Τι πρέπει να γνωρίζετε για τη μεταμόσχευση μαλλιών

8 πράγματα για τη μεταμόσχευση μαλλιών Dr Serkan Aygın Clinic 2020-08-04 06:48:29

Η μεταμόσχευση μαλλιών βρίσκεται στη βιομηχανία εδώ και 60 χρόνια.
Όποια και αν είναι η αιτία της φαλάκρας σας, η μεταμόσχευση μαλλιών, αν και δεν είναι απαραίτητο, είναι μια συνιστώμενη διαδικασία για εσάς.
Έχετε διαβάσει εκτενώς για αυτό και συνειδητοποίησα ότι πολλοί χειρουργοί μπορούν να το κάνουν, ωστόσο, ένας αξιόπιστος ειδικός για τη μεταμόσχευση μαλλιών μπορεί να μην είναι εύκολο να βρεθεί, ειδικά αν δεν ξέρετε ποια στοιχεία πρέπει να προσέξετε.
Τώρα ήρθε η ώρα να επιλέξετε τη μεταμόσχευση γενειάδας ή το χειρουργό της μεταμόσχευσης μαλλιών FUE και αισθάνεστε χαμένοι στο να αποφασίσετε από πού να ξεκινήσετε.

Μπορεί να μην είναι εύκολη επειδή η βιομηχανία είναι πλημμυρισμένη με πολλές κλινικές που ισχυρίζονται ότι σας παρέχουν τις καλύτερες υπηρεσίες.
πρώτα απ 'όλα και προτού να ξέρετε για το πού να πάτε να αναζητήσετε  ,υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορεί να θέλετε να αποφύγετε με κάθε κόστος για τη δική σας ευεξία.
Για παράδειγμα, μην αναστρέφετε τις κίτρινες σελίδες σε αναζήτηση γιατρό για τη μεταμόσχευση μαλλιών, επειδή μπορεί να καταλήξετε να κάνετε μια λανθασμένη απόφαση διάρκειας ζωής.
Τώρα που είστε ξεκάθαροι για το τι δεν πρέπει να κάνετε, ας πάμε σε αυτό που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε το χειρουργό μεταμόσχευσης μαλλιών. Όταν επιλέγετε το χειρουργό της επιλογής σας, πρέπει να εξετάσετε τα εξής:

1. Μπορεί να παρέχει φωτογραφίες πριν και μετά

8 πράγματα για τη μεταμόσχευση μαλλιών

Όταν το κυνήγι χειρουργού, βεβαιωθείτε ότι ζητάτε από τον γιατρό να παρέχει τουλάχιστον δέκα πριν και μετά τις φωτογραφίες των ασθενών στους οποίους έχει παρακολουθήσει.
Δείτε αν οι μεταμοσχεύσεις μαλλιών "μετά" είναι για τους πελάτες που ζουν σε διαφορετικές χώρες. Αυτό δείχνει ότι ο χειρουργός είναι γνωστός σε διεθνές επίπεδο για τη διεξαγωγή διαδικασιών μεταμόσχευσης μαλλιών.
Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί κατά την εξέταση των εικόνων για να βεβαιωθείτε ότι είναι για τους ασθενείς που θεραπεύονται από τον χειρουργό και όχι μόνο φωτογραφίες που έχουν συλλεχθεί από άλλον ιστότοπο, γκαλερί ή κλινική. Συνήθως, οι εικόνες έχουν διαφορετικά χρώματα και φόντα έτσι πρέπει να δούμε τα υδατογραφήματα στις φωτογραφίες.

2. Ο γιατρός μπορεί να σας παραπέμψει σε προηγούμενους ασθενείς

yonlendirme

Είναι επιτακτική ανάγκη ο γιατρός σας να μπορεί να σας παρέχει επαφές με τουλάχιστον πέντε έως έξι πελάτες στους οποίους έχει συμμετάσχει.
Αυτοί οι ασθενείς θα μοιραστούν την εμπειρία τους είτε καλή είτε κακή. Και αυτό σας βοηθά να λάβετε τεκμηριωμένη απόφαση.
Συνιστάται επίσης να συναντηθείτε με ασθενείς που μοιράζονται τα  μαλλιά και τον τύπο δέρματος σας.
Θα σας βοηθήσουν να ενημερωθείτε σχετικά με το τι πρέπει να περιμένετε πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη χειρουργική επέμβαση.

3. Ειδικότητα του γιατρού

uzmanlık alani

Σε τι ειδικεύεται ο γιατρός σας; Η αποκατάσταση μαλλιών είναι η μόνη περιοχή εξειδίκευσης ή είναι μία από τις πολλές πρακτικές που κάνει ο χειρουργός;
Αν ψάχνετε για έναν χειρουργό μεταμόσχευσης μαλλιών, βεβαιωθείτε πάντα ότι βρίσκετε κάποιον που κάνει μόνο την αποκατάσταση μαλλιών και εάν το κάνει με άλλες πρακτικές, η μεταμόσχευση μαλλιών πρέπει να είναι το σημαντικό πεδίο του.

4. Πιστοποιητικά

referans

Στο βαθμό που η μεταμόσχευση μαλλιών μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε χειρουργό, ένας γιατρός που έχει την εμπειρία και τη σωστή εκπαίδευση στη μεταμόσχευση μαλλιών και έχει περάσει εδώ και πολλά χρόνια σε αυτόν τον τομέα  ακούγεται σαν μια καλύτερη επιλογή.
Μην νιώθετε ντροπαλός να ρωτήσετε από το γιατρό σας για το επίπεδο μάθησης του.
Δεδομένου ότι θα πληρώνετε με τα σκληρά κερδισμένα χρήματά σας, ποτέ μην συμφωνήσετε για το λιγότερο .
Μπορεί επίσης να θέλετε να εξετάσετε αν ο γιατρός έχει γνώσεις στη δερματολογία, καθώς αυτό είναι κρίσιμο για να βοηθήσει τους ασθενείς να αντιμετωπίσουν προβλήματα που σχετίζονται με την τριχόπτωση και την φαλάκρα.

5. Υποστηρικτική ομάδα

Ακόμα κι αν ο γιατρός σας είναι ο καλύτερος γιατρός στην πόλη, χωρίς μια καλή ομάδα υποστήριξης, δεν θα πάρετε την εξαιρετική υπηρεσία που ψάχνετε.
Ψάξτε για έναν χειρούργο που έχει μια ειδική ομάδα υποστήριξης.
Δείτε εάν η κλινική παρέχει μεταφραστές για να βοηθήσουν ξένους πελάτες ή εκείνους που δεν καταλαβαίνουν την αγγλική γλώσσα.
Επίσης, βεβαιωθείτε ότι υπάρχει προσωπικό που θα ενεργεί ως συντονιστές ασθενών για να βοηθήσει τους ασθενείς κατά τη μεταμόσχευση μαλλιών.
Το είδος της εμπειρίας που έχει ένας ασθενής κατά την αναζήτηση υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών προχωρά πολύ από τον προσδιορισμό της ικανοποίησης και των τελικών αποτελεσμάτων της χειρουργικής επέμβασης.

6. ο χειρουργός έχει εξάσκηση την πρακτική 

doktorun bilgi birikimi

Όταν αποφασίζετε για το γιατρό που θα κάνει την αποκατάσταση τον μαλλιών σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε ανακαλύψει τον αριθμό των ετών που αυτός ή αυτή έχει υπηρετήσει.
Όσο περισσότερο ο αριθμός των ετών, τόσο το καλύτερο.
Ένας γιατρός που έχει κάνει μεταμόσχευση μαλλιών για περισσότερα από 10 χρόνια μπορεί να μην έχει την ίδια εμπειρία με έναν χειρούργο που ασκεί μόνο τα τελευταία δύο έως τρία χρόνια.

7. Ελέγξτε πόσες διαδικασίες έκανε ο γιατρός ξεχωριστά

sac ekim islemi

Αυτό θα αυξήσει το επίπεδο εμπιστοσύνης σας στο γιατρό.

8. Πώς χειρουργεί ο χειρούργος την FUE;

Fue sac ekim operasyonu

Όταν πρόκειται για FUE, ένας χειρουργός πρέπει να είναι προσεκτικός.
Αυτός ή αυτή θα πρέπει να συγκομιδή θυλάκια τρίχας σωστά.

Οι θύλακες τρίχας που συγκομίζονται πρέπει να τοποθετούνται σε ασφαλές, αποστειρωμένο περιβάλλον για να αποφεύγεται η μόλυνση.
Και πάλι, ο γιατρός πρέπει να προσέξει τις κατευθύνσεις και τις γωνίες των μοσχευμάτων κατά τη μεταφύτευσή τους στην περιοχή του παραλήπτη.
Είναι επίσης σημαντικό για τον χειρούργο να δημιουργήσει μια φυσική γραμμή μαλλιών.
 Με όλα  τα πρέπει  και τα δεν πρέπει όταν ψάχνετε για  χειρουργό, τόρα είστε καλά ενημερωμένοι όταν πρόκειται να διαλέξετε τον γιατρό σας.
Ο Δρ. Serkan Aygin έχει συγκεντρώσει μεγάλη εμπειρία και γνώση στον τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών τα τελευταία είκοσι δύο χρόνια.
Είναι δερματολόγος και χειρουργός μεταμόσχευσης μαλλιών που καταλαβαίνει την απώλεια μαλλιών.
Όντας δερματολόγος, ο Δρ Σερκάν βοηθά τους ασθενείς να μάθουν πώς να φροντίζουν καλά το δέρμα και τα μαλλιά τους, βοηθώντας τους να αντιμετωπίσουν προβλήματα τριχόπτωσης.

Φωτογραφίες Πριν και Μετά

Μπορείτε αμέσως να δείτε τις φωτογραφίες πριν και μετά αμέσως μόλις συμπληρώσετε τη φόρμα. Θα λάβετε ένα αυτόματο μήνυμα μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας.