Προσομοίωση μαλλιών / Μικροχρωματισμός τριχωτού της κεφαλής / Τατουάζ μαλλιών

Συνθετική μεταμόσχευση μαλλιών, προσομοίωση μαλλιών Dr Serkan Aygın Clinic 2020-08-14 13:02:52

Η προσομοίωση μαλλιών δεν πραγματοποιείται στην κλινική μας

Οι εξελίξεις στον κλάδο της ιατρικής και της ομορφιάς, σύμφωνα με την πρόοδο της επιστήμης και της τεχνολογίας, επέτρεψαν την αποτελεσματικότερη διαχείριση πολλών ιατρικών συνθηκών χάρη στις διαθέσιμες επιλογές θεραπείας.
Παρόλο που αυτές οι εξελίξεις συνέβαλαν στις βελτιώσεις που έγιναν σε όλα τα τμήματα των υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης, ξεκίνησε επίσης αναπτυξιακές δραστηριότητες για να γίνει η σωστή διάγνωση και να συνταγογραφήσει τις κατάλληλες θεραπείες για την τριχόπτωση.
Αυτό το άρθρο που ετοιμάσαμε μετά από έρευνα θα καλύψει μία από αυτές τις καινοτομίες. «Προσομοίωση μαλλιών».
Η προσομοίωση μαλλιών, γνωστή και ως μικροδιαβροχοποίηση του τριχωτού της κεφαλής, τατουάζ μαλλιών και χρωματισμό του τριχωτού της κεφαλής, περιλαμβάνει τη χρήση ενός εξαιρετικά εξειδικευμένου εξοπλισμού και μικρο-βελόνων για την έγχυση χρωστικής ουσίας στο τριχωτό της κεφαλής.

Είναι μια μη χειρουργική μέθοδος

Είναι μια μη χειρουργική μέθοδος

Αυτή η μέθοδος εφαρμόζεται με τη διάτρηση του δέρματος με μια κινητήρια συσκευή, χρησιμοποιώντας εξειδικευμένες βελόνες για να εισάγετε μελάνι στο σωστό βάθος.
Τα μικροσφαιρίδια εφαρμόζονται στο επίπεδο της επιδερμίδας του τριχωτού της κεφαλής, με στόχο την αναπαραγωγή της εμφάνισης πραγματικών τριχοθυλακίων.
Αυτές οι διαδικασίες προσπαθούν να δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση μιας πλήρους κεφαλής απο ξυρισμένα μαλλιά.
Ο στόχος είναι να μειωθεί η αντίθεση μεταξύ των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής.

Η μικρο-χρωματισμός είναι μια ημι-μόνιμη τεχνική χειρισμού με βάση την εμφάνιση. Με βάση την υφή του δέρματος ενός ατόμου, η θεραπεία SMP διαρκεί για τρία έως τέσσερα χρόνια.
Οι χρωστικές που εφαρμόζονται στο τριχωτό της κεφαλής τελικά διαλύονται και στη συνέχεια εξαφανίζονται εντελώς από το σύστημα.
Η μικροποίηση δεν μπορεί να γίνει με χρωστικές τατουάζ, επειδή οι βελόνες τατουάζ φτάνουν σε ένα βαθύτερο στρώμα του δέρματος.
Αν εφαρμοζόταν με χρωστικές τατουάζ, αυτό θα οδηγούσε σε μετανάστευση χρωμάτων μεταξύ των στρωμάτων του δέρματος και θα οδηγούσε ακόμη και στον σχηματισμό κηλίδων δέρματος.
Επιπλέον, οι χρωστικές που χρησιμοποιούνται στο τατουάζ είναι ικανές να αλλάζουν χρώμα με την πάροδο του χρόνου. Τα μαύρα χρώματα μπορούν να οδηγήσουν σε κρύο υποτονικούς τόνους όπως το πράσινο ή το μπλε.
Αυτή η κατάσταση θα μειώσει τη φυσική εμφάνιση των μαλλιών σας. Για το λόγο αυτό, στην εφαρμογή προσομοίωσης μαλλιών χρησιμοποιείται βιοαποικοδομήσιμη μελάνη.
Αυτές οι χρωστικές ουσίες απορροφώνται φυσικά από το ανθρώπινο σώμα, το οποίο με τη σειρά του εμποδίζει την αλλαγή χρώματος στο μέλλον.
Με τον καιρό, τα χρώματα θα εξασθενίσουν και στη συνέχεια θα εκλυθούν από το σώμα.

Η προσομοίωση μαλλιών μπορεί να εφαρμοστεί σε 2 διαφορετικές μορφές. Και οι δύο διαδικασίες διεξάγονται με τον ίδιο τρόπο αλλά έχουν διαφορετικές απαιτήσεις.

Η πρώτη εφαρμογή μικροδιαβροχής απαιτεί το ολόκληρο τριχωτό δέρμα να ξυρίζεται χωρίς τρίχα.
Η δεύτερη εφαρμογή επικεντρώνεται στη δημιουργία ενός "σκιασμένου" τριχωτού της κεφαλής, γενικά για άτομα που φορούν μακριά τα μαλλιά τους, με στόχο τη μείωση της αντίθεσης μεταξύ του τριχωτού της κεφαλής και των μαλλιών.

1. Εφαρμογή μικροποιίας με το κεφάλι να είναι πλήρως ξυρισμένο

Εφαρμογή μικροποιίας με το κεφάλι να είναι πλήρως ξυρισμένο

Ο στόχος της τακτικής προσέγγισης της ξυρισμένης, είναι να μιμείται πραγματικά θυλάκια τρίχας.
Για να δημιουργηθεί αυτή η προσομοίωση, ολόκληρο το κεφάλι πρέπει να ξυριστεί πλήρως.
Οι χρωστικές είναι διδιάστατες στο σχεδιασμό και τα μαλλιά μας, από την άλλη πλευρά, είναι τρισδιάστατα.
Αφού το κεφάλι έχει ξυριστεί πλήρως, οι δισδιάστατες χρωστικές που εφαρμόζονται στο τριχωτό της κεφαλής, δουλεύουν μαζί για να δημιουργήσουν μια ομοιόμορφη εμφάνιση ενός «μόλις ξυρισμένου» κεφαλιού.
Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη θεραπεία προσομοίωσης τρίχας. τα άτομα που πάσχουν από σοβαρή τριχόπτωση, που έχουν αλλοκοιτίες από αλλεργίες όπως η αλωπεκία και που δοκιμάζουν την απώλεια μαλλιών σε ένα διάχυτο μοτίβο απαιτείται να ξυρίσουν το κεφάλι τους εντελώς.

2. Εφαρμογή μικροδιαπερίσματος με μακριά μαλλιά

Εφαρμογή μικροδιαπερίσματος με μακριά μαλλιά

Η θεραπεία προσομοίωσης μαλλιών που εφαρμόζεται χωρίς το ξύρισμα του κεφαλιού γενικά πραγματοποιείται σε γυναίκες που αντιμετωπίζουν αραίωση μαλλιών στην κορυφή ή στο τμήμα της κεφαλής του κεφαλιού και για άτομα που θέλουν να κρύψουν μικρά φαλακρά έμπλαστρα ή για να καλύψουν τα σημάδια.
Ο στόχος αυτής της μεθόδου είναι να δημιουργηθεί ένα υποκείμενο αποτέλεσμα, το οποίο να ταιριάζει με το φυσικό χρώμα των υπαρχόντων μαλλιών και να καλύπτει ή να συμπληρώνει τις περιοχές αραίωσης.

Ποιος μπορεί να επωφεληθεί από τη θεραπεία προσομοίωσης τρίχας;

 1. Ασθενείς με Alopecia Universalis. μια κατάσταση τριχόπτωσης που χαρακτηρίζεται από την πλήρη απώλεια μαλλιών στο τριχωτό και το σώμα και σε ασθενείς με Alopecia Totalis. μια κατάσταση που έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια όλων των μαλλιών στο τριχωτό της κεφαλής,
 2. Ασθενείς με Alopecia Areata. μια ασθένεια που προκαλεί την πτώση των μαλλιών σε μικρά μπαλώματα,
 3. Τα άτομα που θέλουν να καμουφλάρουν τις ουλές FUT τους που σχετίζονται με προηγούμενες μεταμοσχεύσεις μαλλιών,
 4. Τα άτομα που υποφέρουν από ελάχιστη απώλεια μαλλιών ή αραίωση μαλλιών,
 5. Τα άτομα που θέλουν να καμουφλάρουν την εμφάνιση ουλών από ατυχήματα, εγκαύματα ή από οποιοδήποτε εξωτερικό τραύμα,
 6. Τα άτομα που υποφέρουν από αραίωση μαλλιών, αλλά δεν θέλουν να κόψουν τα μαλλιά τους κοντά,
 7. Άτομα με προχωρημένες συνθήκες τριχόπτωσης και δεν μπορούν να επιτύχουν κάλυψη ή πυκνότητα μέσω μεταμόσχευσης μαλλιών,

Πλεονεκτήματα της προσομοίωσης τρίχας

 1. Η μη χειρουργική θεραπεία. ο κίνδυνος μόλυνσης είναι πολύ χαμηλότερος και οι ασθενείς αναρτώνται πιο γρήγορα.
 2. Με θεραπεία προσομοίωσης τρίχας, σε μόλις 2 έως 4 ημέρες, ο ασθενής είναι σε θέση να επιτύχει την εμφάνιση ενός πλήρους κεφαλιού με μαλλιά με μικρή περικοπή.
 3. Η εφαρμογή προσομοίωσης μαλλιών επιτρέπει στους ασθενείς να αποκρύψουν ή να μειώσουν την ορατότητα οποιωνδήποτε ουλών στο κρανίο
 4. Ως προσωρινή εφαρμογή, αφού οι χρωστικές διαλύονται και ξεθωριάζουν, οι ασθενείς μπορούν να επαναλάβουν τις προηγούμενες εμφανίσεις τους.

Μειονεκτήματα της προσομοίωσης τρίχας

 1. Υπάρχει μόνο μία εφικτή εμφάνιση που μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα άτομο και επειδή το μοτίβο των μαλλιών παραμένει το ίδιο, η αλλαγή του θα απαιτεί διαδικασία αφαίρεσης με λέιζερ.
 2. Η προσομοίωση τρίχας δεν παρέχει μια μόνιμη λύση όπως η μεταμόσχευση μαλλιών. Οι χρωστικές που χρησιμοποιούνται στην εφαρμογή διαρκούν περίπου 3-5 χρόνια.
 3. Προκειμένου να παραταθεί η ζωντάνια των χρωστικών ουσιών και να αποφευχθεί η εξασθένιση ταχύτερα, οι ασθενείς πρέπει να περιορίσουν την έκθεση στον ήλιο και να χρησιμοποιήσουν κρέμα / μπλοκ αντηλιακής κρέμας όταν βρίσκονται σε διακοπές.
 4. Για να διατηρήσετε την εμφάνιση ομοιόμορφη και να την κάνετε λιγότερο ευαίσθητη στην ανίχνευση, μία φορά κάθε δύο ημέρες απαιτείται τακτικό ξυρίσμα των υφιστάμενων μαλλιών.
 5. Καθώς οι χρωστικές ουσίες θα εξασθενίσουν με την πάροδο του χρόνου, αυτό θα απαιτήσει από τον ασθενή να επισκέπτεται την κλινική πιο συχνά για επαφές. Αυτές οι επαναλαμβανόμενες συνεδρίες μπορεί να οδηγήσουν στο σχηματισμό κηλίδων στο τριχωτό της κεφαλής.

Στην κλινική του Dr. Serkan Aygın δεν εφαρμόζουμε μια τέτοια θεραπεία. Σκοπός αυτής της μελέτης είναι να σας παρέχει μια εικόνα για τη διαδικασία και την εφαρμογή της προσομοίωσης τρίχας.
Αν θέλετε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες και να κλείσετε ραντεβού, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η προσομοίωση μαλλιών δεν πραγματοποιείται στην κλινική μας

Φωτογραφίες Πριν και Μετά

Μπορείτε αμέσως να δείτε τις φωτογραφίες πριν και μετά αμέσως μόλις συμπληρώσετε τη φόρμα. Θα λάβετε ένα αυτόματο μήνυμα μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας.