Μεταμόσχευση φρυδιών Μεταμόσχευση φρυδιών

gr 2020-03-31 13:52:00 2020-08-06 11:00:15 Μεταμόσχευση φρυδιών | Τέσσερα βασικά βήματα της μεταμόσχευσης φρυδιών

Μεταμόσχευση φρυδιών | Τέσσερα βασικά βήματα της μεταμόσχευσης φρυδιών

Η απώλεια φρυδιών παρατηρείται γενικά ως αποτέλεσμα του συνεχούς σκισίματος των ίδιων περιοχών της τρίχας μέσα στο φρύδι, δερματικών παθήσεων όπως η αλωπεκία, μόνιμο μακιγιάζ, χημειοθεραπεία και άλλα παρόμοια. 

Η μεταμόσχευση φρυδιών είναι η διαδικασία της μεταμόσχευσης των θυλάκων των τριχών, τα οποία μπορούν να εξαχθούν από όλες τις διαθέσιμες περιοχές δότη, κυρίως από την περιοχή στο πίσω μέρος του κεφαλιού, στις περιοχές όπου έχει σημειωθεί απώλεια φρυδιών.

Μέθοδος DHI για τη μεταμόσχευση φρυδιών

Μεταξύ των διαδικασιών αποκατάστασης τριχών, η πιο σχολαστική και απαιτητική εφαρμογή είναι η μεταμόσχευση φρυδιών.  

Ο λόγος για τη χρήση της μεθόδου DHI είναι ότι επιτρέπει τη μεταμόσχευση ανάμεσα στις υπάρχουσες τρίχες σε αντίθεση με τη μέθοδο FUE

Στάδια της μεταμόσχευσης φρυδιών

Μπορεί να θεωρηθεί ότι οι αισθητικές ανησυχίες είναι κυρίως στο προσκήνιο για τη μεταμόσχευση φρυδιών.

Στάδια της μεταμόσχευσης φρυδιών

Τέσσερα βασικά βήματα της μεταμόσχευσης φρυδιών

  1. Διαβούλευση και προγραμματισμός

  2. Συγκομιδή μοσχευμάτων

  3. Μεταφύτευση των μοσχευμάτων χρησιμοποιώντας ένα εμφυτευτή Choi

  4. Μετεγχειρητικό ντύσιμο

Παρακάτω υπάρχουν σύντομες περιγραφές αυτών των σταδίων.

  1. Διαβούλευση: Η περιοχή που πρόκειται να μεταμοσχευτεί και ο σχεδιασμός του φρυδιού θα καθοριστεί κατά τη διάρκεια της φυσικής εξέτασης.

Στάδια επέμβασης

  1. Συγκομιδή των μοσχευμάτων: Η μέθοδος της αφαίρεσης, η οποία γενικά εφαρμόζεται σε άτομα με μακριά μαλλιά, είναι μια μέθοδος που είναι επίσης εφαρμόσιμη για τη μεταμόσχευση φρυδιών.

  2. Prior to the extraction process local anesthesia will be administered within the donor area. In eyebrow transplantation performed with DHI method, the area to be transplanted will also be anesthetized by local anesthesia. By the utilization of a Choi implanter hair follicles are transplanted taking into account the accurate angle and direction of hair growth. This process is significant in order to achieve an aesthetic appearance.

Μετά την επέμβαση

  1. Την επόμενη ημέρα της διαδικασίας, θα πρέπει να γίνει μια επίδεση για να εξασφαλιστεί ότι τα θυλάκια τρίχας έχουν αγκυρωθεί στον δερματικό ιστό καθώς και για να αποφευχθούν τυχόν άλλες ιατρικές επιπλοκές.

Δεδομένου ότι η μεταμόσχευση φρυδιών απαιτεί μόνο μια μέση ποσότητα 200-300 μοσχευμάτων, η διαδικασία διαρκεί συνήθως περίπου 2-3 ώρες.

Υποψήφιοι για τη μεταμόσχευση φρυδιών

Η μεταμόσχευση φρυδιών μπορεί να γίνει σε άτομα που έχουν μερική ή πλήρη τριχόπτωση στα φρύδια τους.

Παρατήρηση αποτελεσμάτων μετά από μεταμόσχευση φρυδιών

Παρατήρηση αποτελεσμάτων μετά από μεταμόσχευση φρυδιών

Η διαδικασία ανάπτυξης των πρόσφατα μεταμοσχευμένων φρυδιών είναι η ίδια με τη διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών. Εντός 15 ημερών μετά τη διαδικασία, ο ασθενής μπορεί να αντιμετωπίσει μια προσωρινή κατάσταση που ονομάζεται απώλεια κλονισμού.


Φωτογραφίες Πριν και Μετά

Μπορείτε αμέσως να δείτε τις φωτογραφίες πριν και μετά αμέσως μόλις συμπληρώσετε τη φόρμα. Θα λάβετε ένα αυτόματο μήνυμα μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας.