Μεταμόσχευση μαλλιών για γυναίκες

Μεταμόσχευση μαλλιών για γυναίκες | Μεταμόσχευση μαλλιών χωρίς ξύρισμα Dr Serkan Aygın Clinic 2020-09-23 05:46:22

Η αρσενική απώλεια μαλλιών είναι ίσως ένα από τα πρώτα πράγματα που έρχεται στο μυαλό όταν σκεφτόμαστε μια διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών, ωστόσο έχει γίνει όλο και πιο δημοφιλής στις γυναίκες που βιώνουν τριχόπτωση. Ποιες είναι οι αιτίες της απώλειας τρίχας στις γυναίκες; Είναι η μεταμόσχευση μαλλιών μια βιώσιμη επιλογή για τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν απώλεια μαλλιών;

Υπάρχουν διάφορες πιθανές υποκείμενες αιτίες που μπορεί να οδηγήσουν στην απώλεια μαλλιών στις γυναίκες. Ορισμένες πιθανές αιτίες της απώλειας τρίχας στις γυναίκες είναι? κακή διατροφή, άγχος ή ορμονικές ανισορροπίες. Τα μαλλιά έχουν σημαντική επίδραση στη σωματική εμφάνιση μιας γυναίκας. Για το λόγο αυτό, όταν υπάρχει σοβαρή απώλεια μαλλιών, αυτή η κατάσταση μπορεί να επηρεάσει την αισθητική αντίληψη του ατόμου καθώς και την ψυχολογική ευεξία. Ωστόσο, με τις βελτιωμένες επιλογές θεραπείας που είναι διαθέσιμες σήμερα, η μεταμόσχευση μαλλιών μπορεί επίσης να θεωρηθεί ως η σωστή επιλογή για τη γυναίκα. Οι γυναίκες μπορούν επίσης να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση μεταμόσχευσης μαλλιών εάν η απώλεια μαλλιών ακολουθεί ένα μοτίβο αποκοπής της γραμμής των μαλλιών ή με συμπυκνωμένη λέπτυνση στο στέμμα που ορίζεται ως τύπος ανδρογενετικής αλωπεκίας της τριχόπτωσης, επίσης γνωστή ως αρσενική φαλάκρα.

Η χειρουργική επέμβαση μεταμόσχευσης μαλλιών έχει φτάσει σε ένα νέο επίπεδο αριστείας την τελευταία δεκαετία και έχει γίνει μια πιο άνετη διαδικασία για τους ασθενείς. Κατά τη διάρκεια μιας διαδικασίας μεταμόσχευσης μαλλιών, οι θυλάκοι τρίχας εξάγονται από την ασφαλή περιοχή δότη και στη συνέχεια εμφυτεύονται στις περιοχές του τριχωτού της κεφαλής, όπου έχει εμφανιστεί απώλεια μαλλιών. Μια χειρουργική επέμβαση μεταμόσχευσης μαλλιών τείνει να τρομάξει κάποια γυναίκα επειδή πιστεύει ότι το κεφάλι της θα ξυριστεί Ωστόσο, όταν οι γυναίκες υποβάλλονται σε διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών, στις περισσότερες περιπτώσεις στο πίσω μέρος της κεφαλής δημιουργείται επιφάνεια συγκομιδής ακριβώς όπως ένα μικρό παράθυρο και μόνο αυτή η περιοχή ξυρίζεται με τα υπάρχοντα μαλλιά κρατώντας τη διαδικασία κρυμμένη.

Για το λόγο αυτό, η μεταμόσχευση μαλλιών είναι επίσης πολύ σημαντική μεταξύ των γυναικών. Τα θυλάκια τρίχας εξάγονται χρησιμοποιώντας τη μέθοδο FUE και στη συνέχεια ξεχωριστά μεταμοσχεύονται στις περιοχές όπου έχει εμφανιστεί απώλεια μαλλιών, με αποτέλεσμα μια αισθητικά ευχάριστη εμφάνιση των μεταμοσχευμένων μαλλιών. Στο τέλος της συνεδρίας χειρουργικής επέμβασης μεταμόσχευσης μαλλιών ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στo σπίτη του. Οι ασθενείς θα επισκεφθούν την κλινική μία ημέρα μετά τη διαδικασία για ιατρική περιποίηση και θα αρχίσουν να πλένουν τα μαλλιά τους την τρίτη μετεγχειρητική ημέρα. Την πρώτη εβδομάδα που ακολουθεί τη διαδικασία της μεταμόσχευσης μαλλιών, είναι φυσιολογικό να εμφανίσετε πρήξιμο στο μέτωπο και ερυθρότητα, καθώς επίσης και κηλίδες τόσο στον δότη όσο και στους χώρους λήψης. Ωστόσο, αυτά τα συμπτώματα συνήθως εξαφανίζονται μετά από σύντομο χρονικό διάστημα.

Μεταμόσχευση μαλλιών χωρίς ξυρίσμα

Μεταμόσχευση μαλλιών χωρίς ξυρίσμα

Οι γυναίκες είναι σε θέση να υποβληθούν σε διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών χωρίς να ξυρίσουν το κεφάλι τους με μια μέθοδο μεταμόσχευσης μαλλιών που επίσης ορίζεται ως η τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών DHI, που θεωρείται ως η προηγμένη έκδοση της μεθόδου FUE. Ο όρος «χωρίς ξυρίσματος» σημαίνει ότι ο χώρος παραλαβής θα παραμείνει ακάλυπτος, αλλά η περιοχή δότη θα ξυριστεί εν μέρει. Καθώς οι γυναίκες φορούν μακριά τα μαλλιά τους, είναι ευκολότερο να εκτελέσετε αυτή τη μέθοδο.

Συμπερασματικά, οι γυναίκες μπορούν επίσης να επωφεληθούν από μια χειρουργική επέμβαση μεταμόσχευσης μαλλιών, αλλά είναι σημαντικό να εντοπιστεί με ακρίβεια η κατάσταση. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην κλινική του Dr. Serkan Aygın για να προγραμματίσετε ένα ραντεβού ιατρικής εξέτασης ή να μας στείλετε τις φωτογραφίες σας, ώστε να σας παρέχουμε συστάσεις που θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε την κατάστασή σας. Μόλις επικοινωνήσετε μαζί μας, οι εκπρόσωποι των ασθενών μας θα σας παράσχουν πληροφορίες σχετικά με τα ακόλουθα βήματα της διαδικασίας σχεδιασμού.

Φωτογραφίες Πριν και Μετά

Μπορείτε αμέσως να δείτε τις φωτογραφίες πριν και μετά αμέσως μόλις συμπληρώσετε τη φόρμα. Θα λάβετε ένα αυτόματο μήνυμα μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας.