Μεταμόσχευση μαλλιών με τρίχα σώματος: Μεταμόσχευση μαλλιών σώματος | Μεταμοσχεύσεις με τρίχες από γενειάδα, στήθος, πλάτη και πόδι

Μεταμόσχευση μαλλιών σώματος Dr Serkan Aygın Clinic 2020-08-07 07:58:21

Μεταξύ των παραγόντων που εξασφαλίζουν μια επιτυχημένη μεταμόσχευση μαλλιών, η πιο σημαντική είναι μια πυκνή μεταμόσχευση μαλλιών. Με άλλα λόγια, ακόμα και αν έχετε πολύ καλές τεχνικές γνώσεις και κάνετε τη γωνία, την κατεύθυνση και τη γραμμή μαλλιών να είναι Φυσικά , αυτή η επιτυχία θα επισκιαστεί εάν δεν μπορείτε να κάνετε μια πυκνή μεταμόσχευση μαλλιών. Ως εκ τούτου, η αύξηση της πυκνότητας είναι ένας σημαντικός στόχος στις μεταμοσχεύσεις μαλλιών. Γι 'αυτό, πρέπει να αυξηθεί ο αριθμός των πηγών συλλογής τριχοθυλακίων.

Εκτός από την παραδοσιακά χρησιμοποιούμενη περιοχή του αυχένα, η πυκνότερη μεταμόσχευση μαλλιών μπορεί να γίνει με τη χρήση τρίχας σώματος ως πηγή τρίχας. Αυτό ονομάζεται Μεταμόσχευση Μαλλιών Σώματος.

Τα πιο φυσικά αποτελέσματα που προκύπτουν από την αύξηση της πυκνότητας μαλλιών στις μεταμοσχεύσεις μαλλιών.

Προκειμένου να διασφαλιστεί η φυσικότητα, εκτός από την πυκνότητα, θα πρέπει να ληφθούν υπόψη και τα ακόλουθα σημεία:

 • Προσδιορισμός μιας γραμμής μεταμόσχευσης μαλλιών συμβατής με τη δομή του προσώπου από τον γιατρό,
 • Χρησιμοποιώντας μεμονωμένα μοσχεύματα ξεκινώντας από το τμήμα της γραμμής φύτευσης στο σχέδιο φύτευσης και χρησιμοποιώντας πολλαπλά μοσχεύματα ή χρησιμοποιώντας μοσχεύματα που προσφέρουν μοσχεύματα στα μεσαία μέρη,
 • Πραγματοποίηση της γωνίας φύτευσης και της κατεύθυνσης των μαλλιών συμβατή με τα μαλλιά στη φυσική περιοχή. Θα πρέπει γενικά να φυτεύονται με μια γωνία 40-45 μοίρες και τη σωστή κατεύθυνση.

Οι άνθρωποι που χρειάζονται τα μαλλιά του σώματος για τη μεταμόσχευση μαλλιών είναι πιθανώς αυτοί που έχουν περισσότερα προβλήματα τριχόπτωσης. Επομένως, η συλλογή κάθε ρίζας και η φύτευσή της θα πρέπει να γίνεται με μεγαλύτερη προσοχή.

Ο Δρ. Serkan Aygın χρησιμοποιεί επίσης ρίζες γενειάδας, οι οποίες εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής των μαλλιών του σώματος, στο σχεδιασμό μεταμόσχευσης μαλλιών. Σε όλες σχεδόν τις επεμβάσεις , εάν η περιοχή της γενειάδας είναι κατάλληλη, οι ρίζες που συλλέγονται από αυτή την περιοχή για πυκνότητα περιλαμβάνονται στο σχέδιο φύτευσης. Κύρια Περιοχή Δωρητών στη Μεταμόσχευση Μαλλιών: Περιοχή Nape Η παραδοσιακή πηγή της μεταμόσχευσης μαλλιών είναι η περιοχή του αυχένα Αυτή η περιοχή μπορεί να ονομαστεί περιοχή πρωτεύοντος δότη. Ο λόγος αυτής της προτίμησης είναι ότι έχει σχεδόν τις ίδιες ιδιότητες με τα μαλλιά μπροστά.

Για να περιγράψουμε καλύτερα αυτή την περιοχή, είναι η περιοχή μεταξύ των αυτιών. Οι ιδιότητες που καθιστούν αυτή την περιοχή ιδιαίτερη είναι:

 1. Η γενετική δομή αυτής της τρίχας είναι προγραμματισμένη να μην πέσει. Είναι πολύ ελάχιστα επηρεασμένη από ορμόνες που προάγουν την τριχόπτωση.
 2. Τα μοντέλα ανάπτυξης αυτών των τριχών είναι τα ίδια με τα κανονικά μαλλιά.
 3. Αν και τα μαλλιά εντός της περιοχής δότη μπορούν επίσης να επηρεαστούν από εξωτερικούς παράγοντες, όπως ακριβώς και οι υπόλοιπες περιοχές του τριχωτού της κεφαλής, έχει μεγαλύτερη τάση να διατηρεί τη φυσική της εμφάνιση.
 4. Είναι σε πολλαπλά μοσχεύματα όπως τα κανονικά μαλλιά. Αυτό σημαίνει ότι από μια ρίζα μπορεί να υπάρχουν περισσότερες από δύο τρίχες. Για παράδειγμα, αυτές οι ρίζες μπορεί να έχουν 2, 3, ή 4 ή ακόμα περισσότερες τρίχες σε αυτές, αλλά μπορεί επίσης να είναι μοναδικές.

Τα χαρακτηριστικά που αναφέρονται είναι απόδειξη ότι αυτές οι τρίχες είναι ιδανικές.

Χρήση μαλλιών σώματος στη μεταμόσχευση μαλλιών

Τα θυλάκια τρίχας που πρέπει να χρησιμοποιηθούν έξω από την περιοχή του αυχένα μπορούν να ληφθούν από μερικές περιοχές του σώματος που θα μεταφερθούν στην περιοχή μεταμόσχευσης μαλλιών.

Αυτά είναι κατά σειρά σπουδαιότητας:

 • Περιοχή γενειάδας
 • Περιοχή στήθους
 • Άλλα μέρη του σώματος (πλάτη, πόδι, κ.λπ.)

Χρήση μαλλιών σώματος στη μεταμόσχευση μαλλιών

Αυτές οι περιοχές μπορούν να εκφραστούν ως άλλες περιοχές του σώματος που είναι τρίχες, όπως μπορεί να φανεί.

Τα θυλάκια που λαμβάνονται από την περιοχή γενειάδας

Τα μαλλιά από την περιοχή της γενειάδας είναι χαρακτηριστικά πιο κοντά στα θυλάκια των τριχών του αυχένα από άλλα μέρη του σώματος.

Οι ρυθμοί ανάπτυξης των ριζών της τρίχας που λαμβάνονται από την γενειάδα δείχνουν κάποιες διαφορές σε σύγκριση με τα μαλλιά στον αυχένα. Τα μαλλιά έχουν διάρκεια ζωής 4-5 χρόνια και αναμένεται να αυξηθούν 1-1,5 cm ανά μήνα. Η γενειάδα, από την άλλη πλευρά, έχει μια παρόμοια διάρκεια ζωής, αλλά αυξάνεται λίγο πιο αργά.

Ένα χαρακτηριστικό των ριζών της γενειάδας είναι ότι είναι συχνά μοναδικές. Με άλλα λόγια, δεν έχει δύο ή τρεις τρίχες σε μια ρίζα, όπως στην περιοχή των αυχένα.

Τα μαλλιά της περιοχής γενειάδας είναι παχιά. Ενώ ένα κανονικό πάχος τρίχας έχει διάμετρο 0,04-0,06 mm, η διάμετρος των ριζών της γενειάδας μπορεί να υπερβεί κατά μέσο όρο 0,08 έως 0,1 mm. Φυσικά, αυτές είναι καταστάσεις που μπορεί να διαφέρουν από άτομο σε άτομο. Μπορείτε να ανατρέξετε σε αυτό το άρθρο για λεπτομερή ανάλυση: https://en.wikipedia.org/wiki/hair

Τα θυλάκια τρίχας που συλλέγονται από την περιοχή της γενειάδας περιορίζονται στην περιοχή κάτω από το πηγούνι. Ο λόγος για αυτό είναι ότι είναι σε θέση να διαταράξει την ομοιογένεια αφού είναι μια ξυρισμένη περιοχή. Με άλλα λόγια, όταν τα θυλάκια τρίχας ληφθούν από το μάγουλο, υπάρχει μικρή πιθανότητα κατανόησης. Για το λόγο αυτό, είναι προτιμότερο να συλλέγονται θυλάκια τρίχας από την αόρατη περιοχή κάτω από το πηγούνι.

περιοχή στήθους τριχοθυλακίων

 • Τα θυλάκια τρίχας που λαμβάνονται από την περιοχή του στήθους αποτελούνται από μονήρικους θύλακες τριχών, όπως και οι θύλακες των τριχών στην περιοχή γενειάδας.
 • Τα τριχοθυλάκια που λαμβάνονται από την περιοχή του στήθους αναπτύσσονται λιγότερο από τις ρίζες γενειάδας.
 • Αναμένεται να αναπτυχθούν όχι περισσότερο από 5-6 cm.
 • Αυτοί οι θύλακες των τριχών γενικά αναπτύσσονται πιο μάλλον παρά ευθύγραμμοι.
 • Είναι λεπτότερες.

Θυλακίσεις τρίχας σε άλλα μέρη του σώματος (πλάτη , Πόδι κ.λπ.)

Τα θυλάκια τρίχας εδώ έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά με τα θυλάκια της τρίχας στην περιοχή του στήθους .

Όλα τα θυλάκια τρίχας (γενειάδα, στήθος κλπ.) Που λαμβάνονται από το σώμα χρησιμοποιούνται ως ρίζες σύσφιγξης στις κεντρικές περιοχές, όχι στα όρια των συνόρων.

Σχεδιασμός μαλλιών περιοχής σώματος σε μεταμόσχευση μαλλιών

Στη μεταμόσχευση τρίχας, οι θύλακες των τριχών προσπαθούν να συλλεχθούν όσο το δυνατόν περισσότερο χωρίς να καταστρέψουν την περιοχή των αυχένα. Μετά από αυτό, σχεδιάζεται να απομακρυνθούν πρώτα τα θυλάκια τρίχας που λαμβάνονται από την περιοχή γενειάδας. Εδώ ο Δρ. Serkan Aygin είναι ένας από τους πιο έμπειρους και γνωστούς γιατρούς στον τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών. Με άλλα λόγια, όταν σχεδιάζετε τη μεταμόσχευση μαλλιών, αντί να σχεδιάζετε να συλλέγετε τα μαλλιά πρώτα από την περιοχή του στήθους, προτιμά την περιοχή γενειάδας όπου μπορούν να ληφθούν περισσότερα θυλάκια τρίχας.

Μετεγχειρητική περίοδος των τριχοθυλακίων που λαμβάνονται από το σώμα

Παίρνει μεταξύ μιας εβδομάδας και 10 ημερών για τις μικροσκοπικές κρούστες στα τριχοθυλάκια που συλλέγονται από όλα τα μέρη του σώματος για να περάσουν εντελώς. Χρειάζονται μερικοί μήνες για να επιτευχθεί μια εντελώς ομοιογενής εμφάνιση.

Εάν είναι επιθυμητή μια δεύτερη επέμβαση από τις περιοχές όπου συλλέγονται τα θυλάκια τρίχας, η επανασυλλογή μπορεί να γίνει μετά από 6 μήνες, καθώς αυτές οι περιοχές αποκαθίστανται πλήρως. Τα μεταμοσχευμένα θυλάκια τρίχας αρχίζουν να πλησιάζουν στο χαρακτήρα των μαλλιών όπου φυτεύονται 2 χρόνια αργότερα. Με άλλα λόγια, εάν τα θυλάκια τρίχας που λαμβάνονται από την περιοχή του αυχένα φυτεύονται στην περιοχή των φρυδιών, μπορεί να παρουσιάσουν ένα μακροπρόθεσμο χαρακτηριστικό αύξησης με την πάροδο του χρόνου. Δεν αναμένεται να επιστρέψει στον ίδιο ακριβώς χαρακτήρα.

Αποτέλεσμα

Η μεταμόσχευση τρίχας με τις ρίζες που λαμβάνονται από το σώμα χρησιμοποιείται σε άτομα των οποίων οι πρώτες ρίζες στην περιοχή του αυχένα δεν επαρκούν. Ο στόχος είναι να αυξηθεί η επιτυχία της μεταμόσχευσης τρίχας. Άλλοι θύλακες τρίχας του σώματος, οι οποίοι είναι κατάλληλοι για αυτό, λαμβάνονται στον προγραμματισμό φύτευσης.

Εάν υπάρχουν θυλάκια τρίχας που συλλέγονται από τον αυχένα σε αυτή τη μεταμόσχευση μαλλιών, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κρίσιμες περιοχές της περιοχής μεταμόσχευσης για να δημιουργήσουν μια φυσική εμφάνιση. Για παράδειγμα, η μετωπική γραμμή των μαλλιών. Οι θύλακες τρίχας από άλλα μέρη του σώματος μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως πηγές που υποστηρίζουν και αυξάνουν την πυκνότητα. Έτσι επιτυγχάνονται ογκώδη και υψηλότερα ικανοποιητικά αποτελέσματα μεταμόσχευσης τρίχας.

Φωτογραφίες Πριν και Μετά

Μπορείτε αμέσως να δείτε τις φωτογραφίες πριν και μετά αμέσως μόλις συμπληρώσετε τη φόρμα. Θα λάβετε ένα αυτόματο μήνυμα μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας.