Τα Ευρωπαϊκά Βραβεία 2019: Το πιο επιτυχημένο βραβείο γιατρού μεταμόσχευσης μαλλιών στην Ευρώπη πηγαίνει στον Δρ. Serkan Aygın

Η επιτυχία της Τουρκίας στον τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών είναι γνωστή από πολλούς. Ο Δρ Serkan Aygın προτάθηκε για το βραβείο από την Τουρκία, μια χώρα που ο κόσμος αναγνωρίζει στον τομέα αυτό.

Μεταμόσχευση μαλλιών με τρίχα σώματος: Μεταμόσχευση μαλλιών σώματος | Μεταμοσχεύσεις με τρίχες από γενειάδα, στήθος, πλάτη και πόδι

Εκτός από την παραδοσιακά χρησιμοποιούμενη περιοχή του αυχένα, η πυκνότερη μεταμόσχευση μαλλιών μπορεί να γίνει με τη χρήση τρίχας σώματος ως πηγή τρίχας. Αυτό ονομάζεται Μεταμόσχευση Μαλλιών Σώματος.

Συνθήκες που προκαλούν τριχόπτωση στους άνδρες

Για τους σκοπούς αυτού του άρθρου, θα ασχοληθούμε με τις πραγματικές αιτίες πίσω από την απώλεια μαλλιών καθώς επίσης και θα ρίξουμε φως σε μερικές φήμες που έχουν δημιουργηθεί.

άμεση μεταμόσχευση μαλλιών – Τι είναι η μεταμόσχευση μαλλιών DHI

Η μεταμόσχευση μαλλιών DHI είναι η διαδικασία εξαγωγής των θυλάκων της τρίχας από την περιοχή του δότη μέσω της χρήσης ενός μικροκινητήρα και στη συνέχεια της μεταμόσχευσής τους στη θέση λήψης χρησιμοποιώντας μια συσκευή τύπου πένας που περιέχει μια κοίλη βελόνα.

Πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή μιας κλινικής μεταμόσχευσης μαλλιών

Μπορεί να είστε στη διαδικασία αναζήτησης λύσεων για την κατάσταση της απώλειας μαλλιών σας και μετά από έρευνα, αποφασίσατε ότι η μεταμόσχευση τρίχας θα ήταν η πιο αποτελεσματική μέθοδος.

Απαντήσεις στις πιο σημαντικές ερωτήσεις μεταμόσχευσης μαλλιών

Για να βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα τα γεγονότα πριν λάβετε μια απόφαση, εδώ είναι μερικές πληροφορίες σχετικά με τις 10 ανησυχίες που έχουν οι άνθρωποι για να πάρουν μια μεταμόσχευση μαλλιών.

PRP θεραπεία για την τριχόπτωση

Η τριχόπτωση είναι ένα ζήτημα που επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους με κάθε μέρα που περνά και γενικά δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά χρησιμοποιώντας εσωτερικές θεραπείες.

Μεταμόσχευση μαλλιών Κωνσταντινούπολη

Σε αυτό το άρθρο θα εξηγήσουμε γιατί η Κωνσταντινούπολη είναι η πιο προτιμώμενη πόλη όταν πρόκειται για μεταμόσχευση μαλλιών και γιατί η πόλη θεωρείται «πρωτεύουσα της μεταμόσχευσης μαλλιών».

Μεταμόσχευση μαλλιών χωρίς ξύρισμα

Μία από τις συχνές ερωτήσεις που ζητούν οι ασθενείς που σχεδιάζουν να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση μεταμόσχευσης μαλλιών είναι αν μπορεί να πραγματοποιηθεί μεταμόσχευση μαλλιών χωρίς το ξύρισμα του κεφαλιού.

Φωτογραφίες Πριν και Μετά

Μπορείτε αμέσως να δείτε τις φωτογραφίες πριν και μετά αμέσως μόλις συμπληρώσετε τη φόρμα. Θα λάβετε ένα αυτόματο μήνυμα μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας.