Τι να περιμένετε από τη διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών της FUE

Τι να περιμένετε από τη διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών FUE Dr Serkan Aygın Clinic 2020-08-04 07:51:06

Η απώλεια μαλλιών έχει σημαντικές επιπτώσεις στην αυτο-εικόνα και την αυτοεκτίμηση.
Εάν η απώλεια μαλλιών ή η φαλάκρα σας επηρεάζει αρνητικά την καθημερινότητά σας, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για δράση!

Από πού να ξεκινήσετε ;

Θα πρέπει πρώτα να συμβουλευτείτε έναν ειδικό και να εργαστείτε μέσω των πιθανών επιλογών θεραπείας.
Η εκχύλιση των θυλακικών μονάδων (FUE) είναι μια τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών που θεωρείται μια πολύ δημοφιλής επιλογή μεταξύ όλων των θεραπειών.
Η διαδικασία της μεταμόσχευσης μαλλιών FUE είναι μια τεχνική όπου η απαιτούμενη ποσότητα ομάδων μαλλιών των 1, 2, 3 ή 4 τρίχες που ονομάζονται μοσχεύματα θυλακιώδους μονάδας εξάγεται από τις περιοχές δότη ανθεκτικών στον φαλακρό ασθενή και μετά μεταμοσχεύεται στις περιοχές φαλάκρας ή αραίωσης των ασθενών δέρμα της κεφαλής.

Αντί της διεξαγωγής της συμβατικής μεθόδου εκτομής λωρίδας, κάθε ένα από τα μεμονωμένα μοσχεύματα θυλακιώδους μονάδας εξάγεται από την περιοχή δότη του ασθενούς χρησιμοποιώντας μικροκινητήρες που περιέχουν ειδικούς αγωγούς.
Οι μικροσκοπικές κουκίδες που εμφανίζονται ως αποτέλεσμα της διαδικασίας είναι τόσο μικρές ώστε δεν απαιτούν ακόμη και ράμματα. και εξαιτίας αυτού, αν δεν προβληθούν κάτω από ένα μεγεθυντικό φακό, οι υπόλοιπες μικρές ουλές είναι ελάχιστα αισθητές.

fue yöntemi aşamaları-01
fue yöntemi aşamaları-02
fue yöntemi aşamaları-03
fue yöntemi aşamaları-04

Επιπλέον, μετά από τη χειρουργική επέμβαση, οι ασθενείς εμφανίζουν λιγότερη δυσφορία και γρηγορότερους χρόνους ανάκαμψης.
Μια διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών FUE εξασφαλίζει φυσιολογική εμφάνιση και η περιοχή δότη στο πίσω μέρος του κεφαλιού εμφανίζεται ως επί το πλείστον αμετάβλητη.
Όπως και σε οποιαδήποτε χειρουργική επέμβαση, είναι σημαντικό να επιλέξετε έναν έμπειρο γιατρό, εξειδικευμένο στον τομέα της χειρουργικής αποκατάστασης μαλλιών.
Επιπλέον, βεβαιωθείτε ότι έχετε ασκήσει τη δέουσα επιμέλεια κατά τη διεξαγωγή έρευνας σχετικά με τη μεταμόσχευση μαλλιών.
Her saç tedavisinin ve saç ekimi yönteminin belirli avantaj ve dezavantajları olabilir.

Κάθε μέθοδος περιποίησης μαλλιών και μεταμόσχευση μαλλιών μπορεί να έχει ορισμένα ιδιαίτερα πλεονεκτήματα καθώς και μειονεκτήματα.
Για το λόγο αυτό, είναι πολύ σημαντικό να έχουμε μια σαφή κατανόηση σε κάθε μέθοδο.
Όπως ισχύει για κάθε είδους ιατρική περίθαλψη, εάν έχετε συγκεκριμένες ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το γιατρό σας.
Δεν θα πρέπει να υποβληθείτε σε χειρουργική επέμβαση εκτός αν γνωρίζετε πλήρως τους πιθανούς κινδύνους και τα πιθανά οφέλη.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μεταμόσχευση μαλλιών και τις θεραπείες μαλλιών που παρέχονται στην κλινική

Dr. Serkan Aygın, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω των στοιχείων επικοινωνίας μας.

Φωτογραφίες Πριν και Μετά

Μπορείτε αμέσως να δείτε τις φωτογραφίες πριν και μετά αμέσως μόλις συμπληρώσετε τη φόρμα. Θα λάβετε ένα αυτόματο μήνυμα μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας.