Τι γνωρίζετε για τη μεταμόσχευση μαλλιών;

Οι 4 πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με τη μεταμόσχευση μαλλιών της FUE Dr Serkan Aygın Clinic 2020-06-03 10:56:29

Τι γνωρίζετε για τη μεταμόσχευση μαλλιών;

Πολλοί άνθρωποι δεν είναι εξοικειωμένοι με αυτό το θέμα και με όλες τις λεπτομέρειες μπορεί μερικές φορές να προκαλεί σύγχυση.
Στο άρθρο μας θα απαντήσουμε στις 4 πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με τα βασικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τις διαδικασίες μεταμόσχευσης τρίχας και σχετικά με άλλα θέματα που μπορεί επίσης να αναρωτιέστε.

Μία χειρουργική επέμβαση μεταμόσχευσης μαλλιών μόνο για άντρες;

Η τριχόπτωση μπορεί να επηρεάσει τόσο τους άνδρες όσο και τις γυναίκες. Ενώ η μεταμόσχευση μαλλιών FUE είναι πιο δημοφιλής μεταξύ των ανδρών, είναι επίσης μια μέθοδος που χρησιμοποιείται ευρέως για τις γυναίκες που βιώνουν αρσενική τριχόπτωση.

Από πού εξάγονται θυλάκια τρίχας δότη;

Για να γίνει επιτυχώς μια διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών, ξεχωριστές μονάδες ωοθυλακίων εξάγονται από την περιοχή δότη του ασθενούς και στη συνέχεια μεταμοσχεύονται σε περιοχές όπου ο ασθενής επιθυμεί περισσότερα μαλλιά.
Εάν μία τρίχα κάποιου άλλου έχουν εμφυτευτεί στο σώμα σας, το σώμα σας είναι πιθανό να το θεωρήσει ξένο και κατά συνέπεια θα το απορρίψει.
Επιπλέον, αν η σοβαρότητα της απώλειας τρίχας είναι υψηλή και αντιμετωπίζετε έλλειψη επαρκών μαλλιών δότη, τότε πιθανότατα μια μεταμόσχευση μαλλιών FUE δεν θα είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Υπάρχει ένα όριο ηλικίας για το ποιος μπορεί να υποβληθεί σε διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών;

Συνήθως ασθενείς ηλικίας 20 έως 55 ετών θεωρούνται ως οι πλέον κατάλληλοι υποψήφιοι για χειρουργική επέμβαση μεταμόσχευσης μαλλιών.
Ωστόσο, αυτό δεν πρέπει πάντα να περιορίζεται σε αυτό το συγκεκριμένο εύρος. Παρόλο που κάθε άτομο είναι διαφορετικό, είναι πιθανότερο να επιτύχει μια επιτυχημένη μεταμόσχευση μαλλιών όταν το άτομο είναι ελαφρώς παλαιότερο.
Σε νεαρότερη ηλικία, η τριχόπτωση και η τριχοφυΐα μπορεί να είναι ακανόνιστα και η τριχόπτωση μπορεί να συνεχίσει να επιδεινώνεται καθώς το άτομο μεγαλώνει. Με το πέρασμα του χρόνου, μπορεί να χρειαστεί να υποβληθείτε σε περισσότερες διαδικασίες.
Όσο είστε σε καλή υγεία, δεν υπάρχει όριο ηλικίας για τη μεταμόσχευση μαλλιών.
Για το λόγο αυτό δεν είναι γενικά σκόπιμο να υποβληθείτε σε χειρουργική επέμβαση μεταμόσχευσης μαλλιών ηλικίας κάτω των 20 ετών.

Πόσο καιρό χρειάζεται για την ανάπτυξη των μαλλιών μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών;

Πόσο καιρό χρειάζεται για την ανάπτυξη των μαλλιών μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών

Μέσα σε λίγες εβδομάδες μετά τη θεραπεία μπορεί να παρατηρήσετε κάποια απώλεια τρίχας από τη νέα μεταμοσχευμένη περιοχή.
Τα μεταμοσχευμένα μαλλιά θα αρχίσουν να αυξάνονται και πάλι μετά την αρχική φάση της αποβολής και θα χρειαστούν έως και 12-15 μήνες για τα νέα τριχοθυλάκια να αναπτυχθούν πίσω δυνατά και υγιή.
Μην πανικοβληθείτε, αυτό είναι φυσιολογικό.
Μπορείτε να μας στείλετε τις ερωτήσεις σας ότι δεν είχατε τη δυνατότητα να βρείτε τις απαντήσεις και στα παρακάτω άρθρα θα καλύψουμε τα θέματα για τα οποία θα θέλατε να μάθετε περισσότερα.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μεταμόσχευση μαλλιών μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω των στοιχείων επικοινωνίας μας.

Φωτογραφίες Πριν και Μετά

Μπορείτε αμέσως να δείτε τις φωτογραφίες πριν και μετά αμέσως μόλις συμπληρώσετε τη φόρμα. Θα λάβετε ένα αυτόματο μήνυμα μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας.