Μεταμόσχευση φρυδιών με τη μέθοδο FUE

Μεταμόσχευση φρυδιών με FUE | Λειτουργούν οι μεταμοσχεύσεις φρυδιών? Dr Serkan Aygın Clinic 2020-08-04 07:54:35

Συχνά λέγεται ότι τα μάτια μας αποκαλύπτουν τα συναισθήματα και τις σκέψεις μας, καθώς είναι ένας από τους πιο σημαντικούς τρόπους που έχουμε να εκφράσουμε τον εαυτό μας. Ωστόσο, τα μάτια μας δεν είναι τα μόνα μέσα έκφρασης του εαυτού μας, τα φρύδια εξυπηρετούν επίσης μια σημαντική κοινωνική λειτουργία, καθώς βοηθούν τους ανθρώπους να εκφράζονται σε άλλους.

Με τη βοήθεια των φρυδιών μας μπορούμε να πούμε στους ανθρώπους ότι είμαστε ενθουσιασμένοι, συγχυσμένη, φροντίδα ή βαρεθεί καθώς πλαισιώνουν το πρόσωπό μας και αντανακλούν τα συναισθήματά μας.
Ενώ όλοι μπορούμε να σκεφτούμε ότι υπάρχουν γυναίκες και άντρες που φαίνονται συναρπαστικές χωρίς τρίχα, δυστυχώς δεν θα έχουν όλοι τόσο καλή εμφάνιση.
Τα φρύδια παίζουν σημαντικό ρόλο στον καθορισμό του εάν ένα άτομο που βιώνει την τριχόπτωση θα είναι εμφανίσιμα  καλό.
Οι άνδρες και οι γυναίκες με πιο πυκνά φρύδια θεωρούνται γενικά καλύτερα σε σύγκριση με εκείνους που έχουν λεπτά και αραιά φρύδια.
Είναι η μεταμόσχευση φρυδιών μια βιώσιμη επιλογή για άτομα που βιώνουν σημαντική ή μερική απώλεια φρυδιών και υποφέρουν από την παραμόρφωση στα φρύδια;

Εδώ είναι όπου μπορείτε να εξετάσετε μια μεταμόσχευση φρυδιών για μια μόνιμη λύση για την επίτευξη του τέλειου φρύδι.

Fue yontemi ile kas ekimi

Για τη διαδικασία, εξειδικευμένοι γιατροί μεταμόσχευσης μαλλιών χρησιμοποιούν μοσχεύματα θυλακικών μονάδων που εξάγονται από τον αυχένα του λαιμού.
Τα μαλλιά μεγαλώνουν λεπτότερα σε αυτήν την περιοχή και απεικονίζουν βραδύτερη ανάπτυξη σε σύγκριση με άλλες περιοχές του κεφαλιού. Για το λόγο αυτό ξεχωρίζουν ως τέλεια αντιστοιχία για τη μεταμόσχευση φρυδιών.
Η μέθοδος που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταμόσχευση φρυδιών είναι η τεχνική εκχύλισης θυλακικών μονάδων (FUE), η οποία απαιτεί μοσχεύματα θυλακιώδους μονάδας προς εξαγωγή από τη θέση δότη πριν από τη μεταμόσχευση.
Κάθε θύλακα τρίχας εμφυτεύεται προσεκτικά ανά μια φορά  υπό την ίδια γωνία και κατεύθυνση με τις υπάρχουσες τρίχες των φρυδιών.
Ένα φυσικό φρύδι θα ληφθεί περίπου 8 μήνες μετά την επέμβαση.
Η μεταμόσχευση φρυδιών έχει σχεδιαστεί τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες.

Εάν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μεταμόσχευση φρυδιών και πραγματοποιήστε μια συνάντηση για μια εξατομικευμένη αξιολόγηση των αναγκών σας, παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφίες Πριν και Μετά

Μπορείτε αμέσως να δείτε τις φωτογραφίες πριν και μετά αμέσως μόλις συμπληρώσετε τη φόρμα. Θα λάβετε ένα αυτόματο μήνυμα μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας.