Διαδικασία ανάκτησης μετά τη λειτουργία μεταμόσχευσης μαλλιών και σημεία που πρέπει να λάβετε υπόψη

Συμβουλές για ανάκτηση μετά τη λειτουργία μεταμόσχευσης μαλλιών Dr Serkan Aygın Clinic 2020-08-04 07:26:50

Μετά τη χειρουργική επέμβαση μεταμόσχευσης μαλλιών, τα μεταμοσχευμένα μοσχεύματα θα περάσουν από μερικές φάσεις πριν ικανοποιήσουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Μετά τη διαδικασία της μεταμόσχευσης μαλλιών θα χρειαστούν περίπου ένα ή περισσότερα από ένα χρόνo για να δείτε το τελικό αποτέλεσμα της ανάπτυξης μαλλιών.
Στην επόμενη ενότητα παρέχουμε ένα χρονοδιάγραμμα σχετικά με τη μετεγχειρητική φάση ανάκαμψης. Αυτό το χρονοδιάγραμμα θα παρέχει μια λεπτομερή επισκόπηση του τι μπορείτε να περιμένετε μετά τη διαδικασία σας.

1-15 ημέρες μετά τη διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών

Τις πρώτες ημέρες μετά από μια διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών, ο ασθενής μπορεί να παρουσιάσει ήπιο πρήξιμο, κνησμό και πόνο τόσο στους δότες όσο και στους χώρους λήψης. Αυτά τα συμπτώματα συνήθως υποχωρούν μέσα σε μια εβδομάδα.
Η ερυθρότητα και το κοκκίνισμα που παρατηρούνται μετά τη διαδικασία της μεταμόσχευσης μαλλιών συνήθως εξαφανίζονται μέχρι το τέλος της δεύτερης εβδομάδας.

15-30 ημέρες μετά τη διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών

Περίπου 3 εβδομάδες μετά τη διαδικασία, ο ασθενής μπορεί να παρατηρήσει προσωρινή απώλεια των μεταμοσχευμένων τριχών. Πρόκειται για μια φυσιολογική και αναμενόμενη κατάσταση.
Αυτό συμβαίνει λόγω της προσωρινής φάσης ανάπαυσης που όλα τα μεταμοσχευμένα θυλάκια τρίχας εισέρχονται μετά από οποιαδήποτε διαδικασία μεταμόσχευσης τρίχας.

1-2 μήνες μετά τη διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών

Κατά τους πρώτους λίγους μήνες μετά τη χειρουργική επέμβαση, ο ασθενής μπορεί να αναμένει νέα ανάπτυξη τριχών. Αυτός ο νέος κύκλος ανάπτυξης τείνει να διαφέρει από ασθενή σε ασθενή, αλλά περίπου τρεις μήνες μετά τη διαδικασία θα είναι ήδη ορατός.
Τα νέα θυλάκια τρίχας ίσως να μην αναπτύσσονται ομοιόμορφα, αλλά όλα τελικά θα αυξηθούν. Η νέα μεταμοσχευμένη τρίχα θα αρχίσει να αναπτύσσεται λεπτή, αλλά σταδιακά θα γίνει πυκνότερη με την πάροδο του χρόνου.

3-6 μήνες μετά τη διαδικασία της μεταμόσχευσης μαλλιών

Ο ασθενής μπορεί να αναμένει νέα ανάπτυξη μαλλιών συνήθως μέχρι πέντε έως έξι μήνες μετά τη διαδικασία. Επιπλέον, αυτό είναι επίσης το στάδιο όπου ο ασθενής θα αρχίσει να παρατηρεί ότι τα νέα μεταμοσχευμένα μαλλιά έχουν παχύνει σημαντικά.

6-10 μήνες μετά τη διαδικασία της μεταμόσχευσης μαλλιών

Έως 6 έως 10 μήνες, ο ασθενής θα μπορεί να παρατηρήσει την εντυπωσιακή διαφορά από την αρχική διαδικασία.

1 χρόνο μετά τη διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών

Μετά από ένα ολόκληρο έτος, ο ασθενής μπορεί να αναμένει τα τελικά αποτελέσματα της διαδικασίας, ωστόσο η περίοδος ανάκτησης μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ένα χρόνο ειδικά όταν η μεταμόσχευση πραγματοποιείται στην κορυφή του κεφαλιού.

1 χρόνο μετά τη διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών

Τελική Παρατήρηση:

Τώρα ξέρετε τι να περιμένετε μετά από μια διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών. Προκειμένου να επιτευχθούν εξαιρετικά αποτελέσματα από μια χειρουργική επέμβαση μεταμόσχευσης μαλλιών, ακολουθώντας τις οδηγίες και έχοντας ρεαλιστικές προσδοκίες είναι εξίσου σημαντικές με την ίδια τη διαδικασία.

Για το λόγο αυτό, ακόμη και αν ο ασθενής ξέρει τι να περιμένει, θα πρέπει να παρακολουθείται από την κλινική μετά τη διαδικασία.

Στην κλινική του Dr.Serkan Aygın, η διαδικασία παρακολούθησης γίνεται από εκπροσώπους των ασθενών που είναι υπεύθυνοι για διαφορετικές περιοχές και μιλούν τη γλώσσα του ασθενούς καθώς παρακολουθούν ασθενείς από την Τουρκία καθώς και από όλον τον κόσμο που έχουν υποβληθεί μεταμόσχευση μαλλιών.

Φωτογραφίες Πριν και Μετά

Μπορείτε αμέσως να δείτε τις φωτογραφίες πριν και μετά αμέσως μόλις συμπληρώσετε τη φόρμα. Θα λάβετε ένα αυτόματο μήνυμα μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας.