Τεχνητή διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών

Μεταμόσχευση μαλλιών Bio Fiber(βιο ινών) Dr Serkan Aygın Clinic 2020-08-04 10:52:06

Δεν κάνουμε αυτή τη θεραπεία

Οι τεχνητές μεταμοσχεύσεις μαλλιών δημιούργησαν μια τεράστια εντύπωση όταν τέθηκε για πρώτη φορά στα τέλη της δεκαετίας του '70. Σε αυτό το άρθρο θα ξεκινήσουμε αναθεωρώντας τις κύριες πτυχές μιας τεχνητής μεταμόσχευσης μαλλιών και στη συνέχεια παρέχουμε λεπτομέρειες για το πώς εκτελείται η διαδικασία.
Πριν προχωρήσουμε, θα θέλαμε να υπογραμμίσουμε ότι η μέθοδος «τεχνητής μεταμόσχευσης μαλλιών» που θα καλύψουμε σε αυτό το άρθρο δεν αναφέρεται στη χρήση περούκων ή μαλλιών.
Οι κλώνοι μαλλιών μεταμοσχεύονται ένα προς ένα με τον ίδιο τρόπο όπως σε μια διαδικασία πραγματικής μεταμόσχευσης μαλλιών.

Οι υποψήφιοι για μια τεχνητή μεταμόσχευση μαλλιών

Τεχνητές μεταμοσχεύσεις μαλλιών έχουν αναπτυχθεί για να παρουσιάσουν μια εναλλακτική θεραπεία, που κατέχει μεγάλη υπόσχεση για άτομα που δεν ήταν σε θέση να υποστούν πραγματική μεταμόσχευση μαλλιών λόγω λόγων όπως: ανεπαρκή τρίχα δότη στο πίσω μέρος του κεφαλιού ή του σώματος καθώς και συνθήκες υγείας.
Ο όρος «βιο-ίνες» συνηθίζεται πλέον συνήθως με τη μέθοδο της τεχνητής μεταμόσχευσης μαλλιών.
Τεχνητές μεταμοσχεύσεις μαλλιών που έχουν παρουσιαστεί ως μια σημαντική εναλλακτική λύση σε μια πραγματική μεταμόσχευση μαλλιών, λόγω των επιπλοκών που σχετίζονται με τη διαδικασία, όπως; οι μολύνσεις, ο σχηματισμός κύστεων και η φλεγμονή, έχουν εξεταστεί από ορισμένες χώρες.
Η διαδικασία απαγορεύτηκε για πρώτη φορά το 1983 στη Βόρεια Αμερική από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA).
Μετά τη Βόρεια Αμερική, άλλες χώρες απαγόρευσαν επίσης τη διαδικασία.
Σήμερα, ορισμένες κλινικές εξακολουθούν να προσφέρουν τεχνητές μεταμοσχεύσεις μαλλιών, δηλώνοντας ότι έχουν βελτιώσει αναπτύσσοντας ίνες που έχουν μεγαλύτερη βιολογική συμβατότητα.

Τεχνητή διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών

Επίσης γνωστή με ονόματα όπως η συνθετική και η βιολογική ινσουλίνη μεταμόσχευση μαλλιών? μια τεχνητή διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών είναι η διαδικασία της μεταμόσχευσης τεχνητών ινών που διατίθενται σε διαφορετικά χρώματα, με διαφορετικά μήκη ως υποκατάστατο των τριχοθυλακίων ενός ατόμου.
Δεδομένου ότι η διαδικασία αυτή περιλαμβάνει κινδύνους, είναι σημαντικό να αξιολογηθεί η καταλληλότητα του ασθενούς και να πραγματοποιηθούν διάφορες ιατρικές εξετάσεις για να προχωρήσουμε.
Το επόμενο βήμα είναι να παρατηρήσετε την αντίδραση του σώματος στα τεχνητά μαλλιά. κάθε μία εβδομάδα για διάστημα τουλάχιστον ενός μηνός, πρέπει να διεξαχθεί ένας μικρός αριθμός εξετάσεων εμφυτεύματος πριν να εκτελεστούν μεγαλύτερες συνεδρίες.
Ο ασθενής μπορεί να υποβληθεί σε τεχνητή μεταμόσχευση μαλλιών μόνο αν περάσει τις εξετάσεις ανοχής.
Τεχνητές μεταμοσχεύσεις μαλλιών πραγματοποιούνται χρησιμοποιώντας κλώνους τρίχας κατασκευασμένους από ίνες πολυαμιδίου.
Η διαδικασία της μεταμόσχευσης διεξάγεται με τοπική αναισθησία χρησιμοποιώντας ένα στυλό εμφυτεύσεως.
Ο εμφυτευτής εισάγει το συνθετικό κορδόνι μαλλιών στο τριχωτό της κεφαλής σε βάθος περίπου 0,3 mm. Από αυτή την άποψη, μοιάζει με τη μέθοδο μεταμόσχευσης μαλλιών DHI.

Όπως συμβαίνει με τη μέθοδο DHI, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μεταμόσχευσης, τα μικροκάναλα ανοίγουν μία φορά τη φορά χρησιμοποιώντας έναν εμφυτευτή.
Η εισαγωγή βιολογικών ινών σταθεροποιείται από έναν κόμπο που βρίσκεται κάτω από το τριχωτό της κεφαλής.
Μετά τη διαδικασία της μεταμόσχευσης, καθώς το σώμα προσπαθεί να κλείσει το κανάλι του τραύματος αναπτύσσοντας νέο συνδετικό ιστό, γεμίζει επίσης στον βρόχο των συνθετικών ινών. Ως αποτέλεσμα, τα τεχνητά μαλλιά θα εξασφαλίζονται πιο έντονα στο τριχωτό της κεφαλής.

Οι επιπλοκές που σχετίζονται με τις μεταμοσχεύσεις μαλλιών Bio Fiber (βιο ινών)

Τεχνητή διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιώνΤεχνητή διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών

Παρόλο που έχουν πραγματοποιηθεί βελτιώσεις από την πρώτη εισαγωγή, παραμένει ένα σημαντικό πρόβλημα με τις τεχνητές μεταμοσχεύσεις μαλλιών που δεν έχουν εξαλειφθεί;

Το γεγονός ότι το σώμα αντιλαμβάνεται τις τεχνητές ίνες μαλλιών ως ξένη ουσία.

Σε μια διαδικασία οργανικής μεταμόσχευσης μαλλιών, ο οργανισμός αναγνωρίζει ότι ο ιστός ανήκει στο άτομο έτσι, δεν υπάρχει απόρριψη καθώς και ανοσολογική αντίδραση.
Μια άλλη σημαντική πτυχή σχετικά με τις μεταμοσχεύσεις μαλλιών με βιολογικά ή ημι βιολογικά τεχνητά μαλλιά που χρησιμοποιούνται είναι το γεγονός ότι το κανάλι πληγής στο οποίο εισάγεται η τεχνητή τρίχα δεν μπορεί να θεραπεύσει σωστά, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει σταθερά μια ανοιχτή είσοδος από το εξωτερικό, ιδανικό περιβάλλον για βακτήρια και άλλα μικρόβια.
Αυτό, με τη σειρά του, αναγκάζει το σώμα να σχηματίσει μια επίμονη ανοσολογική αντίδραση που αναπόφευκτα οδηγεί σε λοιμώξεις και φλεγμονή στο τριχωτό της κεφαλής.

Κάποιες άλλες επιπλοκές

1. Δεδομένου ότι η μεταμόσχευση σε περιοχές με πολύ λεπτό δερματικό ιστό αποφεύγεται αυστηρά, οι ασθενείς που αναζητούν κάλυψη εντός των αντίστοιχων περιοχών δεν μπορούν να υποβληθούν σε μεταμόσχευση μαλλιών βιοτεχνολογίας. Αυτές οι περιοχές αφορούν τους ναούς και την χαμηλή μετωπική γραμμή.
2. Οι ασθενείς διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης εμφανής φλεγμονής (μολύνσεις) στο δέρμα. Αυτό, με τη σειρά του, θα οδηγήσει σε σχηματισμό ουλών που θα φαίνεται αισθητικά δυσάρεστο. αφήνοντας το δέρμα με μια τραχιά και ανώμαλη υφή του δέρματος.
3. Περίπου 15-20% των μεταμοσχευμένων τεχνητών ινών μαλλιών πέφτουν κάθε χρόνο. Για το λόγο αυτό, τα μεταμοσχευμένα μαλλιά δεν θα παραμείνουν μόνιμα ως φυσικά μαλλιά. Επιπλέον τρίχες πρέπει να μεταμοσχεύονται κάθε χρόνο.
4. Παρά το γεγονός ότι ο κύκλος ζωής των μεταμοσχευμένων τεχνητών ινών μαλλιών διαφέρει ο ένας από τον άλλο, η εκτιμώμενη διάρκεια ζωής θεωρείται περίπου 8 έως 10 έτη. Οι καθοριστικοί παράγοντες της διάρκειας ζωής συνδέονται επίσης με την αντίδραση του σώματος στα τεχνητά μαλλιά.
5. Καθώς οι παράγοντες όπως η θερμότητα (κομμωτήρια, στεγνό ξήρανση) και οι χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται (στυλίστες) είναι πιο πιθανό να προκαλέσουν βλάβη στα τεχνητά μαλλιά, πρέπει να αντιμετωπιστεί με πρόσθετη προσοχή.
6. Μπορεί να εμφανιστούν φλεγμονώδεις αντιδράσεις όπως λοιμώξεις και ακμή.
7. Ενώ το σώμα μπορεί να φαίνεται ότι έχει αποδεχθεί τις μεταμοσχευμένες τεχνητές ίνες μαλλιών στην αρχή, υπάρχει η πιθανότητα απόρριψης μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Σε μια τέτοια περίπτωση, οι μεταμοσχευμένες τεχνητές τρίχες πρέπει να αφαιρεθούν.
8. Τα συνθετικά νήματα τρίχας που έχουν απορριφθεί από το σώμα, μπορούν να προκαλέσουν μόνιμη βλάβη στο δέρμα.
9. Εάν ένα άτομο που έχει υποβληθεί σε μεταμόσχευση μαλλιών βιοτεχνολογίας έχει αναπτύξει μια τέτοια λοίμωξη στο δέρμα, δυστυχώς δεν είναι δυνατή η πραγματοποίηση μιας οργανικής μεταμόσχευσης μαλλιών στην ίδια περιοχή.

Μήπως μια Τεχνητή Μεταμόσχευση Μαλλιών σας δίνει Φυσικές εμφανίσεις?

Αυτή η ερώτηση είναι ίσως η πιο αναμενόμενη ερώτηση του άρθρου μας. Η παροχή μιας σαφούς απάντησης είναι πραγματικά δύσκολη, αλλά θα θέλαμε να διατυπώσουμε τις απόψεις μας σχετικά με αυτό το θέμα:

Ακόμη και αν μια μεταμόσχευση μαλλιών βιοτεχνολογίας μπορεί να προσφέρει μια σχετικά αποδεκτή εμφάνιση αμέσως μετά τη διαδικασία, μετά από λίγο καιρό δεν θα μπορέσει να διατηρήσει αυτή την εμφάνιση.
Ο λόγος είναι πολύ προφανής. δεν είναι μέρος του ανθρώπινου οργανισμού. Καθώς τα τεχνητά μαλλιά αποκτούν μια θαμπό εμφάνιση, τα μαλλιά θα αρχίσουν επίσης να υποβαθμίζονται μέχρι το τέλος ενός έτους.
Επομένως, προκειμένου να αποκατασταθεί η τεχνητή τρίχα στην αρχική της κατάσταση, πρέπει να μεταμοσχεύονται επιπλέον κλώνοι.

Παρόλο που η κατάσταση αυτή φαίνεται να συνδέεται με ανησυχίες σχετικά με το κόστος, όταν εμφανίζονται και λοιμώξεις, αυτό μπορεί να προκαλέσει σημαντικά προβλήματα που δεν μπορούν εύκολα να αντιστραφούν.

Συμπέρασμα:

Συμπερασματικά, παρόλο που οι τεχνητές μεταμοσχεύσεις μαλλιών μπορεί να φαίνονται πολλά υποσχόμενες για τους ανθρώπους που δεν έχουν άλλη επιλογή, είναι σημαντικό να αναγνωριστεί το γεγονός ότι εάν σχεδιάζουν να υποβληθούν σε μια τέτοια πράξη, θα φέρουν επίσης όλους τους κινδύνους που συνδέονται με το.
Μπορούμε να πούμε ότι αυτή η μέθοδος δεν παρέχει μόνιμη λύση.

Εκτός από την επιλογή μεταμόσχευσης μαλλιών βιοτεχνολογίας, μια άλλη μέθοδος που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν την τριχόπτωση είναι η ανυπομονησία της κλωνοποίησης μαλλιών. Εάν θέλετε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κλωνοποίηση μαλλιών, μπορείτε επίσης να διαβάσετε το άρθρο που αφιερώνεται σε αυτό το θέμα.

Kliniğimizde bu uygulama yapılmamaktadır

Φωτογραφίες Πριν και Μετά

Μπορείτε αμέσως να δείτε τις φωτογραφίες πριν και μετά αμέσως μόλις συμπληρώσετε τη φόρμα. Θα λάβετε ένα αυτόματο μήνυμα μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας.