Τι είναι το PRP (πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα); Τι είναι το PRP (πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα);

gr 2020-03-31 13:47:00 2020-08-06 11:03:04 PRP Θεραπεία Μαλλιών | Τι είναι το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα
Παρακολουθήστε βίντεο για να δείτε τη διαδικασία βήμα προς βήμα

PRP Θεραπεία Μαλλιών | Τι είναι το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα

Το PRP είναι ένα συμπυκνωμένο πλάσμα αίματος, συμπεριλαμβανομένων αιμοπεταλίων, παραγόντων ανάπτυξης, λευκοκυττάρων και κυτοκινών. Η μέθοδος θεραπείας PRP έχει χρησιμοποιηθεί στην Ευρώπη, τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Άπω Ανατολή για πολλά χρόνια σε διάφορες ειδικότητες. Χρησιμοποιείται για ενδείξεις επούλωσης τραύματος, αποκατάστασης μαλακών ιστών και απώλειας μαλλιών.

Για ποιο λόγο χρησιμοποιείται η θεραπεία για τα μαλλιά PRP;

Η θεραπεία PRP για τα μαλλιά είναι μια καινοτόμος θεραπεία για την απώλεια μαλλιών ή την αραίωση μαλλιών που προκαλείται από την ανδρογόνο αλωπεκία. Το PRP βοηθά στην πρόληψη της τριχόπτωσης και ενισχύει την αποδυνάμωση των μαλλιών. Το PRP χρησιμοποιείται επίσης σε όλες τις μεταμοσχεύσεις μαλλιών που πραγματοποιούνται στην κλινική του Dr.Serkan Aygın για τη βελτίωση των αποτελεσμάτων της μεταμόσχευσης μαλλιών. Η θεραπεία με PRP βοηθά στη μετεγχειρητική διαδικασία επούλωσης καθώς επίσης επηρεάζει θετικά την ανάπτυξη των τριχών και το πάχος της τρίχας μετά τις μεταμοσχεύσεις μαλλιών.

Πώς εκτελείται η εφαρμογή PRP;

Οι εφαρμογές PRP εκτελούνται στο νοσοκομείο. Η διαδικασία ξεκινά με τη συλλογή του αίματος από τον ασθενή και συνεχίζεται με την περιστροφή του δείγματος αίματος σε μια φυγόκεντρο για να διαχωριστεί το πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια από τα άλλα συστατικά του ολικού αίματος. Στη συνέχεια, αυτό το συμπυκνωμένο πλάσμα εγχύεται στο τριχωτό της κεφαλής του ασθενούς. Η όλη διαδικασία διαρκεί περίπου 45 λεπτά.

Prp sac tedavisi

Ποιος μπορεί να πάρει θεραπεία PRP;

Οι άνδρες και οι γυναίκες που έχουν αραιωμένα μαλλιά είναι καλοί υποψήφιοι για τη θεραπεία μαλλιών PRP. Η θεραπεία πρέπει να επαναλαμβάνεται σε αρκετές συνεδρίες σύμφωνα με τη συνταγή του γιατρού.

Πώς χρησιμοποιείται το PRP στη μεταμόσχευση μαλλιών;

Ο Δρ. Serkan Aygın έχει διαμορφώσει τη μοναδική του προσέγγιση στις μεταμοσχεύσεις μαλλιών ακολουθώντας τις τελευταίες τεχνολογίες και χάρη στην εμπειρία που προέρχεται από τεράστιο αριθμό ικανοποιητικών αποτελεσμάτων και χαρούμενους ασθενείς. Η τεχνική Micro FUE που υποστηρίζεται με PRP εκτελείται σε όλες τις μεταμοσχεύσεις μαλλιών στην κλινική Dr.Serkan Aygın. Οι επεμβάσεις μεταμόσχευσης μαλλιών που υποστηρίζονται με PRP καθιστούν δυνατή την ταχεία επούλωση των ιστών, καθιστώντας τα θυλάκια της τρίχας ενεργά για μεγάλο χρονικό διάστημα και βοηθώντας την προσαρμογή τους στην μεταμοσχευμένη περιοχή μετά την επέμβαση. Το PRP με αυξητικό παράγοντα αυξάνει την ταχύτητα ανάπτυξης της τρίχας μετά την επέμβαση, καθώς παράγει νέα μικροκοιλιακά κύτταρα σε μεταμοσχευμένη περιοχή και προκαλεί θυλάκια τρίχας για να δέχονται οξυγόνο και διατροφή σε σύντομο χρονικό διάστημα.


Φωτογραφίες Πριν και Μετά

Μπορείτε αμέσως να δείτε τις φωτογραφίες πριν και μετά αμέσως μόλις συμπληρώσετε τη φόρμα. Θα λάβετε ένα αυτόματο μήνυμα μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας.