άμεση μεταμόσχευση μαλλιών – Τι είναι η μεταμόσχευση μαλλιών DHI

Τι είναι η μεταμόσχευση μαλλιών DHI?| άμεση μεταμόσχευση μαλλιών Dr Serkan Aygın Clinic 2020-06-03 11:13:29

Τι είναι η μεταμόσχευση μαλλιών DHI?

Το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό όταν λέμε DHI είναι συνήθως η μέθοδος FUE, αλλά υπάρχουν κάποιες διαφορές μεταξύ των δύο μεθόδων.

Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ της μεθόδου DHI και της κλασικής τεχνικής FUE?

DHI yönteminin FUE den farkı

Η μέθοδος DHI επιτρέπει την εκτέλεση της μεταμόσχευσης μαλλιών χωρίς το ξύρισμα της κεφαλής.
Μετά τη διαδικασία εκχύλισης, οι θύλακες των μαλλιών μεταμοσχεύονται στο συντομότερο χρονικό διάστημα, έτσι ώστε να παραμένουν μόνο έξω από το σώμα για ένα ελάχιστο χρονικό διάστημα.
Είναι ευκολότερο να μεταμοσχεύεται μεταξύ των κλώνων μαλλιών αν ο ασθενής έχει  μη εξογκωμένη περιοχή στο κρανίο του/της..
Είναι δυνατόν να επιτευχθεί μεγαλύτερη πυκνότητα μαλλιών, ειδικά όταν η περιοχή που πρόκειται να μεταμοσχευθεί δεν είναι ευρύχωρη.

Ποια είναι τα μειονεκτήματα της μεθόδου DHI;

Ποια είναι τα μειονεκτήματα της μεθόδου DHI;

Η επέμβαση διαρκεί περισσότερο σε σύγκριση με την κλασική τεχνική FUE.
Καθώς η μέθοδος απαιτεί ακρίβεια της διαδικασίας, απαιτείται περισσότερη προσοχή και προσεκτικότητα, γεγονός που θα αυξήσει το συνολικό κόστος της επιχείρησης.
Δεδομένου ότι η διαδικασία ανοίγματος των μικροκαναλίων για τη μεταμόσχευση των εκχυλισμένων τριχοθυλακίων είναι διαφορετική από την κλασσική τεχνική FUE, είναι σημαντικό η λειτουργία να πραγματοποιείται από έναν ειδικό με βαθιά γνώση και τεράστια εμπειρία.
Καθώς οι μικροδιαύλοι ανοίγουν μία φορά στη μέθοδο DHI, εάν η χειρουργική ομάδα δεν έχει αρκετή εμπειρία, μπορεί να δημιουργηθούν ανακριβείς γωνίες εισαγωγής.

Εάν επιθυμείτε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τεχνική της DHI ή να ζητήσετε μια συμβουλή στην κλινική Dr. Serkan Aygin, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας από τους αριθμούς επικοινωνίας που παρέχονται στην ιστοσελίδα μας..

Φωτογραφίες Πριν και Μετά

Μπορείτε αμέσως να δείτε τις φωτογραφίες πριν και μετά αμέσως μόλις συμπληρώσετε τη φόρμα. Θα λάβετε ένα αυτόματο μήνυμα μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας.