Τα Ευρωπαϊκά Βραβεία 2019: Το πιο επιτυχημένο βραβείο γιατρού μεταμόσχευσης μαλλιών στην Ευρώπη πηγαίνει στον Δρ. Serkan Aygın

Ο καλύτερος χειρουργός μεταμόσχευσης μαλλιών στην Ευρώπη: Dr. Serkan Aygin Dr Serkan Aygın Clinic 2020-08-07 08:14:11

Η Τουρκία είναι γνωστή ως χώρα που ήταν πάντα επιτυχημένη στον τομέα της ιατρικής.
Ο τελευταίος δακτύλιος που προστέθηκε στην αλυσίδα των επιτυχιών της Τουρκίας στον τομέα της ιατρικής ήταν ο Δρ. Serkan Aygın που έλαβε το πιο επιτυχημένο βραβείο γιατρού μεταμόσχευσης μαλλιών στην Ευρώπη τον Δεκέμβριο του 2019.

Η επιτυχία της Τουρκίας στον τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών είναι γνωστή από πολλούς.
Ο Δρ Serkan Aygın προτάθηκε για το βραβείο από την Τουρκία, μια χώρα που ο κόσμος αναγνωρίζει στον τομέα αυτό.
Μετά από εξέταση, έλαβε το βραβείο στην τελετή που διοργανώθηκε στο Παρίσι στις 4 Δεκεμβρίου 2019.

Ο Δρ. Serkan Aygın, ο οποίος είχε προηγουμένως λάβει διάφορα βραβεία στην Τουρκία, έλαβε για τελευταία φορά τον καλύτερο τουρισμό υγείας που παρείχε το βραβείο κλινικής στην Ισπανία στο 8ο Βραβείο Υγείας Τουρισμού που διοργάνωσε η La Razon.
Ο Δρ Serkan Aygın είναι γιατρός που εργάζεται στους τομείς των μεταμοσχεύσεων μαλλιών και των περιποιήσεων μαλλιών, των οποίων είναι ειδικός και στα δύο, τα τελευταία 23 χρόνια.
Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο πανεπιστήμιο İstanbul του Πανεπιστημίου Çapa στον τομέα της Ιατρικής Σχολής.Ολοκλήρωσε την εξειδικευμένη του κατάρτιση στους τομείς της δερματολογίας και της φαρμακολογίας.
Στη συνέχεια εργάστηκε ως επαγγελματίας με επίκεντρο την ανάπτυξη μαλλιών και τις διαδικασίες μεταμόσχευσης μαλλιών.
Εκτελεί  επεμβάσεις στην κλινική του από το 2013.

23 χρόνια εμπειρίας

Για περισσότερα από 20 χρόνια, κατά τη διάρκεια των διαδικασιών μεταμόσχευσης μαλλιών εφάρμοσε την τεχνική FUT, μετά το 2005-2006 ξεκίνησε όμως την εφαρμογή της τεχνικής FUE.
Από το 2016 χρησιμοποιεί επίσης την τεχνική DHI, μια ποικιλία της τεχνικής FUE.
Ο Δρ. Serkan Aygın, ο οποίος πρόσθεσε διάφορες πρακτικές εφαρμογές σύμφωνα με τις έρευνες και τις εμπειρίες του σε αυτές τις βασικές τεχνικές, απονεμήθηκε τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Ιατρικής για τις συνεισφορές του.

Dr. Serkan Aygin and Award Team

Καινοτομίες Ο Δρ. Aygın πρόσθεσε στο πεδίο μεταμόσχευσης μαλλιών

Σήμερα, σε συνεργασία με την FUE, παρουσίασε το Sapphire FUE και άρχισε να το ασκεί το 2016.
Τεχνικά, είναι μια πολύ πιο αποτελεσματική μέθοδος σε σύγκριση με την FUE που γίνεται με σχισμές χάλυβα.
Με το άνοιγμα των καναλιών με λεπίδες που κατασκευάζονται από το ευκρινέστερο και ομαλότερο στοιχείο ζαφείρι, ο ρυθμός επιτυχίας των μεταμοσχεύσεων μαλλιών έχει αυξηθεί.
Ειδικά με το ρυθμό επιβίωσης των θυλάκων τριχών μετά τη μεταμόσχευση από 90-95% έως 98%, μπορούμε να δούμε ότι αυτή η τεχνική έχει εξασφαλίσει σημαντική επιτυχία.

Με στόχο να φέρει άνεση κατά τη διάρκεια μιας διαδικασίας μεταμόσχευσης μαλλιών στο υψηλότερο επίπεδο με τη χρήση της καταστολής, η τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών του Dr. Serkan Aygın ονομάζεται Μαλακό FUE.
Η καταστολή που χρησιμοποιείται εδώ εκτελείται υπό την επίβλεψη ιατρού με βάση τη φυσική κατάσταση των ασθενών.
Με αυτή την πολύ ασφαλή διαδικασία ο ασθενής είναι πλήρως συνειδητός.
Η ανοχή του πόνου των ασθενών παρακολουθείται καθ 'όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.
Διασφαλίζεται ότι ο ασθενής δεν αισθάνεται πόνο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Υπό το φως όλων αυτών των καινοτομιών και της συμβολής του στην άνεση και την επιτυχία των μεταμοσχεύσεων μαλλιών σήμερα, ο Δρ. Serkan Aygın υπερήφανα αποδέχθηκε αυτό το βραβείο εξ ονόματος της Τουρκίας.

Άρθρο: http://www.theeuropeanawards.eu/premiado/dr.-serkan-aygin-european-award-in-medicine-2019-in-hair-transplant-suergery
Τόπος που δόθηκε: Ευρωπαϊκά βραβεία στην ιατρική 21ος αιώνας, 4 Δεκεμβρίου, Hotel Ritz Paris

Φωτογραφίες Πριν και Μετά

Μπορείτε αμέσως να δείτε τις φωτογραφίες πριν και μετά αμέσως μόλις συμπληρώσετε τη φόρμα. Θα λάβετε ένα αυτόματο μήνυμα μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας.