Μεταμόσχευση μαλλιών και εθνικές διαφορές

Μεταμόσχευση μαλλιών και εθνικές διαφορές | Dr. Serkan Aygin Dr Serkan Aygın Clinic 2020-08-21 08:07:25

Στη μεταμόσχευση μαλλιών, η οποία είναι μια εξατομικευμένη επέμβαση, το σχήμα της τριχόπτωσης του ατόμου, η δομή και η ποιότητα της τρίχας στην περιοχή δότη είναι σημαντικοί παράγοντες που επηρεάζουν την επιτυχία της επέμβασης.
Δεν είναι πάντοτε δυνατό να αποκτηθούν φυσικά αποτελέσματα με ένα πρότυπο σχέδιο στη μεταμόσχευση μαλλιών.
Για το λόγο αυτό, είναι απαραίτητο να δημιουργηθεί ένα εξατομικευμένο σχέδιο για τα μαλλιά για τον προσδιορισμό της τεχνικής της μεταμόσχευσης μαλλιών.
Οι εθνοτικές διαφορές είναι ένας άλλος παράγοντας στη διάγνωση της απώλειας τρίχας, επηρεάζουν πιθανώς τις επιπλοκές σε όλα τα στάδια της μεταμόσχευσης μαλλιών και είναι ένας σημαντικός καθοριστικός παράγοντας για το αποτέλεσμα της επέμβασης.
Σύμφωνα με μια επιστημονική μελέτη που διεξήχθη σε ανθρώπους που είχαν υποστεί μεταμόσχευση μαλλιών σε όλο τον κόσμο, ορισμένα είδη τριχόπτωσης είναι πιο συχνά σε ορισμένες εθνικές ομάδες.

Μεταμόσχευση μαλλιών και εθνικές διαφορές

Καθημερινές συνήθειες και η επίδρασή τους στα μαλλιά

Έλξη Η αλωπεκία, η οποία αποτελεί προϋπόθεση της τριχόπτωσης στο τριχωτό της κεφαλής, ειδικά στο μέτωπο και στις πλευρές λόγω της πολύ σφιχτής πλέξης των μαλλιών, παρατηρείται κυρίως στις γυναίκες της Αφρικής. Το γεγονός ότι τα μαλλιά πλέκονται σε πολύ σφιχτό και λεπτό τρόπο σε νεαρή ηλικία είναι ένα παραδοσιακό ύφος μαλλιών για γυναίκες αφροαμερικανικής καταγωγής.
Αυτό το σφιχτό μοντέλο πλέξης των μαλλιών, το οποίο άρχισε να χρησιμοποιείται στην Αίγυπτο το 3500 π.Χ. και έφτασε στην αφρικανική ήπειρο, υιοθετήθηκε ως εργαλείο επικοινωνίας για τον αφρικανικό πολιτισμό. Ομοίως, τα μοντέλα ύφανσης μαλλιών, τα οποία χρησιμοποιούνται συχνά στην Αφρική, ήταν μια σημαντική ταυτότητα που καθορίζει τη φυλή, την ηλικία, την οικογενειακή και κοινωνική θέση.

Κάθε φυλή έχει τη δική της μεταμόσχευση μαλλιών

Οι εθνοτικές διαφορές έχουν μεγάλη επίδραση στην προτίμηση των ασθενών για μεταμόσχευση μαλλιών ή γενειάδας.
Για παράδειγμα; η μεταμόσχευση γενειάδας και μουστάκι είναι μία από τις πλέον προτιμώμενες λειτουργίες των ασθενών που έρχονται στην Τουρκία από αραβικές χώρες.
Ο μεγαλύτερος λόγος για αυτό είναι ότι έχοντας μια πλούσια γενειάδα συμβολίζει τη δύναμη και την αρρενωπότητα για τους ανθρώπους της Μέσης Ανατολής,
Σε αντίθεση με τους Ευρωπαίους που προτιμούν τη φυσική ομορφιά τόσο στα μαλλιά όσο και στην γενειάδα
Αν και υπάρχουν πολλοί τύποι μαλλιών, οι ανθρώπινες τρίχες εμφανίζονται γενικά στην ιατρική βιβλιογραφία.
Οι αγώνες εξετάζονται σε τρεις διαφορετικές εθνοτικές ομάδες: Κίτρινο (Ασίας), Λευκό (Καυκάσιος) και Μαύρος (Αφρικανός)
Αν και η χημική και πρωτεϊνική δομή των μαλλιών είναι η ίδια σε 3 εθνοτικές ομάδες, διαφέρουν ως προς το μοτίβο της τριχοφυΐας, την πυκνότητα των μαλλιών και τη διάμετρο της τρίχας.

Μπορούμε να απαριθμήσουμε αυτές τις διαφορές ως:

  Πρότυπο ανάπτυξης μαλλιών  
Ασιάτες   Μεσαίου
Αφρικανοί   Χαμηλότερο
Καυκάσιοι Medium Υψιστος

 

Όπως μπορούμε να δούμε σε αυτό το διάγραμμα, κάθε αγώνας έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του.

Οι Ασιάτες έχουν το ταχύτερο μοτίβο ανάπτυξης μαλλιών και μέτρια πυκνότητα τρίχας με επέκταση περίπου 15,3 cm σε ένα χρόνο, ενώ οι Αφρικανοί έχουν το βραδύτερο μοτίβο ανάπτυξης μαλλιών και χαμηλότερη πυκνότητα τρίχας, ενώ ο Καύκασος έχει μεσαίο μοτίβο ανάπτυξης και υψηλότερη πυκνότητα μαλλιών .
Τα σημαντικότερα κριτήρια που καθορίζουν την καταλληλότητα ενός προσώπου για μεταμόσχευση μαλλιών είναι η πυκνότητα των μαλλιών στην περιοχή δότη.

Οι παράγοντες που καθορίζουν την πυκνότητα των μαλλιών είναι:

  • Ο αριθμός των ωοθυλακίων ανά τετραγωνικό μέτρο στο τριχωτό της κεφαλής και η διάμετρος των μαλλιών. Κάθε θυλακοειδή μονάδα περιέχει κατά μέσο όρο 1 έως 4 τρίχες.

Αν κοιτάξουμε τα τμήματα των μαλλιών των ανθρώπων διαφορετικών φυλών,

  • Τα τμήματα των μαλλιών των Ασιάτων είναι στρογγυλά και επίπεδη, ενώ τα τμήματα της Αφρικής είναι επίπεδη και το καυκάσιο τμήμα είναι ωοειδές.
  • Οι Ασιάτες έχουν τη μεγαλύτερη διάμετρο μαλλιών, οι Αφρικανοί έχουν τη μικρότερη διάμετρο μαλλιών και οι λευκοί αγρότες έχουν μέτρια διάμετρο μαλλιών.

Οι φυλετικές διαφορές και η επίδρασή τους στον βαθμό της πυκνότητας των μαλλιών

Τα μοσχεύματα των Ασιάτων έχουν ενιαίες, διπλές ρίζες των τριχών, ενώ οι Αφρικανοί έχουν μοσχεύματα με τριπλά σκέλη των μαλλιών και τριπλό και τέσσερις ρίζες του Καυκάσου.
Αν και οι άνθρωποι από την αφρικανική προέλευση έχουν ωραία μαλλιά, ο λόγος για την έντονη εμφάνισή τους είναι ότι τα μαλλιά είναι σγουρά.
Αυτό το χαρακτηριστικό επιτρέπει πιο έντονη εμφάνιση με μικρότερο μόσχευμα στη μεταμόσχευση μαλλιών.
Αν και είναι επωφελές να έχετε σγουρά μαλλιά, μπορεί να προκαλέσει επιπλοκές ειδικά κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εκχύλισης μοσχευμάτων.
Στους Αφρικανούς, το στρώμα επιδερμίδας (ανώτερο δέρμα) που περιβάλλει το θυλάκιο των τριχών είναι παχύτερο και πιο σφιχτό από τις άλλες εθνοτικές ομάδες.
Αυτό μπορεί να προκαλέσει βλάβη στους θύλακες των τριχών στο στάδιο της εκχύλισης.
Άλλη πιθανή επιπλοκή είναι ο κίνδυνος σχηματισμού χηλοειδούς ουλής μετά από μεταμόσχευση μαλλιών.
Προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της απεριόριστης πρόσβασης στο Διαδίκτυο, είναι απαραίτητο να διεξαχθεί έρευνα σχετικά με τον πληθυσμό ενός ανώμαλου yara oluşum και να προσδιοριστεί η εθνοτική ομάδα των ορφανών της Αφρικής ως αποτέλεσμα του rastlanmaktadır.
Είναι δυνατό για τον αφρικανικό ασθενή να επιτύχει επιτυχημένα αποτελέσματα στη μεταμόσχευση μαλλιών από έμπειρο ειδικό και επαγγελματική ομάδα, με σύγχρονο εξοπλισμό, σωστή τεχνική και φροντίδα.
Η κλινική Dr. Serkan Aygın διεξάγει επιχειρήσεις μεταμόσχευσης μαλλιών για τους Αφρικανούς ανθρώπους και τους αδρό τους αραβικούς αγώνες για πολλά χρόνια. Αυτή η μεταμόσχευση μαλλιών απαιτεί πολύ πιο τεχνική και προσοχή από τα κανονικά ομαλά μαλλιά.
Στα ασιατικά άτομα, η ποσότητα μαλλιών ανά τετραγωνικό εκατοστό είναι μικρότερη σε σύγκριση με τους Καυκάσιους και τους Αφρικανούς, αλλά η διάμετρος του τριχοθυλακίου είναι μεγάλη και έχει πυκνή και ογκώδη εμφάνιση.


Χάρη σε αυτό το χαρακτηριστικό των μαλλιών τους, έχουν το πλεονέκτημα να πάρουν μια έντονη εμφάνιση με λιγότερα μοσχεύματα όπως οι Αφρικανοί στη μεταμόσχευση μαλλιών.
Οι Ασιάτες που έχουν τριχόπτωση μπορεί να έχουν μικρότερη περιοχή δότη από τους Καυκάσιους.
Σε αυτή την περίπτωση, η μεταμόσχευση μαλλιών μπορεί να πραγματοποιηθεί με την εξαγωγή μαλλιών από την γενειάδα και το στήθος.

Μέθοδος DHI για μεταμόσχευση μαλλιών

Τα τριχοθυλάκια των Ασιάτων έχουν πιο ενεργό μεταβολισμό.
Για το λόγο αυτό, είναι πιο επιρρεπείς σε αφυδάτωση (απώλεια νερού) και δεν είναι κατάλληλοι για μακροχρόνια αποθήκευση.
Στο πρώτο στάδιο της λειτουργίας της μεταμόσχευσης μαλλιών, τα τριχοθυλάκια που εξάγονται διατηρούνται έξω μέχρι να ξεκινήσουν τη μεταμόσχευση.
Σε αυτή τη διαδικασία, τα μοσχεύματα πρέπει να διατηρούνται υπό κατάλληλες συνθήκες αποθήκευσης και να μεταμοσχεύονται το συντομότερο δυνατό προκειμένου να παραμείνουν ζωντανοί.

Λαμβάνοντας υπόψη αυτήν την κατάσταση.
Μπορούμε να πούμε ότι η πιο κατάλληλη τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών που πρέπει να εφαρμοστεί στους ασιατικούς ανθρώπους είναι η τεχνική DHI που επιτρέπει στα θυλάκια των μαλλιών να ελαχιστοποιούν το χρόνο παραμονής εκτός του ιστού και να κάνουν την μεταμόσχευση πιο υγιή.


Ο καυκάσιος αγώνας με την υψηλότερη πυκνότητα των μαλλιών.
έχει μια ευθεία, κυματιστή ή σγουρή δομή της τρίχας και μια κλίμακα χρώματος που εκτείνεται από το μαύρο έως το καφέ έως το κίτρινο.

Το χρώμα των μαλλιών καθορίζει την πυκνότητα των μαλλιών

Οι Καυκάσιοι υποφέρουν περισσότερο από την τριχόπτωση από τους Αφρικανούς και τους Ασιάτες.
Η ανδρογενετική αλωπεκία, γνωστή και ως αρσενική τριχόπτωση, εμφανίζεται συνήθως στον Καύκασο.

 

πιο συμφέρουσα φυλή στη μεταμόσχευση μαλλιών

Παρόλο που η μεταμόσχευση μαλλιών μπορεί να χρειαστεί περισσότερα μοσχεύματα από τους Αφρικανούς και τους Ασιάτες για να αποκτήσει μια πυκνή εμφάνιση, τα μαλλιά του Καυκάσου είναι πιο ευέλικτα από τους Αφρικανούς και τους Ασιάτες.
Το μήκος των τριχοθυλακίων είναι μικρότερο από τους Ασιάτες.
Αυτό το δομικό χαρακτηριστικό επιτρέπει την ευκολότερη συλλογή μοσχευμάτων στον Καυκάσιο, συμβάλλοντας έτσι στη μείωση του κινδύνου βλάβης των θυλάκων της τρίχας, αλλά και στην εφαρμογή διαφορετικών τεχνικών όπως η Sapphire FUE, η DHI και η μη ξυρισμένη μεταμόσχευση μαλλιών.

 

 

Φωτογραφίες Πριν και Μετά

Μπορείτε αμέσως να δείτε τις φωτογραφίες πριν και μετά αμέσως μόλις συμπληρώσετε τη φόρμα. Θα λάβετε ένα αυτόματο μήνυμα μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας.