Δρ. Serkan Aygın μετωπική φωτογράφηση με λευκό φόρεμα
"σχετικά με εμάς"

Dr. Serkan Aygın

Ο Δρ. Serkan Aygin, ανήκει σε μία από τις πρώτες ιατρικές ομάδες που πραγματοποιούν μεταμόσχευση μαλλιών στην Τουρκία, ασχολείται από το 1996 με τον τομέα της θεραπείας απώλειας τρίχας.

Έλαβε το πτυχίο του στην Ιατρική, στο πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης, Ιατρική Σχολή (Çapa.) Παρακολούθησε μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Κλινική Φαρμακολογίας στο πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης και ολοκλήρωσε το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Δερματολογίας στο νοσοκομείο Vakıf Gureba. Εργάστηκε ως ειδικός γιατρός στην εξωτερική κλινική για δερματολογία και διαταραχές των μαλλιών, η οποία συστάθηκε στο νοσοκομείο Vakıf Gureba. Ο Δρ. Serkan Aygin έχει πάντα επικεντρωθεί στην έννοια της εξειδίκευσης και με την πάροδο των ετών έχει παρακολουθήσει στενά όλες τις εξελίξεις, τις τεχνικές και τις καινοτομίες στον τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών. Θεωρείται ως ένας από τους πρώτους χειρουργούς για τη διεξαγωγή διαδικασιών μεταμόσχευσης μαλλιών. Είναι ένας από τους κορυφαίους γιατρούς, οι συνεισφορές του οποίου έχουν επηρεάσει σημαντικά την παγκόσμια φήμη που έχει η Τουρκία στην μεταμόσχευση μαλλιών. Στα πρώτα του χρόνια πραγματοποίησε διαδικασίες μεταμόσχευσης μαλλιών χρησιμοποιώντας την τεχνική FUΤ. Είναι από τους πρώτους γιατρούς που ασκούν την τεχνική FUE, μια μέθοδο που έχει αναπτυχθεί στα προχωρημένα χρόνια του ιατρικού επαγγέλματός του και εξακολουθεί να χρησιμοποιείται παγκοσμίως.

σχετικά με εμάς
Dr. Serkan Aygın

σχετικά με εμάς

Dermatology Standart

Ο Δρ. Serkan που προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες στην κλινική του, η οποία έχει το όνομά του, ίδρυσε την κλινική Δρ. Serkan Aygin δίνοντας έμφαση στην ποιότητα σε όλες τις υπηρεσίες που παρέχονται με στόχο την επιτυχή επέμβαση και να κάνει τους ασθενείς του να αισθάνονται άνετα σαν το σπίτι τους. Αυτήν την περίοδο, ο Δρ. Serkan Aygin και η ιατρική του ομάδα πραγματοποίησαν διαδικασίες μεταμόσχευσης μαλλιών σε πολλούς ασθενείς που προέρχονται από χώρες της Ευρώπης και της Αραβίας και ως αποτέλεσμα των επιτυχημένων αποτελεσμάτων αυτών των επεμβάσεων, η ζήτηση εξακολούθησε να αυξάνεται με την πάροδο των ετών, μετατρέποντας την κλινική Dr. Serkan Aygin σε κλινική που προσφέρει υπηρεσίες μεταμόσχευσης μαλλιών σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας στην Τουρκία. Οι αμερόληπτες ειδήσεις σχετικά με τον Δρ. Serkan Aygin και τη μεταμόσχευση μαλλιών στην Τουρκία, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά φημισμένα διεθνή τηλεοπτικά κανάλια, έντυπα,μέσα ενημέρωσης και σε ιστοσελίδες ειδήσεων στο διαδίκτυο. Με την τεχνική FUE, ο Δρ. Serkan Aygin αντιμετώπισε μεγάλο αριθμό ασθενών σε ολόκληρο τον κόσμο, οι οποίοι έφτασαν σε αναφορές και αξιολόγησαν τα αποτελέσματα της μεταμόσχευσης μαλλιών που έλαβαν. Ανέκαθεν προσπαθούσε να κάνει συνεχείς βελτιώσεις στις εφαρμοζόμενες τεχνικές, στις συσκευές που χρησιμοποιούνται και στην ανάπτυξη της διαδικασίας. Η προσπάθειά του για συνεχή βελτίωση ήταν να κάνει τους ασθενείς του να νιώθουν πιο άνετοι κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μεταμόσχευσης μαλλιών, να επιταχυνθεί η διαδικασία επούλωσης και να επιτευχθεί μια πιο φυσική εμφάνιση, γεγονός που με τη σειρά του τον οδήγησε να πειραματιστεί με μια σειρά καινοτόμων προσεγγίσεων κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ανάπτυξης νέων μεθόδων μεταμόσχευσης μαλλιών. Ο Δρ. Serkan Aygin ασκεί επίσης την τεχνική DHI για τις διαδικασίες μεταμόσχευσης μαλλιών, μια μέθοδο που διαφέρει από την τεχνική FUE στον τρόπο με τον οποίο μεταμοσχεύονται τα μοσχεύματα και πάντα επιλέγει την καταλληλότερη μέθοδο που είναι σύμφωνη με τις ανάγκες του κάθε ασθενούς. Έχει ενσωματώσει την εφαρμογή αναισθησίας χωρίς βελόνες σε διαδικασίες μεταμόσχευσης μαλλιών με στόχο τη μείωση του πόνου κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αναισθησίας. Είναι το κορυφαίο όνομα που εισήγαγε την τεχνική Sapphire (ζαφείρι) FUE στην Τουρκία στις αρχές του 2018.

Ο Δρ. Serkan Aygin συνεχίζει να εκτελεί διαδικασίες μεταμόσχευσης μαλλιών με την τεχνική DHI και την τεχνική Sapphire (ζαφείρι) FUE, μια νέα μέθοδο την οποία υιοθέτησε πρόσφατα. Έχοντας μια εξαιρετικά σεβαστή διεθνή φήμη, ο Δρ. Serkan Aygin παρακολουθεί τακτικά διεθνή συνέδρια, συναντήσεις καθώς και φιλολογικές συγκεντρώσεις . Δίνει διαλέξεις σχετικά με τις πρόσφατες εξελίξεις στη μεταμόσχευση μαλλιών και μοιράζεται τις εμπειρίες του με τους συμμετέχοντες που προσκλήθηκαν. Κατά τις επισκέψεις του σε ξένες χώρες, συναντιέται επίσης μαζί με τους πρώην ασθενείς του και παρακολουθεί τα αποτελέσματα της μεταμόσχευσης μαλλιών. Μαζί με το ιατρικό του επάγγελμα, ο Δρ. Serkan Aygin έχει επίσης πάθος για την τέχνη. Συλλέγει μοναδικά και πολύτιμα κομμάτια τέχνης και απολαμβάνει να παρουσιάσει μερικά από τα έργα τέχνης του στην κλινική Η κλινική προσελκύει επίσης την προσοχή των ασθενών που προέρχονται από το εξωτερικό, με το αισθητικό, σύγχρονο και αναζωογονητικό περιβάλλον της και μέσα από τα έργα τέχνης, ενσωματώνει τρόπους δημιουργίας πνευματικής ατμόσφαιρας.

Παρίσι - Βραβείο "Ευρωπαϊκά Βραβεία Ιατρικής - Χειρουργική Μεταμόσχευσης Μαλλιών"

Τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Ιατρικής του 21ου αιώνα, ένας από τους σημαντικότερους οργανισμούς στον τομέα της ιατρικής της Ευρώπης, βρήκαν τους ιδιοκτήτες τους. Στην εκδήλωση στις 4 Δεκεμβρίου 2019 στο Παρίσι, το «Ευρωπαϊκό Βραβείο στην Ιατρική» στον τομέα της «Χειρουργικής Μεταμόσχευσης Μαλλιών» απονεμήθηκε στον ιδρυτή μας Dr. Serkan Aygın. Παρέχοντας υπηρεσίες Μεταμόσχευσης μαλλιών των διεθνών ποιοτικών προτύπων στην Τουρκία, η κλινική Dr. Serkan Aygın στέφθηκε για άλλη μια φορά την επιτυχία της στον τομέα της υγείας με αυτό το βραβείο στην Ευρώπη.

http://www.theeuropeanawards.eu/premiado/dr.-serkan-aygin-european-award-in-medicine-2019-in-hair-transplant-suergery

Ο Δρ. Serkan Aygin στον κόσμο

Ισπανία - Κλινική Dr. Serkan Aygin Λαμβάνει το 8ο Βραβείο Τουρισμού LA RAZÓN

Στα Τουριστικά Βραβεία 2019 που διοργάνωσε το παράρτημα VD Viajes της ισπανικής εφημερίδας La Razon, δόθηκε το βραβείο για την καλύτερη ιατρική τουριστική διευκόλυνση στην Ιατρική Κλινική Dr. Serkan Aygin από την Τουρκία. Η κυρία Melda Aygin αποδέχθηκε το βραβείο εξ ονόματος του συζύγου της Δρ. Serkan Aygin. Η Αra travel έχει επίσης συμβάλει σημαντικά στη λήψη αυτού του βραβείου,εκπροσωπώντας τον Δρ. Serkan Aygin στην Ισπανία καθώς εκτελούν όλα τα οργανωτικά γεγονότα του Dr. Serkan Aygin σε ολόκληρη τη χώρα και του Δρ. Perez, ο οποίος βοηθά στην μετεγχειρητική παρακολούθηση όλων των ισπανών ασθενών που έχουν υποβληθεί σε μεταμόσχευση μαλλιών στην κλινική Δρ.Serkan Aygin, εξασφαλίζοντας ότι όλοι οι ασθενείς λαμβάνουν τις καλύτερες μετεγχειρητικές υπηρεσίες.

Εκτός από τα υψηλά ποσοστά ικανοποίησης Ισπανών ασθενών που επισκέπτονται τη χώρα μας εδώ και πολλά χρόνια, άλλοι παράγοντες όπως η αυξανόμενη δημοτικότητα της μεταμόσχευσης μαλλιών στην Ισπανία λόγω των υψηλών αποτελεσμάτων και της προσέλκυσης της προσοχής των ισπανικών μέσων ενημέρωσης, η αυξημένη κάλυψη των μέσων ενημέρωσης αφιερωμένη στον Δρ. Serkan Aygin με συγγραφείς που δημοσιεύουν τις δικές τους ιστορίες επιτυχίας μεταμόσχευσης μαλλιών,επηρέασαν επίσης σε μεγάλο βαθμό τις πιθανότητές μας να κερδίσουμε αυτό το βραβείο. https://www.larazon.es/atusalud/turquia-la-mejor-sede-para-el-trasplante-capilar-EP21956772/https://www.larazon.es/viajes/aratravel-clinica-serkan-la-salud-como-excusa-para-viajar-a-estambul-HD24143646/

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε την τελετή απονομής των βραβείων, κάντε κλικ εδώ: https://youtu.be/aF9xC_C0_7E?t=4515

LaRazon2019

Κολιέ για καλοσύνη με Ayşe Arman - 2019

Η Ayse Arman επισκέφθηκε την κλινική Dr. Serkan Aygin και το Ιατρικό Κέντρο Doku ως μέρος του έργου της "μια θηλυκή πινελιά μέσα από την καλοσύνη" Ο κύριος σκοπός αυτής της επίσκεψης ήταν να επιστήσει την προσοχή στο ιατρικό μας κέντρο που προσθέτει ομορφιά στην επιχειρηματική ζωή με θηλυκό άγγιγμα και να δείξει πώς η παρουσία γυναικών στο εργασιακό περιβάλλον προκαλεί καλοσύνη και ομορφιά. Η Ayşe επίσης μοιράστηκε μια σύντομη συνέντευξη που είχε με τον Δρ. Serkan Aygin σχετικά με τις καινοτομίες που λαμβάνουν χώρα στη μεταμόσχευση μαλλιών στο λογαριασμό της στα κοινωνικά μέσα. Παρατήρησε επίσης το γεγονός ότι οι άνθρωποι που ταξιδεύουν από περίπου 150 χώρες στην Τουρκία για μεταμόσχευση μαλλιών μας προτίμησαν και τον σημαντικό αντίκτυπο και τη στήριξη που έδωσαν οι γυναίκες στην επίτευξη αυτού του στόχου. Τελικά, η συμμετοχή σε ένα πρόγραμμα που στοχεύει στην αύξηση της συμμετοχής των γυναικών στο εργατικό δυναμικό και των ποσοστών απασχόλησης στην Τουρκία χρησιμεύει ως σημαντική αναφορά για μας.

Υποστηρίζουμε επίσης την τηλεφωνική γραμμή έκτακτης ανάγκης. @ acilyardımhattı "έκτακτη ανάγκη για κάθε γυναίκα", η οποία έχει τεθεί σε εφαρμογή από την Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Γυναικών Ενώσεις Γυναικών της Τουρκίας (TKDF).

Esquire-Ισπανία 2019

Ο Álvaro Luengo, ένας από τους ισπανόφωνους συντάκτες του παγκοσμίου φήμης περιοδικού Esquire, έγραψε ένα άρθρο σχετικά με την εμπειρία του στην μεταμόσχευση μαλλιών που πραγματοποιήθηκε στην κλινική μας. Δημοσίευσε το άρθρο του στην ψηφιακή πλατφόρμα του Esquire και συνεχίζει να ενημερώνει το περιεχόμενό του καθώς παρατηρεί τα διάφορα στάδια της ανάπτυξης των μαλλιών του. Φτάνοντας σε δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες σε σύντομο χρονικό διάστημα, το περιοδικό έχει γίνει το πιο αναγνωστικό άρθρο της Ισπανίας που γράφτηκε για τη μεταμόσχευση μαλλιών. Για να διαβάσετε το άρθρο, ανατρέξτε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.esquire.com/es/injerto-capilar-turquia-caso-real-evolucion-fotos/

esquire-min

Dr. Serkan: Το αφεντικό - 2019

Ένα ευχάριστο εμπορικό έργο για τον Δρ Serkan Aygın. Το προσωπικό του γραφείου μας στην Ισπανία, η κλινική μας και ο γιατρός Serkan Aygın εξήγησαν την προεγχειρητική διαδικασία σε αυτό το βίντεο. Το βίντεο ξεκινά με τον φίλο μας Ferdinando που θέλει να κάνει μια μεταμόσχευση τρίχας να κάνει κάποια έρευνα για αυτό σε ένα μπαρ.

Αργότερα, αφού καλούσε το γραφείο μας, ο οδηγός ασθενών μας δίνει στον Ferdinando τις πρώτες πληροφορίες του. Στη συνέχεια, ο Ferdinando, ο οποίος ήρθε να συναντηθεί με τον κ. Marcello, ο οποίος είναι υπεύθυνος για το γραφείο μας στην Ισπανία, ενημερώνεται για τη διαδικασία λειτουργίας.

Next, he gets on a plane to Turkey and meets with Antonio, one of our Turkey representatives. Coming to our clinic in Turkey a hair transplant plan is made with Dr. Serkan Aygın Our video then ends.

Dr. Serkan Aygin Κλινική - Το Πρόγραμμα Ζωής Άλλων, Janna Badoevaya - Κανάλι 1, Ρωσία

Η κλινική Dr. Serkan Aygın συνεχίζει να αναπτύσσεται κάθε μέρα. Οι ασθενείς από όλο τον κόσμο μπορούν να έρθουν και να κάνουν τις μεταμοσχεύσεις των μαλλιών τους εδώ με ευκολία. Λόγω αυτής της συνειδητοποίησης το 2019 η ομάδα από μια από τις πιο δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές της Ρωσίας «Η ζωή των άλλων» ήρθε για μια επίσκεψη και έκανε κάποιες ταινίες. Είδε τη διαδικασία της μεταμόσχευσης μαλλιών βήμα προς βήμα σε πραγματικό χρόνο και συνέντευξη με μερικούς ασθενείς Ο παραγωγός της επίδειξης και ο διάσημος οικοδεσπότης της Ουκρανίας, Janna Badoevaya, δήλωσαν ότι "η Κωνσταντινούπολη είναι μια απίστευτη πόλη! Δεν είναι η πρώτη μου φορά εδώ, αλλά με εντυπωσιάζει ακόμα περισσότερο Ερχομαι εδώ."

Κατά τη διάρκεια των δοκιμών, διεξήχθη μια συνέντευξη με έναν από τους ασθενείς του Δρ. Serkan Aygın που έλαβαν μεταμόσχευση μαλλιών πριν από ένα χρόνο. Μετά από την συνέντευξη με τον Ντιέγκο, συνειδητοποιήσαμε ότι μια μεταμόσχευση μαλλιών είναι μια πολύ μικρή λεπτομέρεια που έχει μεγάλη επίδραση στη ζωή μας. Ο Ντιέγκο είπε ότι μετά τη μεταμόσχευση, η ζωή του άλλαξε προς το καλύτερο και ότι είναι πολύ χαρούμενος.

Ο Dr. Serkan Aygın δήλωσε ότι η μεταμόσχευση μαλλιών είναι μια άνετη, μη χειρουργική διαδικασία που μπορεί να γίνει με ευκολία.

Το σημαντικότερο κανάλι ειδήσεων της Ιταλίας RAI 3 είναι στην κλινική Dr. Serkan Aygın

Το πιο σημαντικό κανάλι ειδήσεων της Ιταλίας RAI 3 επισκέφθηκε την κλινική μας για να αναφέρει τη μεταμόσχευση τρίχας στην Τουρκία. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης με τον Δρ. Serkan Aygın ρωτούν γιατί η Τουρκία προτιμάται όταν πρόκειται για μεταμόσχευση μαλλιών.

Ο Δρ Serkan Aygın μίλησε για το πώς η Τουρκία είναι πολύ προηγμένη στην ιατρική, συμπεριλαμβανομένων των μεταμοσχεύσεων μαλλιών, με αυτά τα λόγια: "Για πάνω από 20 χρόνια, η ομάδα μου και εγώ εργαζόμαστε μόνο για μεταμοσχεύσεις μαλλιών και περιποιήσεις μαλλιών. Ως εκ τούτου, είναι φυσιολογικό να αναμένεται η επίτευξη των καλύτερων αποτελεσμάτων στον κόσμο". Οι ανταποκριτές RAI 3 επίσης παρακολούθησαν τη διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών ενός ασθενούς και κάποιες ταινίες. Η όλη διαδικασία και τα συναισθήματα της μεταμόσχευσης μαλλιών του ασθενούς παρουσιάστηκαν στην εκπομπή.

Lavanguardia - Ισπανία 2018

Το γεγονός ότι ο Δρ. Serkan Aygın εκτελεί μεταμόσχευση μαλλιών σε ασθενείς από την Ισπανία για πολλά χρόνια συνεχίζει να προσελκύει την προσοχή των μέσων ενημέρωσης. Ένα άρθρο που δημοσίευσε η πρωτοποριακή ισπανική εφημερίδα La Vanguardia, έχει δώσει κάλυψη στον Δρ. Serkan Aygın και στο αυξανόμενο ποσοστό επιτυχίας του στον τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών. Επιπλέον, έχουν σημειώσει ότι ο αριθμός των ατόμων που ταξιδεύουν στην Τουρκία από την Ισπανία για να υποβληθούν σε μεταμόσχευση μαλλιών και να λάβουν εναλλακτικές θεραπείες αυξανόταν κάθε μέρα. Η ιστορία του περιοδικού ανέφερε επίσης ότι ο Δρ. Serkan Aygin έχει προγραμματίσει επισκέψεις στην Ισπανία 3-4 φορές το χρόνο για να παρακολουθήσει συνέδρια και μέσω αυτών των επισκέψεων παρακολούθησε επίσης τον τρόπο με τον οποίο προχωρούσε η μετεγχειρητική διαδικασία αποκατάστασης των πρώην ασθενών του. Το άρθρο ειδήσεων αποκαλύπτει πόσο σημαντική είναι η δρ. Serkan Aygin για την Ισπανία. https://www.lavanguardia.com/dr-aygin-trasplante-capilar

lavanguardia-min

Εκπομπή Quinta Colonna - Ιταλία 2016

Ο Δρ. Serkan Aygin έχει επίσης προσκληθεί στην πιο δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή της Ιταλίας, Quinta Colonna. Ο Δρ. Serkan Aygın ταξίδεψε από την Τουρκία για να συμμετέχει στο τηλεοπτικό πρόγραμμα, το οποίο μεταδόθηκε ζωντανά. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, οι ασθενείς που είχαν μεταμοσχεύσει μαλλιά στην κλινική Dr. Serkan Aygin εξέφρασαν επίσης τις σκέψεις τους. Παρόλο που οι Ιταλοί παραγωγοί φάνηκαν να είναι αμερόληπτοι, σε κάποιο βαθμό είχαν κάποιες προκατειλημμένες πεποιθήσεις για την Τουρκία. Ωστόσο, αφού άκουσαν τις εμπειρίες και τις αντιδράσεις των ιταλών ασθενών, είχαν την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσουν την άποψή τους. Ένας ασθενής που είχε υποβληθεί σε μια διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών, έδειξε ότι αφού είχε ξοδέψει χιλιάδες ευρώ σε έναν Ιταλό γιατρό, συνάντησει τον Δρ. Serkan Aygin, τον Σωτήρα του. Αυτό, άλλαξε την πορεία της τηλεοπτικής εκπομπής σε μια στιγμή. Καθώς ο ασθενής εξήγησε ότι μετά από μια κακή μεταμόσχευση μαλλιών στην Ιταλία είχε έρθει στο Δρ Serkan Aygin για να διορθώσει την προηγούμενη χειρουργική του επέμβαση, η οποία τον άφησε με νέα και όμορφα μαλλιά, τόνισε τότε ότι ο δρ.Serkan Aygin ήταν ο σωτήρας του. Αυτή η έκφραση ήταν το σημείο καμπής, το πιο αξέχαστο κομμάτι και το εξαιρετικό χαρακτηριστικό της τηλεοπτικής εκπομπής.

İene - La Vacanza Dei Capelli - Ιταλία 2015

Η ιταλική τηλεοπτική εκπομπή Iene Show προετοίμασε ένα πρόγραμμα που κάλυψε την ιστορία των ασθενών που ταξίδευαν από την Ιταλία στην Κωνσταντινούπολη για μεταμόσχευση μαλλιών, γιατί προτιμούσαν την κλινική του Δρ. Serkan Aygin και το όλο ταξίδι μεταμόσχευσης μαλλιών τους. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, οι ασθενείς που είχαν υποβληθεί σε μεταμόσχευση μαλλιών στην κλινική Dr. Serkan Aygin μοιράστηκαν όλες τις εμπειρίες τους καθ 'όλη τη διάρκεια της μεταμόσχευσης μαλλιών τους μέσα σε μια χιουμοριστική ατμόσφαιρα. Οι ασθενείς που μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους για τη μεταμόσχευση μαλλιών στην τηλεοπτική εκπομπή που ονομάζεται «Ταξίδι στη Μεταμόσχευση Μαλλιών», έχουν ανοίξει το δρόμο για την Τουρκία να λάβει μεγαλύτερη αναγνώριση και έχει επίσης χρησιμεύσει ως δείκτης της σημασίας που έχουν οι Ιταλοί που συνδέονται με τον Δρ. Serkan Aygin.

Starlite Gala - Ισπανία 2016

Ο Δρ. Serkan Aygin ήταν ο «φιλοξενούμενος τιμής» στο Starlite Gala 2016. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Antonio Banderas, ο οποίος φιλοξένησε την ειδική περίσταση, συναντήθηκε με τον Δρ Serkan Aygin και κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο κ. Banderas ζήτησε τη μεταμόσχευση μαλλιών για τον φίλο του και ο Δρ Serkan μοιράστηκε τις σκέψεις του και παρείχε πληροφορίες για τις νέες εφαρμογές και τεχνολογίες που λαμβάνουν χώρα στον τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών. Λαμβάνοντας ένα ειδικό βραβείο στο Gala, το οποίο θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους οργανισμούς στην Ισπανία, ο Δρ. Serkan Aygin εκπροσώπησε εκ νέου την Τουρκία στον τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών.

Η κλινική μας

our-c-1
our-c-2
our-c-3
our-c-4
our-c-7
our-c-10
our-c-15
our-c-12

Ως κλινική Dr. Serkan Aygin, οι 7 ιδιότητες που ενσωματώνουμε στις πρακτικές και τις υπηρεσίες μας είναι:

  • Από το 1996, ο Δρ. Serkan Aygin έχει κάνει μόνο διαδικασίες μεταμόσχευσης μαλλιών και προσφέρει περιποιήσεις μαλλιών.
  • Οι μεταμοσχεύσεις μαλλιών εκτελούνται στο πιο διάσημο νοσοκομείο της Τουρκίας, το οποίο επίσης κατατάσσεται ως το καλύτερο στον κόσμο.
  • Προσφέρουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες και χώρο ξεκούρασης πριν και μετά την επέμβαση, με σκοπό να προσφέρουμε στους ασθενείς μας μια άνετη εμπειρία.
  • Όλες οι ιατρικές συσκευές που χρησιμοποιούνται στη μεταμόσχευση μαλλιών και άλλες θεραπείες είναι για μία χρήση.
  • Βασική μας πολιτική. Εφαρμόζοντας κανένα επιπλέον κόστος εκτός από το αρχικό που δηλώθηκε κατά τη φάση προγραμματισμού της επέμβασης των ασθενών μας.
  • Όλοι οι ασθενείς που έχουν υποβληθεί σε μια επέμβαση έχουν λάβει πιστοποιητικό εγγύησης.
  • Η κλινική του Dr. Serkan Aygin προγραμματίζει επισκέψεις σε χώρες των πρώην ασθενών της σε τακτική βάση, ώστε να παρακολουθεί τον τρόπο με τον οποίο προχωρά η μετεγχειρητική διαδικασία αποκατάστασης.

Με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, η κλινική Dr. Serkan Aygin στοχεύει να παρέχει φροντίδα και διαβεβαίωση στους ασθενείς της. Πιστεύουμε στη φιλοσοφία. «Η εμπειρία ενός ασθενούς είναι η εμπειρία όλων των ασθενών μας.

quality-assurance-image
quality-assurance-image
quality-assurance-image
quality-assurance-image
quality-assurance-image
quality-assurance-image
quality-assurance-image
Εμπειρίες ασθενών

θα τις συλλέξουμε από κριτικές του google map

Yuval cohen

Im very pleased! The clinic is like an oiled big machine. Everything is working....thank you all the staff, spaeshely Jessie and Benny.

Read More
Mina barsoum

The operation was perfect, all the staff were professionals especial Dr sarkan also the clinic representative person at the hotel(Samir)were really s

Read More
Antonie Brooks

Amazing place with amazing staff. They couldnt have been more helpful and professional, but also really friendly and sweet.

Read More
Steve Maile

Amazing...completely 5 star treatment from start to finish .THANKYOU Dr Serkan & all the amazing staff & medical team .Who did an excellent job & real

Read More
Ilan Mahdi

After my experience with DR serkan I can said trust with closing eyes clean ,professional ,patient ,they are working so hard to make their Patients ha

Read More

πινακοθήκη

Οι διασκέψεις μας

14 Δεκεμβρίου 2019 Συνδιάσκεψη της Ισπανίας
4 Δεκεμβρίου 2019 Παρίσι Βραβεία Ευρωπαϊκής Ιατρικής
26-27 Σεπτεμβρίου 2019 Διάσκεψη της Ρώμης
20 Σεπτεμβρίου 2019 Μπολόνια Ιταλία Συνδιάσκεψη
6 Σεπτεμβρίου 2019 Ιταλία, Διάσκεψη της Βενετίας
26 Απριλίου 2019 Ιταλία, Διάσκεψη της Ρώμης
22 Φεβρουαρίου 2019 Διάσκεψη του Κουβέιτ
15 Φεβρουαρίου 2019 Ισπανία, La Razon 8ο Βραβείο Ιατρικού Τουρισμού
12 Ιανουαρίου 2019 Συνδιάσκεψη του Μπαχρέιν
30 Νοεμβρίου 2018 Ισπανία, Συνδιάσκεψη της Σεβίλλης
17 Ιουνίου 2018 Σάο Πάολο, Διάσκεψη της Βραζιλίας
5 Μαΐου 2018 διάσκεψη Βουκουρέστι, Ρουμανία
24 Μαρτίου 2018 Νάπολη, Ιταλία Συνδιάσκεψη
24 Φεβρουαρίου 2018 Μιλάνο, Ιταλία Συνδιάσκεψη
11 Νοεμβρίου 2017 Οβιέδο, Ισπανία συνδιάσκεψη
3 Σεπτεμβρίου 2017 Ρώμη, Ιταλία συνδιάσκεψη
2 Σεπτεμβρίου 2017 Νεάπολη, Ιταλία συνέδριο
25-27 Μαΐου 2017 Μιλάνο, Ιατρική Έκθεση Τουρισμού, Ιταλία
3 Μαΐου 2017 Το πιο επιτυχημένο βραβείο γιατρού μεταμόσχευσης μαλλιών, το Ίδρυμα απρόσκοπτης ζωής, Κωνσταντινούπολη
18 Μαρτίου 2017 Βηρυτού, διάσκεψη του Λιβάνου
23 Οκτωβρίου 2016 Συνδιάσκεψη στο Λέτσε, Ιταλία
22 Οκτωβρίου 2016 Μπάρι, Ιταλία συνέδριο
21 Οκτωβρίου 2016 Παλέρμο, Ιταλία συνέδριο
17 Οκτωβρίου 2016 Premios Escaparate, Ειδικός Επισκέπτης Dr. Serkan Aygın, Σεβίλλη, Ισπανία
11 Σεπτεμβρίου 2016 Νεάπολη, Ιταλία συνέδριο
10 Σεπτεμβρίου 2016 Παλέρμο, Ιταλία συνέδριο
9 Σεπτεμβρίου 2016 Συνδιάσκεψη Civitanova Marche, Ιταλία
6 Αυγούστου 2016 Starlite Gala, Ειδικός Επισκέπτης, Μαρμπέγια, Ισπανία
5 Ιουνίου 2016 Clinica Coec, Βαρκελώνη, Ισπανία συνδιάσκεψη
4 Ιουνίου 2016 Colegio de Medicos, Μαδρίτη, Ισπανία συνδιάσκεψη
22 Μαΐου 2016 El Cajon, Καλιφόρνια, ΗΠΑ, Βιντεοδιάσκεψη
7 Μαΐου 2016 Lozan, Ελβετία συνδιάσκεψη
20 Μαρτίου 2016 Ρώμη, Ιταλία συνδιάσκεψη
19 Μαρτίου 2016 Νεάπολη, Ιταλία συνέδριο
30 Ιανουαρίου 2016 Σεβίλλη, Ισπανία διάσκεψη
29 Ιανουαρίου 2016 Μαδρίτη, Ισπανία συνδιάσκεψη
27 Σεπτεμβρίου 2015 Νεάπολη, Ιταλία συνέδριο
26 Σεπτεμβρίου 2015 Ρώμη, Ιταλία συνέδριο
19 Απριλίου 2015 Σεβίλλη, Ισπανία διάσκεψη
18 Απριλίου 2015 Νεάπολη, Ιταλία συνέδριο
17 Απριλίου 2015 Μιλάνο, Ιταλία συνδιάσκεψη
12 Απριλίου 2015 Νεάπολη, Ιταλία συνέδριο
11 Απριλίου 2015 Σικελία, Ιταλία συνέδριο
10 Απριλίου 2015 Σεβίλλη, Ισπανία διάσκεψη
22-25 Ιανουαρίου 2015 EMİTT, εκθεσιακό κέντρο TUYAP, Κωνσταντινούπολη, Τουρκία
5 Οκτωβρίου 2014 Συνδιάσκεψη της Λουμπλιάνα, Σλοβενία
4 Οκτωβρίου 2014 Βενετία, Ιταλία συνδιάσκεψη
3 Οκτωβρίου 2014 Μιλάνο, Ιταλία συνδιάσκεψη
3 Μαΐου 2014 Ερμπίλ, Ιράκ συνδιάσκεψη
22 Μαρτίου 2014 Διάσκεψη του Κουβέιτ
1η Μαρτίου 2014 Συνδιάσκεψη του Μπαχρέιν
11 Ιανουαρίου 2014 Ντουμπάι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα συνδιάσκεψη
14 Δεκεμβρίου 2013 Συνδιάσκεψη της Ντόχα, Κατάρ
8 Νοεμβρίου 2013 Abu Dhabi, διάσκεψη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων

Φωτογραφίες Πριν και Μετά

Μπορείτε αμέσως να δείτε τις φωτογραφίες πριν και μετά αμέσως μόλις συμπληρώσετε τη φόρμα. Θα λάβετε ένα αυτόματο μήνυμα μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας.