Μεταμόσχευση μαλλιών στην Τουρκία

Μεταμόσχευση μαλλιών στην Κωνσταντινούπολη Dr Serkan Aygın Clinic 2020-08-26 07:38:02

Μπορεί να υποστηριχθεί ότι η Τουρκία είναι η πρώτη χώρα που έρχεται στο μυαλό σε όλο τον κόσμο στον τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών.

Η μεταμόσχευση μαλλιών είναι μια πράξη που έχει εφαρμοστεί από τις αρχές της δεκαετίας του 1990 στην Τουρκία.

Μπορείτε να διαβάσετε το παρακάτω άρθρο για να επανεξετάσετε το ιστορικό της μεταμόσχευσης μαλλιών με περισσότερες λεπτομέρειες.

Παράγοντες που απαιτούνται για την επιτυχή μεταμόσχευση μαλλιών

Μεταμόσχευση μαλλιών στην Τουρκία

Φυσικά, η εμπειρία είναι ο πρώτος παράγοντας που έρχεται στο μυαλό όταν εξετάζονται όλοι οι παράγοντες που επηρεάζουν το τελικό αποτέλεσμα της μεταμόσχευσης μαλλιών.

 1. Εμπειρία
 2. Εκπαίδευση
 3. Η ευρεία διαθεσιμότητα υπηρεσιών υγείας
 4. Τεχνικός εξοπλισμός

Εμπειρία στη μεταμόσχευση μαλλιών

Η ημερομηνία κατά την οποία η μεταμόσχευση μαλλιών έχει αρχίσει να εφαρμόζεται ευρέως στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο είναι κοντά στην ημερομηνία εφαρμογής της στην Τουρκία.

Επειδή οι εφαρμογές μεταμόσχευσης μαλλιών στην Τουρκία μετατοπίστηκαν από το πειραματικό υπόβαθρο σε έναν υψηλότερο αριθμό στην πράξη, αυτή η εμπειρία φυσικά έχει φέρει πιο επιτυχημένα αποτελέσματα.

Ο αυξανόμενος αριθμός εργασιών που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο ενίσχυσε την επιτυχία στον τομέα αυτό.

Σύμφωνα με ανεπίσημα στοιχεία, η μεταμόσχευση μαλλιών εφαρμόζεται κάθε χρόνο σε περισσότερα από τριακόσιες χιλιάδες άτομα στην Τουρκία.

Ιατρική εκπαίδευση και πεδίο μεταμόσχευσης μαλλιών

Η μεταμόσχευση μαλλιών πραγματοποιείται από ειδικούς ιατρούς στην Τουρκία.

Το πεδίο εξειδίκευσης των γιατρών είναι η δερματολογία καθώς αναλύει το τριχωτό της κεφαλής.

Η Τουρκία είναι μια από τις λίγες χώρες στον κόσμο όπου όλες οι υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης παρέχονται σε όλα τα άτομα υπό την εγγύηση του κράτους.

Ακολουθούν ορισμένα στατιστικά στοιχεία που θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε τις σπουδές στον ιατρικό τομέα στην Τουρκία:

Τεχνική ικανότητα και υγιεινή

Η Τουρκία ξεχωρίζει επίσης ως χώρα όπου εφαρμόζονται διάφορες τεχνικές μεταμόσχευσης μαλλιών παγκοσμίως.

Γεωγραφικές Ευκαιρίες της Τουρκίας και της Κωνσταντινούπολης

Μεταμόσχευση μαλλιών στην Τουρκία

Ένας άλλος παράγοντας που διαφοροποιεί την Τουρκία από τους υπόλοιπους, ως κόμβο μεταμόσχευσης μαλλιών και του τουρισμού υγείας στον κόσμο, είναι η γεωγραφία του.

Πάνω από 100 εκατομμύρια επισκέπτες προσγειώνονται κάθε χρόνο στα αεροδρόμια της Κωνσταντινούπολης και οι επισκέπτες αυτοί μεταφέρονται σε τουριστικές περιοχές της Τουρκίας από αυτήν την πόλη.

Η πορεία για την μεταμόσχευση μαλλιών στην Τουρκία

Μεταμόσχευση μαλλιών στην Τουρκία

Αν θέλετε να υποβληθείτε σε μεταμόσχευση μαλλιών στην Τουρκία, ας προσπαθήσουμε να εξηγήσουμε τη διαδικασία βήμα προς βήμα.

Πρώτα απ 'όλα, θα υποβληθείτε σε μια ερευνητική διαδικασία.

Σε αυτό το πλαίσιο, μπορείτε να κάνετε μια αναζήτηση στο διαδίκτυο. Και τότε, η αρμόδια υπηρεσία θα επικοινωνήσει μαζί σας. Απαιτείται προκαταρκτική αξιολόγηση για τη μεταμόσχευση μαλλιών. Οι ασθενείς τείνουν να στέλνουν τις φωτογραφίες τους στον γιατρό μέσω του Whatsapp και έτσι ο γιατρός θα έχει μια γενική γνώμη βασισμένη σε αυτές τις φωτογραφίες.

Online Διαβούλευση - Προκαταρκτική αξιολόγηση

Μεταμόσχευση μαλλιών στην Τουρκία

Μεταμόσχευση μαλλιών στην Τουρκία

Οι κλινικές ζητούν τουλάχιστον 2 φωτογραφίες από ασθενείς κατά τη διάρκεια ηλεκτρονικής διαβούλευσης για μεταμόσχευση μαλλιών. Αυτές οι φωτογραφίες περιλαμβάνουν σαφείς εικόνες της μπροστινής ή ελαφρώς κορυφαίας περιοχής της περιοχής με φαλάκρα και του πίσω μέρους του κεφαλιού. Αυτές οι δύο φωτογραφίες θα δείχνουν πόσα μοσχεύματα απαιτούνται στο χώρο της μεταμόσχευσης και εάν υπάρχει θυλάκιο τριχών που μπορεί να ικανοποιήσει αυτήν την απαίτηση.

Παρόλο που ζητούνται σαφείς φωτογραφίες, δεν είναι δυνατό να προγραμματιστεί η επέμβαση χωρίς πραγματική φυσική εξέταση.

Μετά από αυτήν την προκαταρκτική αξιολόγηση, οι κλινικές μπορούν να σας στείλουν ένα έντυπο και ένα έγγραφο, όπου σημειώνεται αυτή η αξιολόγηση.

Η κλινική Δρ. Serkan Aygın στέλνει μια προκαταρκτική φόρμα αξιολόγησης που περιέχει τις ακόλουθες πληροφορίες στους ασθενείς του:

Ραντεβού και προγραμματισμός της επέμβασης

Ένα άλλο βήμα προς τη μεταμόσχευση μαλλιών είναι ότι πρέπει να κάνετε ένα ραντεβού εάν έχετε αποφασίσει την κλινική όπου θα κάνετε μεταμόσχευση μαλλιών.Μόλις κάνετε το ραντεβού σας, η κλινική θα πρέπει να σας στείλει μια τεκμηρίωση που εξηγεί τη διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών βήμα προς βήμα.Φυσικά, αυτό μπορεί επίσης να αποσταλεί μέσω του Whatsapp.Πριν από την επέμβαση, θα ενημερωθείτε για τα παρακάτω βήματα:

 • Επιβεβαίωση του αεροπορικού εισιτηρίου
 • Άφιξη στην Τουρκία
 • Μεταφορά αεροδρόμιο-ξενοδοχείο-κλινική
 • Πραγματική Ημέρα Διαβούλευσης
 • Επέμβαση μεταμόσχευσης μαλλιών
 • Τι να κάνετε μετά την επέμβαση
 • Μεταφορά στο αεροδρόμιο για το ταξίδι επιστροφής
 • Οι υπάλληλοι της κλινικής θα ενημερώσουν τον ασθενή για το εύρος των ημερομηνιών όλων αυτών των διαδικασιών.

Διαμονή και μεταφορές

Αφού αγοραστεί το αεροπορικό εισιτήριο, το κατάλυμα στο ξενοδοχείο αναλαμβάνεται γενικά από πρακτορεία.

Μόλις προσγειωθείτε, η μεταφορά από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο και το αντίστροφο θα οργανωθεί επίσης από εκπροσώπους των πρακτορείων μέσω VIP οχημάτων, τα οποία θα σας περιμένουν.Με άλλα λόγια, ένας εκπρόσωπος πρακτορείου θα σας συναντήσει στο αεροδρόμιο και έτσι θα μεταφερθείτε χωρίς καμία ταλαιπωρία.Αυτές οι μεταφορές θα σας εξηγηθούν στο πρόγραμμα επέμβασής σας και θα είναι είτε απευθείας στο ξενοδοχείο σας είτε στην κλινική σύμφωνα με την ώρα άφιξης της πτήσης σας.

Ζωντανή διαβούλευση και προγραμματισμός της πραγματικής επέμβασης.

Όταν μεταφερθείτε στην κλινική, θα υποβληθείτε σε φυσική εξέταση από γιατρό.Αυτός ο γιατρός θα καθορίσει το τελικό σχέδιο μεταμόσχευσης μαλλιών για εσάς.Σε αυτό το σημείο, θα υποβληθείτε σε ορισμένες φυσικές και προφορικές εξετάσεις.Για παράδειγμα, θα γίνουν εξετάσεις αίματος και άλλες για αλλεργίες ή άλλες συνθήκες ιατρικής σημασίας θα ζητηθούν από το γιατρό.Ο γιατρός πρέπει να λάβει πληροφορίες κάτω από περίπου 20 επικεφαλίδες.Το βέλτιστο σχέδιο επέμβασης θα γίνει με βάση αυτές τις πληροφορίες.Για παράδειγμα, θα καθοριστεί εάν θα εφαρμοστεί τοπική αναισθησία ή ποιες δραστικές ουσίες θα χρησιμοποιηθούν ή αν απαιτείται η καταστολή.Θα ενημερωθείτε επίσης για τα βήματα πριν από την εκκίνηση.

Επέμβαση μεταμόσχευσης μαλλιών

Η ημέρα της μεταμόσχευσης μαλλιών μπορεί να είναι η ημέρα που μεταφερθήκατε από το αεροδρόμιο ή την επόμενη μέρα.

Η μεταμόσχευση μαλλιών συνήθως διαρκεί 5-6 ώρες για μια τακτική διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών.Αυτή δεν είναι μια διαδικασία αδιάλειπτης επέμβασης.Κατά τη διάρκεια της επέμβασης επιτρέπεται ένα διάλειμμα 1-2 ωρών ανάλογα με τις φάσεις.Οι φάσεις της επέμβασης περιλαμβάνουν:

 1. Προετοιμασία: Το ντύσιμο και η απολύμανση του χώρου μεταμόσχευσης διαρκούν περίπου 30 λεπτά.
 2. Αναισθησία: Τοπική αναισθησία ή καταστολή χωρίς βελόνα πραγματοποιείται ανάλογα με τις περιστάσεις.Αυτή η διαδικασία διαρκεί περίπου 30 λεπτά.
 3. Συλλογή τριχοθυλακίων: Αν και αυτή η διαδικασία ποικίλλει ανάλογα με τον αριθμό των μοσχευμάτων που συλλέγονται, για παράδειγμα, χρειάζονται 1 - 1,5 ώρες για μια διαδικασία συλλογής τριών χιλιάδων μοσχευμάτων.
 4. Επίδεσμος του χώρου δότη: Αφού συλλεχθούν τα ωοθυλάκια, ο επίδεσμος θα εφαρμοστεί στην περιοχή.Αυτός ο χώρος είναι τυλιγμένος με έναν επίδεσμο για την προστασία του από εξωτερικούς παράγοντες για 1 ημέρα. Αυτή η διαδικασία διαρκεί 10-15 λεπτά.
  Στη συνέχεια δίνεται ένα διάλειμμα.Αυτό μπορεί να διαρκέσει 10 - 15 λεπτά ή εάν δοθεί ένα μεσημεριανό διάλειμμα κλπ., μπορεί να διαρκέσει μισή ώρα.
 5. Χορήγηση αναισθησίας για ανοιγόμενα κανάλια (τομές): Αυτή η δεύτερη αναισθησία εφαρμόζεται στην περιοχή που πρόκειται να μεταμοσχευθεί.Έτσι, η διαδικασία δημιουργίας τομής θα είναι χωρίς πόνο.Αυτό απαιτεί λιγότερο χρόνο, δηλαδή περίπου 10-15 λεπτά.
 6. Άνοιγμα καναλιών για μεταμόσχευση: Τα κανάλια θα ανοίγουν με λεπίδες από ζαφείρι με βάση την ποσότητα των μαλλιών που θα μεταμοσχευθούν (η κλινική Δρ. Serkan Aygın χρησιμοποιεί αυτές τις λεπίδες).Αυτή η φάση δεν είναι διαθέσιμη στην τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών DHI / Choi.Αυτή η τεχνική περιλαμβάνει τόσο τα κανάλια ανοίγματος όσο και τη μεταμόσχευση τριχοθυλακίων με DHI χρησιμοποιώντας ένα στυλό εμφυτευμάτων.Το άνοιγμα των καναλιών διαρκεί περίπου 1 ώρα.Αυτή η διαδικασία καταλαμβάνει το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στην επέμβαση, αλλά ο μέσος χρόνος που καταναλώνεται είναι 1,5 - 2 ώρες.
 7. Μεταφύτευση των μοσχευμάτων: Είναι μια σημαντική φάση που απαιτεί μέγιστη προσοχή κατά τη μεταμόσχευση μαλλιών.Αυτή είναι η πιο έντονη φάση της εργασίας στη μεταμόσχευση μαλλιών.Όλα τα μέλη της ομάδας υγείας είναι ενεργά κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης και τα θυλάκια τρίχας τοποθετούνται μία προς μία στα κανάλια. Αυτή η διαδικασία καταλαμβάνει το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στην επέμβαση, αλλά ο μέσος χρόνος που καταναλώνεται είναι 1,5 - 2 ώρες.
 8. Ολοκλήρωση της επέμβασης: Μετά την ολοκλήρωση των μεταμοσχευμένων μοσχευμάτων, εφαρμόζεται ένας γενικός επίδεσμος και ο ασθενής καλείται να σηκωθεί και να προετοιμαστεί.Ομοίως, αυτή η διαδικασία διαρκεί 10-15 λεπτά.

Το άτομο του οποίου η επέμβαση ολοκληρώνεται μπορεί να τρώει ανάλογα με τις ανάγκες του υπό την παρακολούθηση των ομάδων υγείας και μπορεί να μεταφερθεί από τις υπηρεσίες μεταφοράς στο ξενοδοχείο του για ξεκούραση.

Την πρώτη ημέρα, δεδομένου ότι η αναισθησία θα συνεχίσει να έχει τα αποτελέσματά της, ο ασθενής πρέπει να αποφύγει να βγεί έξω.Μπορείτε να δημιουργήσετε την ευκαιρία να περιπλανηθείτε στην Κωνσταντινούπολη πριν από την επέμβαση ή μία ημέρα μετά την επέμβαση.

Επέμβαση Ημέρα και Νύχτα

Ένα κάλυμμα κεφαλής θα φορεθεί μετά την ολοκλήρωση της επέμβασης.Αυτό το κάλυμα κεφαλής εξασφαλίζει ότι το υγρό μαλάκυνσης του δέρματος, το οποίο εγχέεται στο σώμα σας κατά τη διάρκεια της επέμβασης, κατανέμεται πιο ομοιογενώς.

Ο τρόπος ύπνου την επόμενη ημέρα από την επέμβαση είναι μια άλλη σημαντική ερώτηση.Για το σκοπό αυτό, οι κλινικές παρέχουν μαξιλάρια ταξιδιού στους ασθενείς τους, τα οποία επίσης χρησιμοποιούνται για ύπνο σε αεροπλάνα.Έτσι, μπορείτε να κοιμάστε άνετα και με σιγουριά.

Έλεγχος μετά την επέμβαση

Τη δεύτερη ημέρα της επέμβασής σας, θα μεταφερθείτε στην κλινική, συνοδευόμενος από την ομάδα μεταφοράς και θα ελεγχθείτε.Το ντύσιμο που εφαρμόζεται την πρώτη ημέρα είναι μια διαδικασία όπου δίνονται σημαντικές πληροφορίες.Κατά τη διάρκεια της επίδεσης, η κατάσταση της πρόσφυσης των θυλάκων της τρίχας στο δέρμα, η αισθητική κλπ. Θα αξιολογηθούν για μια ακόμη φορά.

Μαζί με τον επίδεσμο, η εφαρμογή Platelet Rich Plasma γίνεται στο άτομο στην κλινική Dr. Serkan Aygın.Αυτή η διαδικασία συμβάλλει στην ενίσχυση των θυλάκων της τρίχας.

Εκτός από αυτά, η μεταμόσχευση μαλλιών έχει εφαρμοστεί ακόμη και σε άτομα με διαβήτη.

Φυσικά, τα άτομα αυτά θα υπόκεινται σε αυστηρούς ελέγχους, ανάλογα με την κατάστασή τους.Σε αυτούς τους ασθενείς με υψηλό κίνδυνο, υπάρχει μικρή πιθανότητα αντίδρασης μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών.Για τους ασθενείς με τέτοιες ειδικές καταστάσεις, η κλινική Dr. Serkan Aygın προσφέρει στους ασθενείς της τα πιο προηγμένα μέσα για ιατρική επέμβαση, ακόμη εφαρμόζοντας υπερβαρικό οξυγόνο και έτσι οι ασθενείς μπορούν να εγκαταλείψουν την κλινική με τη βέλτιστη υγεία των μαλλιών.

Βασική εκπαίδευση και οδηγίες για φροντίδα

Μεταμόσχευση μαλλιών στην Τουρκία

Μετά την επίδειξη της ημέρας μετά την επέμβαση, το υγειονομικό προσωπικό που θα είναι υπεύθυνο για τον ασθενή ή ο ξεναγός θα εξηγήσει λεπτομερώς τα σημαντικά σημεία που θα κάνουν την επιτυχία της επέμβασης μακρόχρονη.Για παράδειγμα, θα δοθεί μια περιγραφή υπό μορφή προσομοίωσης μαζί με τα έγγραφα που περιγράφουν πώς να πλύνετε το κεφάλι σας τις επόμενες 15 ημέρες.Και τότε, η πρώτη εφαρμογή θα παρουσιαστεί για όλους τους ασθενείς.

YΘα ενημερωθείτε επίσης για τις ενέργειες που ενδέχεται να επηρεάσουν την επιτυχία της επέμβασης.Οι πληροφορίες αυτές θα καλύπτουν πληροφορίες σχετικά με το πότε και πόσο συχνά μπορούν να χρησιμοποιηθούν επιβλαβείς ουσίες όπως τσιγάρα και αλκοόλ.Επιπλέον, θα περιγραφούν λεπτομερώς πώς οι πολύ μικρές κηλίδες στο κάτω μέρος των θυλάκων θα συμβούν για 15 ημέρες.

Η ακόλουθη διαδικασία θα εξαρτηθεί από το πόσο θα πρέπει να δεσμευτεί ο ασθενής με οδηγίες.Φυσικά, το υγειονομικό προσωπικό που θα έρθει σε επαφή με τον ασθενή θα συνεχίσει να ζητάει φωτογραφίες από τον ασθενή από καιρό σε καιρό εντός αυτών των 15 ημερών για να παρακολουθήσει τον ασθενή.Οι φωτογραφίες μπορούν επίσης να ζητηθούν ακόμα και μετά από 15 ημέρες, κάτι που αποτελεί φυσιολογική διαδικασία παρακολούθησης.

Ο Δρ. Serkan Aygın ειδικεύεται στην μεταμόσχευση μαλλιών και στις θεραπείες μαλλιών από το 1996.Για περισσότερα από 22 χρόνια, παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στην τεχνική αυτή και συνέβαλε στη διαδικασία αυτή με τις νέες τεχ

Φωτογραφίες Πριν και Μετά

Μπορείτε αμέσως να δείτε τις φωτογραφίες πριν και μετά αμέσως μόλις συμπληρώσετε τη φόρμα. Θα λάβετε ένα αυτόματο μήνυμα μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας.