Συχνές ερωτήσεις

Πού βρίσκεται η κλινική σας; Πού βρίσκεται η κλινική σας;

Klinik

Η κλινική μας βρίσκεται στην περιοχή Şişli της Κωνσταντινούπολης.
Οι μέρες και ώρες εργασίας μας είναι: Δευτέρα έως Σάββατο / 09: 00 πμ-18: 00 μ.μ.

Δέχεστε ιατρικές ασφαλίσεις; Δέχεστε ιατρικές ασφαλίσεις;

Klinik

Όχι, δεν είμαστε συνεργάτες οποιασδήποτε ασφαλιστικής εταιρείας υγείας.

Τι υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης προσφέρετε; Τι υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης προσφέρετε;

Klinik

Στην κλινική Dr. Serkan Aygin εκτελούμε μεταμόσχευση μαλλιών Sapphire FUE, μεταμόσχευση μαλλιών DHI, μαλακή FUE, μεταμόσχευση γενειάδας και μεταμόσχευση φρυδιών. Επιπλέον, οι θεραπείες απώλειας τρίχας που προσφέρονται στην κλινική μας είναι η μεσοθεραπεία, η PRP και η χαμηλού επιπέδου θεραπεία με λέιζερ.
Εκτός από τις υπηρεσίες μεταμόσχευσης μαλλιών, ο Δρ. Serkan Aygin προσφέρει επίσης υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης στον τομέα της ιατρικής αισθητικής, της καλλυντικής χειρουργικής και της δερματολογίας στο νέο ιατρείο Doku, το οποίο ίδρυσε το 2017.

Πώς θα πρέπει να προχωρήσω για να γινεί η επέμβαση στην κλινική σας; Πώς θα πρέπει να προχωρήσω για να γινεί η επέμβαση στην κλινική σας;

Hair transplant

Αρχικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να προγραμματίσετε το ραντεβού σας για διαβούλευση.
Εάν ζείτε σε άλλη πόλη ή χώρα, για μια προκαταρκτική αξιολόγηση μπορείτε να μας στείλετε τις φωτογραφίες σας που τραβήξατε από το μπροστινό μέρος, τις πλευρές, την κορυφή και την πλάτη.
Μετά την ηλεκτρονική συνάντηση, οι συντονιστές ασθενών μας ,θα επικοινωνήσουν μαζί σας και θα σας ενημερώσουν για τα επόμενα βήματα.
Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία, ανατρέξτε στη σελίδα "Μεταμόσχευση μαλλιών".

Παρέχετε πρόσθετες υπηρεσίες για τους ασθενείς σας; Παρέχετε πρόσθετες υπηρεσίες για τους ασθενείς σας;

Hair transplant Turkey

Ναι, προσφέρουμε διαμονή σε ξενοδοχείο, υπηρεσίες μεταφοράς και μετάφρασης για τους διεθνείς ασθενείς μας.
Η υπηρεσία μας καλύπτει τις μεταφορές μεταξύ νοσοκομείου ξενοδοχείων-κλινικών με τα ιδιωτικά οχήματα μας.

Υπάρχει συνιστώμενη ηλικία για μεταμόσχευση μαλλιών; Υπάρχει συνιστώμενη ηλικία για μεταμόσχευση μαλλιών;

Hair transplant

Ο γιατρός αποφασίζει για την καταλληλότητα των ασθενών για μεταμόσχευση μαλλιών μετά την εξέταση.
Συνιστάται η μεταμόσχευση μαλλιών ανάλογα με την κατάσταση των μαλλιών και την τριχόπτωση των ασθενών.
Εκτός από αυτό, δεν υπάρχει ιδιαίτερη ηλικία για τη διεξαγωγή διαδικασίας μεταμόσχευσης μαλλιών.

Παρέχετε οποιαδήποτε επίσημη τεκμηρίωση μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών; Παρέχετε οποιαδήποτε επίσημη τεκμηρίωση μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών;

Hair transplant

Ναι, μετά την επέμβαση παρέχουμε ένα έγγραφο που περιέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία της μεταμόσχευσης μαλλιών.

Πόσο διαρκεί μια διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών; Πόσο διαρκεί μια διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών;

Hair transplant

Ανάλογα με τον αριθμό των μοσχευμάτων που μεταμοσχεύονται και την τεχνική που χρησιμοποιείται, η διαδικασία συνήθως διαρκεί περίπου 5 έως 6 ώρες.

Τα μαλλιά μεγαλώνουν στην περιοχή δότη μετά την ολοκλήρωση της μεταμόσχευσης μαλλιών; Τα μαλλιά μεγαλώνουν στην περιοχή δότη μετά την ολοκλήρωση της μεταμόσχευσης μαλλιών;

Hair transplant

Η κύρια πηγή των μαλλιών δότη που χρησιμοποιείται στη μεταμόσχευση μαλλιών βρίσκεται στο πίσω μέρος του κεφαλιού.
Η κύρια πηγή των μαλλιών δότη που χρησιμοποιείται στη μεταμόσχευση μαλλιών βρίσκεται στο πίσω μέρος του κεφαλιού.
Η κύρια πηγή των μαλλιών δότη που χρησιμοποιείται στη μεταμόσχευση μαλλιών βρίσκεται στο πίσω μέρος του κεφαλιού.
Τα θυλάκια τρίχας εξάγονται από την περιοχή δότη ομοιογενώς, έτσι ώστε η θέση του δότη να μην είναι αισθητή μετά την επέμβαση.

Μπορώ να κόψω τα μαλλιά μου πριν από μια διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών; Μπορώ να κόψω τα μαλλιά μου πριν από μια διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών;

Hair transplant

Πριν από τη διαδικασία της μεταμόσχευσης μαλλιών, εάν διατηρήσετε το μήκος των μαλλιών σας χωρίς να το κόψετε ή το ξυρίσετε, κατά τη διάρκεια της συνεδρίας συμβουλών, ο γιατρός σας θα μπορεί να λάβει περισσότερες πληροφορίες και να αξιολογήσει με μεγαλύτερη ακρίβεια την κατάσταση της τριχόπτωσης. Για το λόγο αυτό δεν συνιστάται να κόψετε τα μαλλιά σας πριν από συνεννόηση.

Χρειάζεται να σταματήσω να παίρνω φάρμακα που χρησιμοποιώ τακτικά πριν από την επέμβαση; Χρειάζεται να σταματήσω να παίρνω φάρμακα που χρησιμοποιώ τακτικά πριν από την επέμβαση;

Hair transplant

Πρώτα απ 'όλα, θα πρέπει να ενημερώσετε τον γιατρό σας τον οποίο επισκέπτεστε σε τακτά χρονικά διαστήματα για την συνεχή παρακολούθηση της λειτουργίας της μεταμόσχευσης μαλλιών και μόλις λάβετε την έγκριση για να σταματήσετε προσωρινά τη λήψη του φαρμάκου σας, θα πρέπει να διακόψετε τη λήψη φαρμάκων που θα μπορούσαν να μειώσουν το αίμα σας π.χ ασπιρίνη για περίπου τρεις ημέρες πριν από την επέμβαση.
Πριν από την επέμβαση μεταμόσχευσης μαλλιών, ενημερώστε μας σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση της υγείας σας και τα φάρμακα (εάν υπάρχουν) που παίρνετε.

Η διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών ειναι επώδυνη; Η διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών ειναι επώδυνη;

Hair transplant

Μια μεταμόσχευση μαλλιών συνήθως πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα αισθανθείτε πόνο. Από το 2019, η κλινική Dr. Serkan Aygin άρχισε να πραγματοποιεί μεταμόσχευση μαλλιών με καταστολή έτσι ώστε οι ασθενείς τους να αισθάνονται πιο άνετοι κατά τη διάρκεια της επέμβασης. Στη μεταμόσχευση μαλλιών σε συνδυασμό με την καταστολή, καθώς ο ασθενής θα παραμείνει ξύπνιος χωρίς να αισθάνεται οποιαδήποτε δυσφορία, δεν θα αισθανθεί την εξόρυξη μοσχεύματος, τη δημιουργία θέσεων υποδοχής και τις διαδικασίες μεταμόσχευσης. Ο ασθενής ακολουθεί τη διαδικασία χωρίς να αισθάνεται πόνο ή δυσφορία.

Πότε θα ειναι ορατά τα αποτελέσματα της διαδικασίας μεταμόσχευσης μαλλιών μου; Πότε θα ειναι ορατά τα αποτελέσματα της διαδικασίας μεταμόσχευσης μαλλιών μου;

Hair transplant

Μετά από μια διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών, ο χρόνος που απαιτείται για την ανάκτηση, την επούλωση και την ανάπτυξη των νέων τριχών, παρατείνεται για περίοδο 12 μηνών.
Μεταξύ 2 και 3 εβδομάδων μετά τη διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών, οι περισσότεροι ασθενείς εμφανίζουν ένα φαινόμενο γνωστό ως απώλεια τρίχας σοκ, όπου τα νέα μοσχεύματα τρίχας εισέρχονται σε φάση ανάπαυσης και οι τρίχες χάνονται.
Πρόκειται για μια απόλυτα φυσιολογική και φυσική διαδικασία που οι περισσότεροι ασθενείς εμφανίζουν μετά από μια διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών. Δεν υπάρχει τίποτα να ανησυχείς.
Μετά την αποβολή των πρόσφατα μεταμοσχευμένων μοσχευμάτων, οι καινούργιες σας, υγιείς τρίχες σύντομα θα αρχίσουν να αναπτύσσονται στη θέση τους.
Σε περίπου 2 έως 2,5 μήνες τα μεταμοσχευμένα μαλλιά σας θα εισέλθουν στον κανονικό κύκλο ανάπτυξής τους και θα αναπτυχθούν περίπου 1,5 cm (Εκατοστά) κάθε μήνα.
Από τον 9ο μήνα μετά, τα μεταμοσχευμένα μαλλιά θα βελτιώσουν την υφή και στο δωδεκάμηνο σήμα, θα πάρει παχύτερο μίγμα με τη φυσική δομή της τρίχας του ατόμου.

Τα μεταμοσχεύματα μαλλιών είναι μόνιμα; Τα μεταμοσχεύματα μαλλιών είναι μόνιμα;

Hair transplant

Οι θύλακες των μαλλιών που πρόκειται να μεταμοσχευθούν εξάγονται από το πίσω μέρος της κεφαλής που ορίζεται ως η περιοχή δότη. Αυτή η περιοχή είναι επίσης γνωστή ως ασφαλής ζώνη.
Δεδομένου ότι οι θύλακες τρίχας στην περιοχή αυτή δεν επηρεάζονται από την ορμόνη DHT, είναι γενετικά ανθεκτικές στην απολέπιση.
Τα φυσικά χαρακτηριστικά θυλάκων τρίχας από τη ζώνη δότη κυριαρχούν πάνω στα φυσικά χαρακτηριστικά του αρχικού ιστού του τριχωτού της κεφαλής.
Αυτό σημαίνει ότι όταν τα θυλάκια τρίχας εξάγονται από αυτές τις περιοχές και μεταφυτεύονται στις περιοχές που χρειάζονται κάλυψη, θα παρουσιάζουν τα ίδια χαρακτηριστικά φαλάκρας αντοχής και συνεπώς θα παραμείνουν άθικτα και δεν θα πέσουν.

Θα χάσω τα μαλλιά μετά από μια μεταμόσχευση μαλλιών; Θα χάσω τα μαλλιά μετά από μια μεταμόσχευση μαλλιών;

Hair transplant

Η μόνη αποβολή που εμφανίζεται μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών είναι ένα φαινόμενο που ονομάζεται απώλεια σοκ.
Η απώλεια σοκ που εμφανίζεται μετά από περίπου 2 έως 4 εβδομάδες μετά τη διαδικασία της μεταμόσχευσης μαλλιών είναι αποτέλεσμα βραχυπρόθεσμου τραύματος που εμφανίζεται στα μεταμοσχευμένα θυλάκια τρίχας και στο τριχωτό της κεφαλής μετά τη χειρουργική επέμβαση.
Είναι μια αναπόφευκτη διαδικασία που παρατηρείται μετά τη μεταμόσχευση.
Πρόκειται για μια φυσιολογική και προσωρινή κατάσταση.
Ακόμη και αν τα μεταμοσχευμένα μαλλιά πέσουν έξω κατά τη διάρκεια της φάσης της απώλειας σοκ, τα θυλάκια δεν θα υποστούν βλάβη και θα παράσχουν τον απαιτούμενο χώρο για την ανάπτυξη νέων τριχών.

Έχετε υπηρεσίες μεταμόσχευσης μαλλιών για γυναίκες ασθενείς; Έχετε υπηρεσίες μεταμόσχευσης μαλλιών για γυναίκες ασθενείς;

Hair transplant

Αν και η πλειοψηφία των ασθενών με μεταμόσχευση μαλλιών εξακολουθούν να είναι άνδρες, ένα υψηλό ποσοστό γυναικών έχει επίσης αρχίσει να εξετάζει μια διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών ως θεραπεία τριχόπτωσης.
Οι γυναίκες επιλέγουν τη μεταμόσχευση μαλλιών γενικά για να μειώσουν τη γραμμή των μαλλιών τους ή για να προσθέσουν περισσότερη ένταση.
Οι γυναίκες δεν χρειάζεται να έχουν τα κεφάλια τους πλήρως ξυρισμένα.
Για να πραγματοποιηθεί η διαδικασία εξαγωγής, μόνο μια μικρή περιοχή στο χώρο του δότη ξυρίζεται αλλά θα παραμείνει εντελώς «μη ανιχνεύσιμη».
Οι γυναίκες με μακριά μαλλιά μπορούν εύκολα να κρύψουν την περιοχή του δότη με τα μαλλιά τους να πέσουν κάτω και έτσι, κανείς δεν θα μπορεί να πει ότι έχουν υποβληθεί σε διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών.
Για το λόγο αυτό, η μεταμόσχευση μαλλιών ευνοείται ιδιαίτερα μεταξύ των γυναικών.

Πόσο καιρό πρέπει να περιμένω να επιστρέψω στην δουλεία μετά τη διαδικασία; Πόσο καιρό πρέπει να περιμένω να επιστρέψω στην δουλεία μετά τη διαδικασία;

Hair transplant

Γενικά, οι περισσότεροι ασθενείς μπορούν να επιστρέψουν στην θέση εργασίας μετά από 2 ημέρες.
Επιπλέον, συνιστούμε στους ασθενείς που ασχολούνται με εργασιακές δραστηριότητες που ενδέχεται να εκθέσουν κίνδυνο έκθεσης σε σκόνη, ηλιακό φως και τραυματισμούς στο κεφάλι, να πάρουν μία εβδομάδα μακριά από την θέση εργασίας.
Μπορείτε να κλείσετε την πτήση σας 1 ή 2 ημέρες μετά τη διαδικασία της μεταμόσχευσης μαλλιών.
Λάβετε υπόψη ότι οι κηλίδες θα παραμείνουν στην μεταμοσχευμένη περιοχή για περίπου 12-15 ημέρες

Γιατί πρέπει να επιλέξω Μεταμόσχευση μαλλιών με θεραπεία με λέιζερ; Γιατί πρέπει να επιλέξω Μεταμόσχευση μαλλιών με θεραπεία με λέιζερ;

Hair transplant

Ο κύριος στόχος της εφαρμογής χαμηλού επιπέδου θεραπείας με λέιζερ μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών είναι η επιτάχυνση του χρόνου επούλωσης, η μείωση των παρενεργειών όπως ερυθρότητα, πρήξιμο καθώς και πόνος στην περιοχή που λειτουργεί και η προώθηση της ταχύτερης τριχοφυΐας. Δεδομένου ότι αυτή η εφαρμογή λέιζερ η οποία εκτελείται μετά από μια διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών επιτρέπει τη διείσδυση χωρίς θερμότητα, δεν έχει καμία παρενέργεια όπως μια αίσθηση καψίματος.

Ποια είναι τα οφέλη της Τεχνικής Μεταμόσχευσης Μαλλιών FUE; Ποια είναι τα οφέλη της Τεχνικής Μεταμόσχευσης Μαλλιών FUE;

Hair transplant

- Μια μεταμόσχευση μαλλιών FUE μπορεί να οδηγήσει σε πιο φυσική εμφάνιση και πυκνότερη εμφάνιση.
- Η τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών της FUE παρέχει μια μόνιμη λύση για τη θεραπεία της μέτριας έως σοβαρή τριχόπτωσης.
- Είναι μια άνετη τεχνική που έχει σχεδιαστεί για να εξασφαλίζει στους ασθενείς με τη μικρότερη δυνατή ενόχληση, χωρίς να αφήνει εξωτερικές ουλές μετά τη διαδικασία.
- Η τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών της FUE προσφέρει στους ασθενείς ταχύτερους χρόνους ανάκαμψης. Μπορούν άνετα να επιστρέψουν στην καθημερινή τους ρουτίνα και είναι σε θέση να ταξιδέψουν μία ημέρα μετά τη διαδικασία.
- Το 98% των μεταμοσχευμένων μοσχευμάτων γενικά αναπτύσσεται ως κανονικά μαλλιά.

Γιατί πρέπει να επιλέξω το Soft FUE; Γιατί πρέπει να επιλέξω το Soft FUE;

Soft FUE

Με τη στενότερη έννοια του όρου, η απαλή τεχνική FUE αναφέρεται στη διεξαγωγή της μεταμόσχευσης μαλλιών κάτω από καταστολή.
Καθώς ο/η ασθενής θα παραμείνει ξύπνιος χωρίς να αισθάνεται οποιαδήποτε ταλαιπωρία , δεν θα αισθανθεί την εκχύλιση του μοσχεύματος, τη δημιουργία του χώρου του λήπτη και τις διαδικασίες μεταμόσχευσης.

Οι ιδιότητες της απαλής Νάρκωσης Οι ιδιότητες της απαλής Νάρκωσης

Soft FUE

- Το Soft FUE παρέχει υψηλά επίπεδα άνεσης στους ασθενείς καθώς και στην ιατρική ομάδα.
- Ο ασθενής που υποφέρει από καταστολή δεν αισθάνεται πόνο κατά τη διάρκεια της τοπικής αναισθησίας.
- Ο ασθενής παραμένει συνειδητός κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.
- Ο ασθενής μπορεί να φάει και να πίνει πριν από τη λειτουργία. Αυτό δεν εμποδίζει την καταστολή της αναισθησίας.
- Ο ασθενής μπορεί να ικανοποιήσει όλες του τις ανάγκες κατά τη διάρκεια της επέμβασης (όπως το να πηγαίνει στην τουαλέτα, να τρώει και να πίνει).
- Ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι ή στο ξενοδοχείο χωρίς να έχει οποιαδήποτε δυσκολία μόλις τελειώσει η επέμβαση.

Ποιες είναι οι παρενέργειες της μεταμόσχευσης μαλλιών; Ποιες είναι οι παρενέργειες της μεταμόσχευσης μαλλιών;

Hair transplant

Οι επιπλοκές όπως οι λοιμώξεις της κεφαλής είναι πολύ σπάνιες μετά από μια διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών.
Κάποιες ανεπιθύμητες ενέργειες που μπορεί να εμφανίσουν οι ασθενείς κατά τη φάση της ανάρρωσης είναι: πρήξιμο, πόνος και μικρές κρούστες που σχηματίζονται στις περιοχές του τριχωτού της κεφαλής.

Τι πρέπει να κάνω εάν αισθάνομαι πόνο μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών μου; Τι πρέπει να κάνω εάν αισθάνομαι πόνο μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών μου;

Hair transplant

Εάν εμφανίσετε μικρό πόνο μετά τη διαδικασία της μεταμόσχευσης μαλλιών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ήπιο παυσίπονο που έχει συνταγογραφηθεί από το γιατρό σας.

Από πού παίρνουν τα μαλλιά για μεταμόσχευση μαλλιών; Από πού παίρνουν τα μαλλιά για μεταμόσχευση μαλλιών;

Hair transplant

Τα θυλάκια για μεταμόσχευση συλλέγονται από την περιοχή δότη, η οποία είναι συνήθως η πίσω και οι πλευρές του κεφαλιού.
Αυτή η περιοχή είναι επίσης γνωστή ως ασφαλής ζώνη.
Καθώς τα θυλάκια στις πλευρές και στο πίσω μέρος της κεφαλής δεν επηρεάζονται από την ορμόνη DHT, δεν είναι επιρρεπή στην τριχόπτωση.
Όταν τα θυλάκια τρίχας εξάγονται από την περιοχή του δότη και μεταμοσχεύονται στις περιοχές που χρειάζονται κάλυψη, θα παρουσιάζουν τα ίδια χαρακτηριστικά φαλάκρας.
Σε περιπτώσεις όπου οι περιοχές δότη παραμένουν αδύναμες και ανεπαρκείς για την παροχή της ποσότητας μαλλιών για τη μεταμόσχευση, τότε τα μαλλιά της γενειάδας μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως πρόσθετος πόρος του δότη για τη διαδικασία.
Τα μοσχεύματα γενειάδας παραμένουν στη φάση ανάπτυξης (anagen) για μεγάλες χρονικές περιόδους και μετά το πίσω μέρος του τριχωτού της κεφαλής, είναι μια εξαιρετική εναλλακτική πηγή δότη για μεταμόσχευση μαλλιών.
Τα μοσχεύματα γενειάδας είναι γνωστό ότι είναι παχύτερα από τα μοσχεύματα στο πίσω μέρος του κεφαλιού.
Για το λόγο αυτό, για να προσφέρετε καλύτερο όγκο στην μεταμοσχευμένη περιοχή, τα μοσχεύματα μαλλιών που εξάγονται από τη γενειάδα μεταμοσχεύονται στην κορυφή και στην περιοχή της στεφάνης, αλλά μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή για την αποκατάσταση των μπροστινών μαλλιών.

Πόσο καιρό πρέπει να περιμένω ανάμεσα σε δύο εγχείρησης χμεταμοσχεύσεις μαλλιών; Πόσο καιρό πρέπει να περιμένω ανάμεσα σε δύο εγχείρησης χμεταμοσχεύσεις μαλλιών;

Hair transplant

Σας συμβουλεύουμε να περιμένετε τουλάχιστον 6-7 μήνες μεταξύ των συνεδριών με τους 12 μήνες να είναι ιδανικοί.
Επειδή, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα σχέδιο λειτουργίας για τη δεύτερη διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών, τα αποτελέσματα της πρώτης μεταμόσχευσης μαλλιών πρέπει να φαίνονται πρώτα.
Απαιτείται μια περίοδος ενός έτους για να επιτευχθεί μέγιστη ανάπτυξη νεοαπεμφαλοποιημένων τριχών και για μη ανιχνεύσιμα σήματα τομής.

Γιατί ειναι προτιμότερη η Τουρκία για μεταμόσχευση μαλλιών; Γιατί ειναι προτιμότερη η Τουρκία για μεταμόσχευση μαλλιών;

Hair transplant Turkey

Η εμπειρία παραμένει καθοριστικός παράγοντας για το επίπεδο επιτυχίας μιας διαδικασίας μεταμόσχευσης μαλλιών.
Η μεταμόσχευση μαλλιών στην Τουρκία έχει εφαρμοστεί για πολλά χρόνια.
Οι διαδικασίες μεταμόσχευσης μαλλιών εκτελούνται από άρτια καταρτισμένους, ειδικευμένους και εξειδικευμένους γιατρούς, οι οποίοι έχουν αποκτήσει εκτεταμένες γνώσεις καθώς και εμπειρία στον τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών.
Αυτό με τη σειρά του επέτρεψε την ανάλυση πολλών διαφορετικών περιπτώσεων καθώς και την εκτέλεση σε πολλές διαδικασίες μεταμόσχευσης τρίχας.
Οι τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών που έχουν υιοθετηθεί σε ολόκληρο τον κόσμο είναι γενικά πρωτοπόρες στην Τουρκία. Οι τεχνικές που εφαρμόζονται στις κλινικές οδηγούν αντίστοιχα στην ανάγκη χρήσης σύγχρονου εξοπλισμού και επικεντρωμένης εστίασης στη συνεχή βελτίωση των ιατρικών συσκευών που χρησιμοποιούνται για τη μεταμόσχευση μαλλιών.
Προκειμένου να παρέχονται στους ασθενείς πολύ φυσικά αποτελέσματα, απαιτείται η χρήση του νέου σύγχρονου εξοπλισμού και η εφαρμογή προηγμένων τεχνικών.
Άλλοι λόγοι που καθιστούν τόσο ελκυστικές τις κλινικές μεταμόσχευσης μαλλιών στην Τουρκία είναι τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας των διαδικασιών, οι προσιτές τιμές, ιδιαίτερα σε σύγκριση με άλλες χώρες, και η προτεραιότητα που δίνεται να προσφέρουν στους ασθενείς το καλύτερο θεραπευτικό πρόγραμμα και οι υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα.

Ποια μέθοδο μεταμόσχευσης μαλλιών πρέπει να προτιμώ; Ποια μέθοδο μεταμόσχευσης μαλλιών πρέπει να προτιμώ;

Hair transplant

Κατά τη διάρκεια της αρχικής σας διαβούλευσης, ο γιατρός θα καθορίσει ποια μέθοδο μεταμόσχευσης είναι η καλύτερη για εσάς με βάση την ταξινόμηση των τριχών σας, το μέγεθος της περιοχής αραίωσης, την ποιότητα και την ποσότητα των διαθέσιμων μαλλιών στην περιοχή δότη σας.
Για παράδειγμα, εάν ο ασθενής έχει σοβαρή τριχόπτωση και τα φαλακρά έμπλαστρα είναι πολύ φαρδιά για να καλύπτονται, ακόμα κι αν ο ασθενής επιθυμεί να υποβληθεί σε μια διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών μιας συνεδρίας χρησιμοποιώντας τη μέθοδο DHI, θα είναι καλύτερος υποψήφιος για την τεχνική FUE.
Ο λόγος για αυτό είναι ότι η τεχνική FUE επιτρέπει την συγκομιδή υψηλότερων ποσοτήτων μοσχευμάτων σε μία μόνο συνεδρία.

Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ της τεχνικής FUE και της τεχνικής DHI; Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ της τεχνικής FUE και της τεχνικής DHI;

Hair transplant

- Η μέθοδος DHI επαναλαμβάνει κάθε βήμα της μεθόδου FUE, εξαιρώντας την τομή και τη μεταμόσχευση. Στην DHI τα δύο τελευταία βήματα συγχωνεύονται σε μία.
- Το κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμα της μεθόδου DHI σε σύγκριση με άλλες μεθόδους μεταμόσχευσης τρίχας είναι ότι η τεχνική DHI χρησιμοποιεί ένα ιατρικό όργανο που ονομάζεται Choi impanter που δημιουργεί τις θέσεις υποδοχής και ταυτόχρονα μεταμοσχεύει τα μοσχεύματα.
- Η μέθοδος FUE επιτρέπει τη μεταμόσχευση περίπου 3000 έως 4500 μοσχευμάτων σε μία μόνο συνεδρία, ενώ στην τεχνική DHI μπορεί να μεταμοσχευθούν περίπου 3000 έως 3500 μοσχεύματα ωοθυλακικών μονάδων κατά τη διάρκεια μιας μόνο συνεδρίας.
- Η μέθοδος DHI έχει ταχύτερη περίοδο αποκατάστασης και μπορεί να πραγματοποιηθεί με λιγότερη αιμορραγία σε σύγκριση με τη μέθοδο FUE.
- Η μέθοδος FUE είναι ιδανική για κάλυψη μεγαλύτερων περιοχών, ενώ η μέθοδος DHI παρέχει καλύτερη δυνατότητα για επίτευξη μεγαλύτερης πυκνότητας.
- Η μέθοδος FUE απαιτεί από τους ασθενείς να έχουν τα κεφάλια τους πλήρως ξυρισμένα πριν από τη διαδικασία, ενώ η μέθοδος DHI απαιτεί μόνο την περιοχή δότη να ξυρίζεται. Αυτό παρέχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα για γυναίκες ασθενείς.
- Η μέθοδος DHI απαιτεί περισσότερες δεξιότητες και εμπειρία από άλλες μεθόδους μεταμόσχευσης τρίχας. Αυτό με τη σειρά του, απαιτεί από τους γιατρούς και τις ιατρικές ομάδες να εκτεθούν σε μια περίοδο μακρόχρονης εκπαίδευσης, ώστε να εξειδικευτούν στη χρήση αυτής της τεχνικής.
- Η μεταμόσχευση μαλλιών DHI είναι γενικά μια πιο ακριβή διαδικασία σε σύγκριση με άλλες μεθόδους μεταμόσχευσης τρίχας.

Τα αποτελέσματα της μεταμόσχευσης μαλλιών μου θα φαίνονται φυσικά; Τα αποτελέσματα της μεταμόσχευσης μαλλιών μου θα φαίνονται φυσικά;

Hair transplant

BΌταν μια διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών εκτελείται από έναν έμπειρο ιατρό και μια επαγγελματική ομάδα, τα αποτελέσματα θα φαίνονται αναπόφευκτα φυσικά.
Η επίτευξη φυσικών αποτελεσμάτων από τη μεταμόσχευση μαλλιών εξαρτάται από τον καλό σχεδιασμό.
Ο καλός σχεδιασμός μπορεί να επιτευχθεί μέσω της κατάλληλης θέσης και σχεδίασης της γραμμής των μαλλιών, ανατοποθετώντας το πρόσωπο αναλογικά.
Ωστόσο, η ποιότητα μαλλιών του ασθενούς και η πυκνότητα του δότη είναι επίσης σημαντικοί παράγοντες που επηρεάζουν τη φυσικότητα.
Τα μαλλιά αναπτύσσονται σε διαφορετικές γωνίες και σε διαφορετικές κατευθύνσεις.
Για να επιτευχθεί η φυσικότητα, η μεταμόσχευση μαλλιών πρέπει να πραγματοποιείται λαμβάνοντας υπόψη τη γωνία ανάπτυξης και την κατεύθυνση της υπάρχουσας τρίχας.

Πότε μπορώ να κόψω ή να ξυρίσω τα μαλλιά μου μετά τη διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών; Πότε μπορώ να κόψω ή να ξυρίσω τα μαλλιά μου μετά τη διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών;

Hair transplant

Μετά από ένα μήνα μπορείτε να κοντύνετε τα μαλλιά σας με ψαλίδι.
Σας συμβουλεύουμε να περιμένετε έξι μήνες για να ξυρίσετε τα μαλλιά σας με μια ξυριστική λεπίδα..

Τι είναι η θεραπεία PRP καλή για; Τι είναι η θεραπεία PRP καλή για;

Hair Treatments

Η μεταμόσχευση μαλλιών που υποστηρίζεται με PRP επιτρέπει στους ιστοτόπους να επουλώνονται ταχύτερα, καθιστά τους θύλακες των τριχών να παραμένουν στη φάση της ενεργού ανάπτυξης για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και βοηθά την προσαρμογή τους στην μεταμοσχευμένη περιοχή μετά την επέμβαση.
Τα αιμοπετάλια είναι η πηγή αυξητικών παραγόντων που έχουν τη δύναμη να προάγουν την ανάπτυξη των τριχών και επίσης να πυκνώσουν τα υπάρχοντα μαλλιά σας. Ο αυξητικός παράγοντας δημιουργεί νέο σχηματισμό αιμοφόρων αγγείων στην περιοχή μεταμόσχευσης, η οποία με τη σειρά του αυξάνει την ποσότητα οξυγόνου και θρεπτικών ουσιών που χορηγούνται στους νεοαπομυημένους θύλακες τρίχας με υποδόρια αιματική ροή.
Για το λόγο αυτό, μετά την μεταμόσχευση μαλλιών το PRP θα είναι αποτελεσματικό στην προώθηση της ταχύτερης ανάπτυξης των τριχών σε μεταμοσχευμένα θυλάκια.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ PRP και Θεραπεία λέιζερ χαμηλού επιπέδου; Ποια είναι η διαφορά μεταξύ PRP και Θεραπεία λέιζερ χαμηλού επιπέδου;

Hair Treatments

Η PRP και η χαμηλού επιπέδου θεραπεία με λέιζερ είναι 2 διαφορετικές μέθοδοι που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία της τριχόπτωσης. Και οι δύο μέθοδοι αντιμετωπίζουν την απώλεια τρίχας, προωθώντας τη συντήρηση και την αναγέννηση των μαλλιών. Το λέιζερ μπορεί να εφαρμοστεί μόνο ή σε συνδυασμό με PRP.
Το PRP περιλαμβάνει τη λήψη μικρού δείγματος αίματος και την περιδίνηση σε φυγόκεντρο ώστε να συγκεντρωθούν και να διαχωριστούν τα αιμοπετάλια και το πλάσμα από τα άλλα συστατικά του αίματός σας, τα οποία στη συνέχεια εγχέονται πίσω στο σώμα στο σημείο τραυματισμού.
Ο ρόλος του PRP είναι η ενίσχυση της τρίχας και η πρόληψη της τριχόπτωσης. Η μεταμόσχευση τρίχας που υποστηρίζεται από PRP στοχεύει στην προώθηση και ενίσχυση της επισκευής ιστών καθώς και στην τόνωση της νέας ανάπτυξης μαλλιών μετά τη διαδικασία.
Το LLLT, επίσης γνωστό ως θεραπεία με κρύο λέιζερ, περιλαμβάνει την έκθεση κυττάρων ή ιστών σε χαμηλά επίπεδα κόκκινου και εγγύς υπέρυθρου φωτός (NIR) σε μήκος κύματος 670 νανομέτρων.
Ο κύριος στόχος της εφαρμογής χαμηλής θεραπείας με λέιζερ μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών είναι η επιτάχυνση του χρόνου επούλωσης, η μείωση των παρενεργειών όπως ερυθρότητα, οίδημα καθώς και ο πόνος στην περιοχή που λειτουργεί και η προώθηση της ταχύτερης τριχοφυΐας.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της PRP και της μεσοθεραπείας; Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της PRP και της μεσοθεραπείας;

Hair Treatments

Η PRP και η μεσοθεραπεία μαλλιών είναι 2 διαφορετικές μέθοδοι που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία της τριχόπτωσης. Και οι δύο μέθοδοι αντιμετωπίζουν την απώλεια τρίχας, προωθώντας τη συντήρηση και την αναγέννηση των μαλλιών.
Η μεσοθεραπεία είναι μια μέθοδος θεραπείας που βασίζεται στην ένεση ενός ειδικού συνδυασμού ειδικών χημικών ουσιών, αμινοξέων, βιταμινών, νουκλεϊκών οξέων και συνενζύμων στο κρανίο του ασθενούς.
Η θεραπεία με PRP περιλαμβάνει τη λήψη δείγματος αίματος του ασθενούς, την περιδίνηση του δείγματος σε μια φυγόκεντρο και κατόπιν την έγχυση του συμπυκνωμένου πλάσματος πλούσιου σε αιμοπετάλια, πίσω στην προσβεβλημένη περιοχή.
Στο PRP, το συμπυκνωμένο πλάσμα αίματος, συμπεριλαμβανομένων των αιμοπεταλίων, των αυξητικών παραγόντων, των λευκοκυττάρων και της κυτοκίνης, εγχέεται πίσω στο σώμα στο σημείο της βλάβης.

Είναι η PRP η καλύτερη θεραπεία για την τριχόπτωση; Είναι η PRP η καλύτερη θεραπεία για την τριχόπτωση;

Hair Treatments

Το πρώτο βήμα για τη θεραπεία της απώλειας τρίχας είναι να επισκεφθείτε έναν γιατρό ώστε να διαγνώσετε την αιτία της κατάστασής σας και στη συνέχεια να αναπτύξετε ένα πρόγραμμα θεραπείας προσαρμοσμένο στις προσωπικές σας ανάγκες.
Οι εργασίες μεταμόσχευσης μαλλιών που υποστηρίζονται με PRP επιτρέπουν στον ιστό να επουλωθεί γρήγορα, καθιστώντας τους θύλακες των μαλλιών ενεργό φάση ανάπτυξης για μεγάλο χρονικό διάστημα και βοηθά την προσαρμογή τους στην μεταμοσχευμένη περιοχή μετά την επέμβαση.
Τα αιμοπετάλια, τα οποία αποτελούν την πηγή αυξητικών παραγόντων, δημιουργούν νέο σχηματισμό αιμοφόρων αγγείων στην περιοχή της μεταμόσχευσης, η οποία με τη σειρά της αυξάνει την ποσότητα οξυγόνου και θρεπτικών ουσιών που χορηγούνται στους νεοαμφιβλησθέντες θύλακες τριχών με υποδόρια αιματική ροή.
Για το λόγο αυτό, το PRP θα είναι αποτελεσματικό στην προώθηση της ταχύτερης τριχοφυΐας σε μεταμοσχευμένα θυλάκια μετά τη διαδικασία.

Είναι η Μεσοθεραπεία η καλύτερη θεραπεία για την απώλεια μαλλιών; Είναι η Μεσοθεραπεία η καλύτερη θεραπεία για την απώλεια μαλλιών;

Hair Treatments

Το πρώτο βήμα για τη θεραπεία της απώλειας τρίχας είναι να επισκεφθείτε έναν γιατρό ώστε να διαγνώσετε την αιτία της κατάστασής σας και στη συνέχεια να αναπτύξετε ένα πρόγραμμα θεραπείας προσαρμοσμένο στις προσωπικές σας ανάγκες.
Η μεσοθεραπεία είναι μια μέθοδος θεραπείας που περιλαμβάνει την έγχυση ενός ειδικού συνδυασμού συγκεκριμένων χημικών ουσιών, αμινοξέων, βιταμινών, νουκλεϊνικών οξέων και συνενζύμων στο κρανίο του ασθενούς. Μεσοθεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί στο τριχωτό της κεφαλής σε ορισμένες περιόδους για την πρόληψη της τριχόπτωσης, τη βελτίωση της ποιότητας των υφιστάμενων μαλλιών, και την ενεργοποίηση της νέας τριχοφυΐας.
Οι ασθενείς γενικά επιτυγχάνουν θετικά αποτελέσματα.

Είναι η θεραπεία χαμηλού επιπέδου λέιζερ η καλύτερη θεραπεία κατά της τριχόπτωσης; Είναι η θεραπεία χαμηλού επιπέδου λέιζερ η καλύτερη θεραπεία κατά της τριχόπτωσης;

Hair Treatments

Το πρώτο βήμα για τη θεραπεία της απώλειας τρίχας είναι να επισκεφθείτε έναν γιατρό ώστε να διαγνώσετε την αιτία της κατάστασής σας και στη συνέχεια να αναπτύξετε ένα πρόγραμμα θεραπείας προσαρμοσμένο στις προσωπικές σας ανάγκες.
Η χαμηλού επιπέδου θεραπεία με λέιζερ, είναι μια κλινικά αποδεδειγμένη, εγκεκριμένη από την FDA ανακάλυψη θεραπείας απώλειας τρίχας τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες που υποφέρουν από γενετική απολέπιση και αραίωση μαλλιών.
Η θεραπεία μαλλιών με λέιζερ αυξάνει την παραγωγή τριφωσφορικής αδενοσίνης (ATP), η οποία προκαλεί την απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου.
Αυτό, με τη σειρά του, οδηγεί σε αυξημένη ανάπτυξη μαλλιών. Επιπρόσθετα, παρατηρήθηκε επίσης ότι η θεραπεία με λέιζερ ήταν ικανή να μειώσει την DHT του ιστού του τριχωτού της κεφαλής, η οποία μπορεί να βοηθήσει στην επιβράδυνση ή ακόμα και να σταματήσει την απώλεια μαλλιών και να βελτιώσει την ανάπτυξη των τριχών.

Το PRP με μεταμόσχευση μαλλιών ορίζεται ως οργανική μεταμόσχευση μαλλιών; Το PRP με μεταμόσχευση μαλλιών ορίζεται ως οργανική μεταμόσχευση μαλλιών;

Hair transplant

Η οργανική μεταμόσχευση μαλλιών βασίζεται στην ιδέα της αναγέννησης της περιοχής μεταμόσχευσης με την έγχυση εμπλουτισμένου με βλαστοκύτταρα λιπώδη ιστό που αφαιρείται από το σώμα του ασθενούς.
Από την άλλη πλευρά, το PRP είναι μια ειδική θεραπεία που εφαρμόζεται μετά από μια διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών.
Το PRP περιλαμβάνει τη λήψη ενός μικρού δείγματος αίματος και την περιδίνηση σε μια φυγόκεντρο για να συγκεντρώσει και να διαχωρίσει τα αιμοπετάλια και το πλάσμα από τα άλλα συστατικά του αίματός σας.
Στην PRP, το συμπυκνωμένο πλάσμα αίματος, συμπεριλαμβανομένων των αιμοπεταλίων, των αυξητικών παραγόντων, των λευκοκυττάρων και της κυτοκίνης, εγχέεται πίσω στο σώμα στο σημείο της βλάβης.
Η μεταμόσχευση μαλλιών που υποστηρίζεται με PRP επιτρέπει στους ιστοτόπους να επουλώνονται ταχύτερα, καθιστά τους θύλακες των τριχών να παραμένουν στη φάση της ενεργού ανάπτυξης για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και βοηθά την προσαρμογή τους στην μεταμοσχευμένη περιοχή μετά την επέμβαση.

Πόσο αίμα αντλείται για ένεση PRP; Πόσο αίμα αντλείται για ένεση PRP;

Hair Treatments

Για την θεραπεία με PRP λαμβάνεται από τον ασθενή από 5 έως 10 cc αίματος.

Ποια είναι τα ενεργά συστατικά του PRP; Ποια είναι τα ενεργά συστατικά του PRP;

Hair Treatments

Η συσσώρευση αιμοπεταλίων στη θεραπεία PRP είναι 2 έως 4 φορές υψηλότερη σε σύγκριση με τα αιμοπετάλια στην κυκλοφορία του αίματος.
Τα αιμοπετάλια βοηθούν το σώμα σας να σχηματίσει θρόμβους για να σταματήσει η αιμορραγία και να ανακάμψει από τραυματισμούς
Το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα (PRP) είναι μια πηγή αυξητικών παραγόντων που προάγουν την επούλωση πληγών. Αυτοί οι αυξητικοί παράγοντες είναι πολύ σημαντικοί για την επισκευή και την αναγέννηση των κατεστραμμένων ιστών. Το PRP περιέχει μια συγκέντρωση αιμοπεταλίων που είναι σημαντικά μεγαλύτερη από εκείνη του αρχικού ή περιφερειακού αίματος. Οι αναγεννητικές ιδιότητες των αιμοπεταλίων στοχεύουν προς τη θέση τραυματισμού, η οποία με τη σειρά της συμβάλλει στην επιτάχυνση της διαδικασίας αποκατάστασης.
Το PRP περιέχει υψηλές συγκεντρώσεις αιμοπεταλίων και έργων επιταχύνοντας την ίδια διαδικασία επούλωσης του σώματος καθώς αντιμετωπίζει το σημείο τραυματισμού ενθαρρύνοντας την ανάπτυξη νέων, υγιεινών κυττάρων.

Πόσες συνεδρίες PRP χρειάζονται για την ανάπτυξη των μαλλιών; Πόσες συνεδρίες PRP χρειάζονται για την ανάπτυξη των μαλλιών;

Hair Treatments

Μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών, η θεραπεία PRP λαμβάνεται συνήθως σε 3 συνεδρίες με διαστήματα 2 έως 3 εβδομάδων μεταξύ κάθε συνεδρίας, με στόχο την επίτευξη καλύτερων αποτελεσμάτων.
Τα αποτελέσματα της θεραπείας PRP είναι πιο αισθητά μετά τη 2η συνεδρία.
Τα αποτελέσματα της θεραπείας PRP δεν είναι μόνιμα. οι ασθενείς μπορεί να χρειαστούν ενέσεις τουλάχιστον μία φορά το χρόνο.
Ο μέσος κληρονομικός ασθενής τριχόπτωσης μπορεί να αναμένει να χρειαστεί θεραπεία PRP μία φορά κάθε 6 μήνες για να διατηρήσει αποτελέσματα.
Τα ευεργετικά αποτελέσματα του PRP πολλαπλασιάζονται όταν εκτελούνται σε τακτική βάση.

Μπορεί το PRP να συνδυαστεί με τη μεσοθεραπεία; Μπορεί το PRP να συνδυαστεί με τη μεσοθεραπεία;

Hair Treatments

Ο συνδυασμός της μεσοθεραπείας με τη θεραπεία με PRP αποδεικνύεται πιο αποτελεσματικός στη μείωση της τριχόπτωσης και στην τόνωση της ανάπτυξης.
Η εφαρμογή της μεσοθεραπείας και της PRP πριν και μετά τη διαδικασία θα αυξήσει τα ποσοστά επιτυχίας της μεταμόσχευσης τρίχας.

Μπορεί το PRP να συνδυαστεί με τη θεραπεία χαμηλού λέιζερ; Μπορεί το PRP να συνδυαστεί με τη θεραπεία χαμηλού λέιζερ;

Hair Treatments

Η χαμηλού επιπέδου θεραπεία με λέιζερ μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνη της ή σε συνδυασμό με PRP.

Υπάρχουν άλλα πεδία φαρμάκων που χρησιμοποιούν πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια; Υπάρχουν άλλα πεδία φαρμάκων που χρησιμοποιούν πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια;

Hair Treatments

Εκτός από την απώλεια τρίχας, το PRP μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να διευκολύνει την αναζωογόνηση του δέρματος στο λαιμό, το πρόσωπο, την περιοχή του ντεκολτέ, το πάνω μέρος των χεριών και των χεριών.
Οι συνήθεις τραυματισμοί που επωφελούνται από τη θεραπεία PRP είναι: Πόνος στον ώμο - Προγενέστεροι τραυματισμοί στο χιαστί συνδέσμου. γόνατα, ώμους - αρθρόλιθοι στην άρθρωση ισχίου - διαστρέμματα αστραγάλου - μυϊκές κράμπες και τάσεις.

Φωτογραφίες Πριν και Μετά

Μπορείτε αμέσως να δείτε τις φωτογραφίες πριν και μετά αμέσως μόλις συμπληρώσετε τη φόρμα. Θα λάβετε ένα αυτόματο μήνυμα μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας.