Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τη μεταμόσχευση μαλλιών της FUE

Μεταμόσχευση μαλλιών FUE | Όλες οι ερωτήσεις σας απαντήθηκαν Dr Serkan Aygın Clinic 2020-08-04 07:40:11

Η FUE θεωρείται μία από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους μεταμόσχευσης μαλλιών σε όλο τον κόσμο και στην Τουρκία.
Για να σας βοηθήσουμε να λάβετε μια σκόπιμη απόφαση, ετοιμάσαμε μια λίστα με τις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με την τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών της FUE.

Είμαι καλός υποψήφιος για τη διαδικασία FUE;

Είμαι καλός υποψήφιος για τη διαδικασία FUE

 

Εάν σκέφτεστε να κάνετε μια διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών FUE, συνιστάται να κάνετε συμβουλευτική με ειδικευμένο ιατρό.
Αυτή είναι η μόνη μέθοδος για να προσδιορίσετε αν είστε ή όχι καλός υποψήφιος για τη διαδικασία.
Προκειμένου να προσδιοριστεί η καταλληλότητα και η υποψηφιότητα για μια διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών, ο γιατρός σας θα εξετάσει διάφορους παράγοντες όπως η ηλικία, το πλήρες ιατρικό ιστορικό σας, ο βαθμός απώλειας τρίχας και η διαθεσιμότητα περιοχής ποιότητας δότη.

Πόσες συνεδρίες μεταμόσχευσης μαλλιών θα χρειαστεί ένα άτομο;

Οι ασθενείς πρέπει πάντα να γνωρίζουν ότι μπορεί να απαιτούν περισσότερες από μία διαδικασίες μεταμόσχευσης μαλλιών της FUE στη διάρκεια της ζωής τους.
Αυτό εξαρτάται κυρίως από τη δυνατότητα εμφάνισης μελλοντικής απώλειας τρίχας σε περιοχές που δεν συμπεριλήφθηκαν στην πρώτη διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών.

Πόσο σύντομα μπορεί κάποιος ασθενής να δει τα αποτελέσματα;

Μετά τη διαδικασία ο ασθενής θα είναι σε θέση να παρατηρήσει αυξημένη πυκνότητα στην μεταμοσχευμένη περιοχή.
Εντούτοις, μπορεί να χρειαστούν 15 ημέρες για να πέσουν οι κροσίδες στην μεταμοσχευμένη περιοχή και η νέα μόνιμη τρίχα θα ξεκινήσει αισθητή ανάπτυξη περίπου 2-4 μήνες μετά το χειρουργείο.
Στις περισσότερες περιπτώσεις μπορεί να διαρκέσει έως και 12-15 μήνες για να δείτε τα τελικά αποτελέσματα.

Είναι η διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών επώδυνη;

Η επέμβαση γίνεται με τοπική αναισθησία, οπότε κανείς δεν αισθάνεται πόνο.
Μπορεί να αισθανθείτε μια μικρή αίσθηση από ώρα σε ώρα στις περιοχές του τριχωτού της κεφαλής σας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αλλά δεν θα αισθανθείτε πόνο.
Εκτός από αυτό, όταν η επίδραση του τοπικού αναισθητικού φθείρεται μετά τη διαδικασία, μπορεί κανείς να περιμένει έναν ήπιο βαθμό πόνου.

Πόσο διαρκεί μια διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών;

Η διάρκεια μιας μεταμόσχευσης μαλλιών εξαρτάται από τον αριθμό των μοσχευμάτων που απαιτούνται για την περιοχή κάλυψης. Ανάλογα με τον αριθμό των μοσχευμάτων που εμφυτεύονται, η διαδικασία συνήθως διαρκεί έως 8 ώρες.

Τι είδους μετεγχειρητική φροντίδα συνιστάται;

Τι είδους μετεγχειρητική φροντίδα συνιστάται

Μέσα στις τρεις πρώτες ημέρες μετά τη διαδικασία της μεταμόσχευσης μαλλιών αποφύγετε να αγγίζετε τις μοσχευμένες τρίχες.
Για μια ολόκληρη εβδομάδα μετά τη χειρουργική σας επέμβαση, αποφύγετε έντονη σωματική δραστηριότητα και ακολουθήστε τις οδηγίες που σας προτείνει ο γιατρός σας. Επιπλέον, για την απομάκρυνση της ψώρα. ξεκινώντας την τρίτη μετεγχειρητική ημέρα, για τις επόμενες 15 ημέρες πρέπει να πλύνετε τα μαλλιά σας σύμφωνα με τις οδηγίες του χειρουργού σας.


Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις μετεγχειρητικές οδηγίες για μεταμοσχεύσεις μαλλιών FUE.

Φωτογραφίες Πριν και Μετά

Μπορείτε αμέσως να δείτε τις φωτογραφίες πριν και μετά αμέσως μόλις συμπληρώσετε τη φόρμα. Θα λάβετε ένα αυτόματο μήνυμα μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας.