστάκι παίζει επίσης σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση ενός άνδρα.
Η μεταμόσχευση γενειάδας και η μεταμόσχευση μουστακιού είναι η καλύτερη λύση για την τριχόπτωση μουστακιού/γενειάδας και την τριχόπτωση που προκαλείται από την τεστοστερόνη, για τους άνδρες που επιθυμούν να έχουν έντονη και κανονική εμφάνιση με γενειάδα ή μουστάκι.

Θα είστε σε θέση να ανακτήσετε τις τρίχες προσώπου σας πίσω, με την υποβολή μιας διαδικασίας μεταμόσχευσης γενειάδας.

Μεταμόσχευση γενειάδας και μουστάκι FUE

Μεταμόσχευση γενειάδας και μουστάκι FUE

Με τη μεταμόσχευση γενειάδας, παρόμοια με τη μεταμόσχευση τρίχας, χρησιμοποιείται η τεχνική DHI. Οι ωοθυλάκια που βρίσκονται στο πίσω μέρος του κεφαλιού ανάμεσα στα δύο αυτιά λαμβάνονται με το ένα προς ένα και εμφυτεύονται στις απαραίτητες περιοχές με τη βοήθεια ενός στυλό εμφυτεύματος.

Οι μεταμοσχεύσεις προσώπου FUE εκτελούνται με τοπική αναισθησία και όπως συμβαίνει και με τη μεταμόσχευση μαλλιών, δεν παρατηρούνται έντονοι πόνοι.
Δεν θα υπάρχουν ουλές ή ράμματα μετά την επέμβαση.

Στάδια της μεταμόσχευσης σε γενειάδα και μουστάκι:

Διαβούλευση: Η διαδικασία αρχίζει με ιατρική εξέταση, όπως όλες οι μεταμοσχεύσεις.
Δύο κύρια πράγματα εξετάζονται κατά τη διαβούλευση.
Πρώτον, η ανάγκη της περιοχής αποδέκτη και δεύτερον ο αριθμός των μοσχευμάτων που μπορούν να αντληθούν από την περιοχή δότη.

Εγχείρηση: Οι οδηγίες για την καλλιέργεια τριχών της γενειάδας λαμβάνονται υπόψη κατά τη διάρκεια της διαδικασίας για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα φυσικής εμφάνισης.

Υπάρχουν δύο βασικά μέρη της διαδικασίας μεταμόσχευσης γενειάδας όπως άλλες μεταμοσχεύσεις μαλλιών,αντίστοιχα την εκχύλιση του μοσχεύματος και την εφαρμογή μοσχευμάτων στην περιοχή του παραλήπτη.
Τα μαλλιά των δοτών θα ληφθούν από την περιοχή μεταξύ των δύο αυτιών στο πίσω μέρος του λαιμού και θα εμφυτευτούν μία προς μία με τη μέθοδο FUE του Dr.Serkan Aygın.

Καθαρισμός & PRP: Την ημέρα μετά την επέμβαση, οι ασθενείς λαμβάνουν θεραπεία καθαρισμού και PRP στην κλινική.
Πριν φύγετε από την κλινική θα σας δοθούν συγκεκριμένες οδηγίες σχετικά με τα σημεία που θα λάβετε υπόψη για την μετεγχειρητική περίοδο και θα σας δοθεί επίσης μια επίδειξη για το πώς να πλύνετε τα μαλλιά σας.

Ποιοι είναι οι σωστοί υποψήφιοι για μεταμόσχευση γενειάδας?

Οι άνδρες που επιθυμούν μια έντονη φυσική γενειάδα ή μουστάκι μπορεί να επιλέξουν να έχουν μια μεταμόσχευση γενειάδας στη κλινική Dr. Serkan Aygın.
Οι άνδρες που υποφέρουν από τριχόπτωση της γενειάδας, με αρκετές τρίχες δότη είναι οι κατάλληλοι υποψήφιοι για μεταμόσχευση γενειάδας.

Ανάκτηση:

Μετά από μία εβδομάδα, η μεταμοσχευμένη περιοχή θα φαίνεται πολύ φυσική.
Η αποκατάσταση της περιοχής δότη είναι επίσης γρήγορη, σε 15 ημέρες θα έχετε την εμφάνιση που είχατε πριν από την επέμβαση.
Οι οδηγίες ανάκτησης είναι ίδιες με τη διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών της FUE.

Μετά από έξι μήνες οι ασθενείς βλέπουν το μεγαλύτερο μέρος του τελικού αποτελέσματος και σε 12-18 μήνες είναι δυνατό να δούμε μια εντατική και φυσιολογική εμφάνιση των μαλλιών του προσώπου.


Φωτογραφίες Πριν και Μετά

Μπορείτε αμέσως να δείτε τις φωτογραφίες πριν και μετά αμέσως μόλις συμπληρώσετε τη φόρμα. Θα λάβετε ένα αυτόματο μήνυμα μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας.